Reizen

Oregon - Wandelen op Crater Lake, het diepste meer in de Verenigde Staten

Pin
Send
Share
Send
Send


Panoramisch uitzicht op Crater Lake in Oregon

Kratermeer Het is een van de verborgen juwelen van de Verenigde Staten.

Zeer weinig niet-Amerikaanse toeristen kennen het bestaan ​​hiervan nationaal park van de westkustspecifiek in de staat van Oregon.

Precies te vinden ongeveer 700 kilometer ten noorden vanSan Francisco, plaatst u buiten de meest voorkomende westkustroutes onder degenen die naar dat gebied van de Verenigde Staten reizen.

Bezoekerscentrum van het park van het kratermeer het Nationale in Oregon

Ik zal je vertellen dat het om gaat diepste meer in de Verenigde Staten, die een indrukwekkende krater bezet opende ongeveer 7.700 jaar geleden, toen de vulkaan Monte Mazama Het stortte in na een grote uitbarsting.

nu Kratermeer Het is een nationaal park en een authentieke ervaring van genieten van de natuur.

Alle informatie in detail

  • Wat te zien in Crater Lake
  • Waar te slapen in Crater Lake
  • ORGANISEER UW REIS
  • Crater Lake schema en tickets
  • Hoe kom je in Crater Lake?
  • HANDIGE DIENSTEN voor uw REIS

Wat te zien in Crater Lake

de bezoek aan Crater Lake Het gaat niet alleen om het meer te zien.

Het is een bezoek waar het, indien mogelijk, handig is om tijd te wijden, want als je er eenmaal bent, zullen de landschappen indruk op je maken en wil je ervan genieten in de volle natuur.

Als u van wandelen en natuurwandelingen houdt, is het een ideale plek.

Wandeling in het Nationale Park van het Kratermeer in Oregon

Vanuit het noorden, als je wilt om vanuit Portland naar Crater Lake te gaan, je moet 375 kilometer reizen.

Toegang tot Nationaal Park Crater Lake Het wordt gedaan door een indrukwekkend bos van immense sequoia-bomen, die op bepaalde tijden de weelderige flora een zonnige dag donkerder maken.

Het eerste dat u in gedachten moet houden, is dat het ideaal is om het bezoek 's ochtends te maken, zodat u er rustig van kunt genieten, omdat het park alleen overdag kan worden bereisd.

Daarom is het handig om te slapen in een nabijgelegen accommodatie.

Waar te slapen in Crater Lake

En als advies, is het raadzaam om bij de accommodatie aan te komen als er nog zonlicht is.

Nationale het Parkweg van het kratermeer in Oregon

Deze plaatsen worden gevormd door een enorm, bijna maagdelijk bos, en de weg die erdoorheen loopt, heeft geen verlichting, dus het enige licht dat u zult zien, is dat van uw voertuig en dat van de maan.

Bovendien wordt het bos geteisterd door herten, en als je 's nachts gaat, zoals in mijn geval, zul je heel langzaam moeten gaan omdat ze op pad gaan en je misschien een probleem hebt als je oversteken.

VERGEET UW REISVERZEKERING NIET
Een voorafgaand advies vooruw reis naar de Verenigde Staten is dat je niet moet vergeten huur uw reisverzekering in, essentieel om de nodige ondersteuning te hebben in geval van reisincidenten.
Ik zeg u dat we een jaarlijkse verzekering hebben voor onze reizen IATI-verzekering, een bedrijf dat verschillende modaliteiten aanbiedt die zich aan uw eisen aanpassen.

In het nationale park en bijna aan de rand van de krater, vind je het cabinecomplex Mazama Village, een droomplek maar niet altijd betaalbaar voor alle budgetten.

Omdat het een groot natuurgebied is, zijn er in veel kilometers geen populaties.

Maar bij de zuidelijke ingang van het park is er een ander gebied met hutten dat veel goedkoper is (Union Creek Resort), wat de meest aanbevolen accommodatie is voor de meeste bezoekers.

Natuurlijk moet je vroeg boeken omdat het complex slechts 30 hutten heeft.

Het zijn prachtige hutten midden in het bos, een kleine winkel en ook een klein restaurant waar u kunt dineren en ontbijten.

Meermeningen van het Nationale Park van het Kratermeer in Oregon

VERGEET UW REISVERZEKERING NIET

Organiseert u uw reis naar de Verenigde Staten? Ga niet zonder huur eerst uw reisverzekeringen hier we leggen uit waarom. Als je hem bij ons inhuurt, heb je een 5% korting.

De prijs in augustus van twee kamers voor vijf personen was 140 euro.

Omdat het een gebied is met nauwelijks accommodaties waar ook in de vakantieperioden veel vraag naar is, kunt u van tevoren reserveren hotel in Crater Lake met de zoekmachine booking.com.

Eenmaal bij uw verzekerde accommodatie, zal ik u vertellen dat er drie toegangen zijn die het nationale park heeft, en al binnen is er een weg die grenst aan de krater, naast talloze paden en wegen.

In de krater ziet u een klein eiland met bomen; als je het van dichtbij wilt zien, is het ideaal dat je toegang hebt via de zuidelijke ingang.

Boek een hotel voor uw reis op Booking.com

Door deze toegang, die de meest spectaculaire is, komt u aan Bezoekerscentrum Mazama Village waar u, als u geïnteresseerd bent, een boottocht door de krater kunt huren, inclusief het eiland omringen.

Mockup op het gezichtspunt van Crater Lake Lake in Oregon

Daarnaast is er nog een bezoekerscentrum, rand, die niet geopend is van oktober tot mei, omdat er enkele delen van het nationale park zijn die in de winter vanwege het winterseizoen gesloten zijn voor het bezoek.

Voortgaand op de cirkelvormige weg vindt u veel gezichtspunten waar er audiovisuele informatie is die verklaart hoe dit wonder van de natuur is gecreëerd, evenals vele andere bezienswaardigheden.

Vanaf de rand van de krater loopt een grote helling met ravijnen naar het water. Je zult ook merken dat er verschillende paden zijn die je naar de kust brengen.

Maar het echt interessante is niet om af te dalen, maar juist het tegenovergestelde, om de heuvels te beklimmen vanwaar je een prachtig uitzicht hebt.

Luchtfoto van Crater Lake National Park in Oregon

Crater Lake schema en tickets

Aangezien het nationale park alleen overdag kan worden bereisd, is het Crater Lake openingstijden bezoeken Ze variëren afhankelijk van de tijd van het jaar, afhankelijk van de tijd van zonlicht.

de Crater Lake ticketprijzen Ze zijn, voor een auto met al zijn inzittenden, 10 dollar, en de pas geeft je zeven dagen toegang tot het park.

Als u per motorfiets reist, is de prijs 5 dollar per persoon.

Samengevat, in Kratermeer Je zult kunnen genieten van de prachtige landschappen die zich zowel in de krater als daarbuiten bevinden, met enorme bossen van redwoods, zonder te rekenen op de zuivere lucht die je kunt ademen.

Een zeer aan te bevelen, onvergetelijk bezoek.


Ingang aan het Nationale Park van het Kratermeer in Oregon


Zie grotere kaart

HANDIGE DIENSTEN voor uw REIS

<>

Pin
Send
Share
Send
Send