Reizen

15-daagse autoroute door essentiële locaties aan de westkust

Pin
Send
Share
Send
Send


Route met de auto aan de westkust van de Verenigde Staten

Als het de eerste keer is dat je gaat reizen naar de westkust van de Verenigde Staten, afhankelijk van de tijd die je hebt, moet je je concentreren op het doen van de essentiële bezoeken.

Daarom is het raadzaam om een ​​route te plannen die de drie grote steden combineert (San Francisco, Los Angeles en Las Vegas) met de mooiste dorpen en natuurlijke omgevingen.

Bij deze gelegenheid zal ik een voorstellen 15-daagse westkustroute voor de essentiële sites die u in uw reis moet opnemen, vanaf San Franciscoer doorheen gaan Yosemite en Los Angelesen eindigt goed Las Vegas of in Phoenix, ten zuiden van Arizona.

Motels in de Verenigde Staten

Alle informatie in detail

  • Tips voor reizen naar de westkust
  • West Coast Car Route
  • ORGANISEER UW REIS
  • Kaartroute met de auto langs de westkust
  • HANDIGE DIENSTEN voor uw REIS

Tips voor reizen naar de westkust

Als inleiding op de route-informatie is het raadzaam om rekening te houden met de vlucht keuze en hoe ga je erin blijven Westkust hotels en motels.

U moet er ook voor zorgen dat u reist met een goede reisverzekering, rekening houdend met de zeer hoge dekking dat je met een gerust hart naar de Verenigde Staten moet reizen.

Op de voorgestelde route, omdat de stad van aankomst van uw vlucht naar de westkust van de stad van vertrek op dat moment anders is vluchten boeken Misschien is het het beste om een ​​reis van Spanje naar te boeken New York, of een andere stad in het oosten van de Verenigde Staten.

vervolgens,om naar de westkust te gaan, kunt u zoeken naar aanbiedingen in Amerikaanse bedrijven lage kosten voor de enkele vlucht naar San Francisco en de terugkeer vanuit Las Vegas of Phoenix.

Trams in San Francisco voor toeristen

Deze combinatie is misschien niet duurder dan wanneer u rechtstreeks vanuit Spanje een retourtje boekt naar bijvoorbeeld Los Angeles of San Francisco.

Wat betreft de accommodatiewordt aanbevolen zoek en boek hotels in San Francisco, Los Angeles en Las Vegas, evenals in de meest onbewoonde gebieden van het binnenland, zoals de Grand Canyon en de Monument Valley.

In plaats daarvan is mijn advies om de rest van de dagen open te laten om tijdens de route wat flexibiliteit te hebben voor mogelijke incidenten of wijzigingen daarin.

West Coast Car Route

Dag 1- Aankomst in San Francisco

De dag van aankomst in San Francisco na je vlucht naar de westkust heb je het zeker nodig om te herstellen van de jetlag, meer als u na het begin van de reis in Spanje op geen enkele schaal in de Verenigde Staten hebt gerust.

San Francisco Golden Gate Suspension Bridge

Dag 2 en 3 - Bezoeken in San Francisco

In de eerste twee dagen krijgt u de gelegenheid om alle Essentiële bezoeken in San Francisco, inclusief een mogelijke boottocht rond de baai, met een bezoek aan de Alcatraz Island en de stad Sausalito.

Dag 4 - Van San Francisco naar Yosemite National Park

Zonder een grote vroege vogel te raken, kun je de Yosemite National Park 's middags is het 300 kilometer, drie en een half uur rijden.

In dit nationale park kunt u de Yosemite Valley, waarvan het hoekpictogram het grote voorgebergte van is De kapitein en het geeft je tijd om naar toe te klimmen Gletsjerpunt, een ideale plek om de zonsondergang te bekijken.

Yosemite Nationaal Park in Californië

VERGEET UW REISVERZEKERING NIET

Organiseert u uw reis naar de Verenigde Staten? Ga niet zonder huur eerst uw reisverzekeringen hier we leggen uit waarom. Als je hem bij ons inhuurt, heb je een 5% korting.

Dag 5 - Van Yosemite naar Monterey

De volgende dag bezoekt u de afslag naar FresnoGrove vlinder, plek waar je spectaculair kunt zien gigantische sequoia bomen.

En vertrekend naar het zuiden, ga je naar de kust (drie en een half uur) tot aan de Baai van Monterey, met zijn typische steiger,

In deze natuurlijke omgeving kunt u ook plaatsen zoals zienCarmel by the Sea, prachtige stad met Boheemse sfeer.

(Als je geïnteresseerd bent om mee te doen Monterey de boottocht om walvissen te zien, het kost je een halve dag, met de daaropvolgende aanpassing op de route)

Dag 6 - Van Monterey naar San Luis Obispo

Vanuit Monterey ga je de kliffen van af Grote sur (bochtige stukken van 150 kilometer) te bereiken San Simeon, waar ik je vertel dat het echt de moeite waard is om de Hearst Castle.

Hearst Castle in Californië

Het is een zeer merkwaardige hoek die niet genoeg bekend is bij toeristen die van Spanje naar de Verenigde Staten reizen, wat een soort themapark is geworden.

Na dit bezoek ga je slapen San Luis Obispo of zijn omgeving.

Dag 7 - Van San Luis Obispo naar Los Angeles

Vanuit San Luis Obispo heb je tijd om snel te makenbezoek van Santa Barbara voor aankomst in de middag aan Los Angeles.

Het is een oude koloniale stad die ook bekend staat om zijn enorme strand.

Gerechtsgebouw in Santa Barbara in Californië

Dagen 8 en 9 - Los Angeles

Deze twee dagen binnen Los Angeles je zult ze enerzijds wijden aan het bezoeken van de meest prominente delen van de stad, in het bijzonder Hollywood, Beverly Hills, Santa Monicaen het oude Los Angeles Townin het midden downtown.

En aan de andere kant, om te genieten van een themapark, zoals Universal Studios (ten zeerste aanbevolen om het te doen filmstudio's tour).

Boek een hotel voor uw reis op Booking.com

Als u niet geïnteresseerd bent om het themapark te bezoeken, heeft u een extra dag om de route te reorganiseren.

Dag 10 - Van Los Angeles naar Las Vegas

Op deze dag kunt u de reis van Los Angeles naar Las Vegas, met een mogelijke stop om de te bezoeken"Ghost town" van Calico.

Uitzicht op Los Angeles vanaf Griffith Park

'S Nachts, al in Las Vegas, kunt u de sfeer van het stadscentrum gaan bekijken, inclusief een wandeling op straat Freamont.

Dag 11 - Las Vegas

Volledige dag in Las Vegas bezoek aan de Hotels met een Las Vegas Strip-thema, zowel dag als nacht.

Je hebt ook tijd om een ​​van zijn indrukwekkend te maken winkels.

Dag 12 - Van Las Vegas naar de Grand Canyon van Colorado

De dag komt dat je het moet ondernemenreis van Las Vegas naar de Grand Canyon van Coloradodoor de Hoover Damen toeren door de historische route 66,

Grand Canyon van Colorado in Arizona

Om de sfeer van deze route op te roepen, moet je vooral stoppen in steden zoalsWilliams, of in pittoreske hoekjes zoals Hackberry-winkel of Seligman.

U bereikt de South RimZuidrand van de Grand Canyon met voldoende tijd (als u in de zomer reist ...) om van de zonsondergang te genieten.

Als je geïnteresseerd bent in wat activiteiten in de Grand Canyonzoals wandelen ofrafting, moet u het verblijf nog een dag verlengen.

naar vlieg erover per helikopter, als u 's ochtends als eerste de vlucht huurt, kunt u de route de rest van de dag volgen.

Dag 13 - Van de Grand Canyon van Colorado tot Monument Valley

Nadat u vroeg bent opgestaan, reist u weer, nu overdag, de gezichtspunten van de South Rim.

Landschappen van de Monument Valley aan de westkust van de Verenigde Staten

Vervolgens verlaat u het nationale park bij de Desert View gezichtspunt en de Indiase uitkijktoren, waar je recht op af gaat Monument Valley.

Je komt met voldoende tijd aan om de reis door de binnenweg te maken en te genieten van de zonsondergang (als je in de zomer reist ...).

Je mag binnen blijven Kayenta of Mexicaanse hoed.

Dag 14 - Van Monument Valley naar Phoenix, door Sedona

Van de Monument Valley en om je route aan de westkust te voltooien, heb je twee opties, ga naar de Sedona regio en ga naar Phoenix of vervolg je route door Utah om terug te keren naar Las Vegas.

Bij de eerste optie, op de route naar het zuiden, moet je naar het vakantiestadje gaanSedona door deOak Creek Canyon.

Landschappen van Oak Creek Canyon in Sedona ten westen van de Verenigde Staten

Als je jezelf niet te veel vermaakt, heb je tijd om in Phoenix te slapen.

(Als u geïnteresseerd bent in een bezoek aan het Sedona-gebied, met het bezoek van de mijnstad Jerome en de roodachtige bergen van Red Rock, je moet een dag besteden en de route reorganiseren)

Dag 15 - Terugvlucht vanuit Phoenix

Deze dag eindigt al je route door de westelijke Verenigde Staten en je neemt de vlucht naar het oosten om terug te keren naar Spanje.

Alternatieven op de route

Zoals we hebben opgemerkt, heb je na een bezoek aan Monument Valley het alternatief om door Utah te reizen om in Las Vegas te eindigen, waar je de terugvlucht kunt halen.

Lichten en kleuren in Antilopecanion, Arizona

Op deze route, vanuit de Monument Valley, zou je naar Page gaan om de spectaculaire natuurlijke landschappen van te bezoekenAntelope Canyon enHorseshoe Bend.

Om op een dag te herstellen, is het mogelijk om vanuit Yosemite rechtstreeks naar San Simeón te gaan en, na een bezoek aan Hearst Castle, richting Los Angeles te gaan.

Dit betekent niet Monterey Bay bezoeken, of de Big Sur bezoeken.

Of zelfs als u meer tijd wilt besparen, kunt u ook rechtstreeks van Yosemite naar Los Angeles gaan.

Hier zijn andere routes langs de westkust die interessant voor u zijn door andere alternatieven aan te bieden: Route van San Francisco naar Los Angeles langs de kust; Route van Las Vegas naar de Grand Canyon en de Monument Valley

Ik weet zeker dat deze tips nuttig zijn voor het plannen van je eigen route langs de westkust. Is het niet?

Kaartroute met de auto langs de westkust

Op deze kaart vindt u het detail van de autoroute aan de westkust die we voorstellen te doen.

HANDIGE DIENSTEN voor uw REIS

<>

Pin
Send
Share
Send
Send