Reizen

Coast to Coast (108) - Dit was de wandeling door Ottawa, de hoofdstad van Canada

Pin
Send
Share
Send
Send


Ottawa in Canada

In onze route door oost Canadain de kust naar kust reis, raakt vandaagbezoek Ottawa.

Nadat we het hotel hadden verlaten, gingen we naar de andere kant van de rivier bij de Alexandra Bridge.

Terwijl we proberen te vinden hoe we bij de brug komen, passeren we een groen, helder gebied, waarnaast veel ambassades zijn geconcentreerd op bevoorrechte plaatsen, vooral die van de Arabische landen van de Perzische Golf.

Via de brug bereiken we de Provincie Quebec, al een Franse zone, en dat is eigenlijk een eiland: de romp eiland.

Ottawa Tour

We gaan naar Canadian Museum of Civilization, die is gelegen in een zeer goed onderhouden park naast de Ottawa rivier, met een fantastisch uitzicht op het stadscentrum en het geweldige gebouw van de Canadese parlement recht vooraan.


Canadees parlement in Ottawa

We dachten het museum binnen te gaan, over wiens thema en inhoud we een idee krijgen door de tentoonstelling van de ingang te bekijken, maar uiteindelijk besloten we het niet te bezoeken omdat we denken dat het voor de ietwat hoge prijs van de ingang het niet waard is.

In ruil daarvoor liepen we een lange tijd door de verschillende gebieden van de omliggende tuinen, waar we een zagen sculptuurtentoonstelling Mooie originelen vast in het gras.

We konden ook een plein bezoeken in een restaurant van een bepaalde kwaliteit dat op dat moment gesloten was.

Om de groep vlaggen van alle Canadese provincies die wapperden te markeren, met daarnaast een tonen waar de belangrijkste kenmerken van elke provincie werden uitgelegd. In dit verband herinner ik u eraan dat in Canada Er zijn 10 provincies en drie territoria.


Monument naast het parlement van Canada in Ottawa

De waarheid is dat het exterieurontwerp van het Canadese museum echt origineel is. Er is ook een leuke zen-tuin, waarvoor we een lange wandeling hebben gemaakt, genietend van het uitzicht op de bruggen die de rivier oversteken, en aan de andere kant het panorama van het centrum zien downtown van de Ottawa City.

Tijdens onze wandeling hebben we ook de monument voor Maurice Richard, die een legendarische Canadese ijshockeyspeler was, die in 2000 stierf op 79-jarige leeftijd.

Dit is een enorm beeld dat deze speler op grote schaal laat zien, ik zou zeggen drie keer het normale, op zijn schaatsen en zijn stok In een typische houding van deze sport.


Monument voor Maurice Richard in Ottawa in Canada

Verschillende bloembedden van zeer goed onderhouden kleuren, met een contrast van kleuren dat aandacht trok sieren de tuinen.

Elders in het park werd de geschiedenis van masten herhaald met alle vlaggen van alle Canadese provincies en gebieden. Veel eenden liepen in een groep op het gras bij de rivier. Kortom, een bijna idyllische omgeving.

Terug naar de auto gaan we dieper het woongedeelte van het gebied in, waar verschillende kerken van verschillende christelijke geloofsbelijdenissen waren, een aantal religieuze scholen, een restaurant en vooral mooie houten huizen, elk met zijn kleuren en zijn verschillende vormen, die ons erg origineel leken.


National Gallery-gebouw in Ottawa van de binnenstad in Canada

VERGEET UW REISVERZEKERING NIET

Organiseert u uw reis naar de Verenigde Staten? Ga niet zonder huur eerst uw reisverzekeringen hier we leggen uit waarom. Als je hem bij ons inhuurt, heb je een 5% korting.

We staken de brug over naar de provincie Ontario, en we konden enkele monumenten zien gewijd aan Canadese soldaten die in de verschillende oorlogen waren gevallen. We zagen ook van buiten het gebouw van de National Gallery Museum.

Op deze manier hebben we dit snelle bezoek vanuit Ottawa beëindigd en besloten om naar toe te gaan Montreal over de weg 148.

Onderweg door de provincie Quebec passeren we hele mooie dorpen, zoals Thurso, Plaisance, Papineauville, Montebello, Grenville, Hawkesbury, allemaal aan de oevers van rivieren en kleine kleine meren.


Canadese soldatenmonumenten in Ottawa van de binnenstad in Canada

Omdat het zaterdag was, was er voldoende animatie in de straten van deze dorpen. We hebben kleine kerken gezien, goed geordende begraafplaatsen, groepen mensen met hun kano's, anderen met hun fietsen, nogal wat mensen wandelen en wandelen.

We konden zien dat Canadezen over het algemeen vrij atletisch zijn, dat infrastructuur zeer goed is uitgerust voor hun praktijk, en mensen gebruiken ze.

Foto's van Ottawa

Hier heb je meer foto's van ons bezoek aan Ottawa, in Canada.HANDIGE DIENSTEN voor uw REIS

<>

Pin
Send
Share
Send
Send