Reizen

San Francisco - Zeeleeuwen op Pier 39 van Fishermans Wharf

Pin
Send
Share
Send
Send


Zeeleeuwen bij Pier 39 van Fishermans Wharf in San Francisco

De belangrijkste attractie die het havengebied van San Francisco is de recreatiegebied van de Fisherman Wharf, waar u bars en restaurants met terrassen vindt, evenals uitgaansgelegenheden.

Maar dit gebied biedt ook een merkwaardige attractie, in het beton op de pier Pier 39waar heb je de kans om te zien zeeleeuwen vrijgelaten.

de Pier 39 Het is een dok dat nu een attractie is geworden, omdat tientallen zeeleeuwen zich verzamelen op de verschillende houten platforms.


Zeeleeuwen bij Pier 39 pier in San Francisco

de zeeleeuwen ze zijn een veel voorkomende soort aan de oevers van Noord-Pacificen specifiek in Californië, waar er verschillende plaatsen zijn om ze te bekijken.

In dit verband kan ik u bijvoorbeeld de natuurlijke site noemen 17 Mile Drive in de Baai van Montereyof de Piedras Blancas strandten zuiden van Grote sur, waar je ook tientallen zult zien zeeleeuwen in vrijheid

Maar in San Francisco zelf, in het bovengenoemdePier 39, Je kunt ervan genieten, net als elke honderden toeristen die deze hoek van het beroemde recreatiegebied van de stad bezoeken.

Aan de andere kant, de Pier 39 Het is een ideaal uitzichtpunt om mooi te genieten panoramisch uitzicht van de hangbrug Gouden poort of van het eiland Alcatraz-gevangenis.


Zeeleeuwen bij Pier 39 pier in San Francisco

HANDIGE DIENSTEN voor uw REIS

<>

Video: Zeeleeuwen op pier 39 in San Francisco (Juli- 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send