Reizen

Dit is de Mojave-woestijn, op de weg tussen Los Angeles en Las Vegas

Pin
Send
Share
Send
Send


Los Angeles-Las Vegas Highway in de Mojave-woestijn

Ja in jouwreis door de westelijke Verenigde Staten, kies je ervoor om te gaan van Los Angeles tot Las Vegas met de auto (of omgekeerd), zal de route je nemen door de Mojave-woestijn.

Het is geweldig woestijnzone Het beslaat een enorme dimensie, 57.000 vierkante kilometer, die zich uitstrekt door Zuid-Californië en Nevada, en Noord-Arizona.

Eigenlijk zou je moeten weten dat de stad Las Vegas is in de mojave-woestijn, wat bekend staat om de landschappen eromheen en vooral om zijn extreme temperaturen in de zomer cocnret.


Los Angeles-Las Vegas Highway in de Mojave-woestijn

Wanneer je geconfronteerd wordt met de rijroute van Los Angeles naar Las Vegas langs de route Interstate 15 heeft een reis van ongeveer 450 kilometer vooruit.

Van Los Angeles naar Las Vegas met de auto

Deze reis neemt je mee langs een zeer lange rechte snelweg die een typisch landschap van semi-woestijngebieden doorkruist, door een vlak terrein met een overvloed aan yucas en andere soortgelijke planten, hoewel je ook veel bergachtige gebieden kunt zien.

De hele tour is gedaan door de Mojave-woestijn, en zelfs in een deel van de reis zul je de rok omlopen Nationaal park Mojave.


Los Angeles-Las Vegas Highway in de Mojave-woestijn

De zogenaamde Mojave-woestijnin feite heeft het vier nationale parken: de eerder genoemde Mojave; de Death Valley-park; de Joshua Tree Park; en de Lake Mead park, rond de Hoover Dam.

Daarom in uw road trip Je zult overdag hoge temperaturen moeten weerstaan, die in de zomer echt extreem zijn, met een temperatuur van 49 graden. Vooral als u kiest ga naar Las Vegas door de route die de kruist Death Valley National Park.


Reizen door de Mojave-woestijn

Je moet je helemaal geen zorgen maken over de woestijn, want de genoemde snelweg Interstate 15 Er is veel verkeer, zowel overdag als 's nachts, en u vindt kleine steden en servicegebieden.

Het enige, de hitte, die wordt opgelost met een goede airconditioning in de auto.

Een voorbeeld van hoe ver de hitte kan gaan, ik zal je vertellen dat op de reis die ik op die snelweg maakte in een maand augustus, zelfs toen de nacht kwam, de thermometer van de auto als buitentemperatuur aangegeven toen we aankwamen in Las Vegas vanaf ¡¡ 41 graden !!!

Meer informatie over de Mojave-woestijn


Aangekomen in Las Vegas over de weg in de Mojave-woestijn

VERGEET UW REISVERZEKERING NIET

Organiseert u uw reis naar de Verenigde Staten? Ga niet zonder huur eerst uw reisverzekeringen hier we leggen uit waarom. Als je hem bij ons inhuurt, heb je een 5% korting.

Abonneren op reisgidsen Reizen naar Verenigde Staten

Als u zich abonneert op Reisgidsen naar de Verenigde Staten, ontvangt u in uw e-mail alle nieuwe onderwerpen die in de toekomst worden gepubliceerd.

U hoeft alleen uw e-mailadres in het bijgevoegde formulier op te nemen en u ontvangt onmiddellijk een verificatie-e-mail waarmee u het abonnement kunt activeren.

Ontvang REIZEN NAAR VERENIGDE STATEN per e-mail

HANDIGE DIENSTEN voor uw REIS

<>

Pin
Send
Share
Send
Send