Reizen

Kroniek van het bezoek om het beste van Chicago in twee dagen te leren kennen

Pin
Send
Share
Send
Send


Cloud Gate-beeldhouwwerk in het Millennium-Park in Chicago

In onzeroad trip door de Verenigde Staten het is onze beurtbezoek Chicago.

Naarmate we dichter bij de stad komen, betreden we de enorme snelwegknooppunten van vele rijstroken voor elk gevoel van richting naar het opleggen ervan horizon.

Het maakt echt indruk.Chicago is in de volksmond bekend alsTweede stad(De tweede stad) ofWinderige stad (De stad van de wind) en is de derde stad met het grootste aantal inwoners in de Verenigde Staten, erachterNew York enLos Angeles.


Chicago Navy Pier in Illinois

Met zijn drie miljoen inwoners in het grootstedelijk gebied,Chicago is een paradijs voor fietsers. en het is door de jaren heen erkend als een pro-fiets stad, met meer dan 160 kilometer fietspaden.

In alle bussen is het toegestaan ​​om fietsen over te zetten (in andere bezochte steden hebben we ook kunnen zien hoe stadsbussen aan de voorzijde een apparaat hebben om de fietsen te plaatsen), evenals op treinen, en op elk moment.

Op dit momentChicago Het is een dynamische en cultureel diverse stad, en het is waar de beroemde gangster woondeAl capone die heerste in de oostelijke sector ervan.

Alle informatie in detail

  • Wat te zien en te doen in Chicago in twee dagen
  • ORGANISEER UW REIS
  • HANDIGE DIENSTEN voor uw REIS

Wat te zien en te doen in Chicago in twee dagen

De aanbevelingen van de reisgidsen van internet, gingen we meteen naarNavy pier.


Chicago Navy Pier in Illinois

Dit is het gebied van de stad waar de bevolking vanChicago en toeristen genieten van de schoonheid en opwinding van een dag in deMichigan Lake.

Vrije tijd in Navy Pier

Van een eenvoudige wandeling door de parken en tuinen tot restaurants en tentoonstellingen, of om te winkelen of een toeristische cruise te maken,Navy pier Het heeft een geweldig vrijetijdsaanbod en is een andere plek dan de anderen.

Er is ook een IMAX-bioscoop, deChicago Children's Museum, Chinese acrobaten en plaatsen om te ontspannen voor het meer, zoalsBiertuin.

Navy pier Het is iets dat lijkt op een pretpark op een grote pier in Chicago, tegenover het meer, en is de eerste toeristische en recreatieve bestemming in het Midwesten van de Verenigde Staten, omdat het meer dan 8,6 miljoen bezoekers per jaar trekt .

Na een paar uur wandelen door Navy pier, haalden we de auto van de parkeerplaats en gingen naar het centrumdowntownvan de stad


Boten op de Chicago Navy Pier in Illinois

Chicago downtown

Na het parkeren, gingen we naar een beroemde fotowinkel die zich langs had gevestigd internet.

We wilden dat ze onze camera zouden bekijken omdat ik de foto's een beetje duidelijk maakte.

We werden daar vriendelijk bezocht en na een interieurreiniging verbeterde de kwaliteit van de foto's iets, maar niet helemaal, dat wil zeggen, het probleem met de camera blijft bestaan ​​...

Zowel de parkeerplaats net als de fotowinkel bevonden ze zich op een laan waar de metro de straat passeerde, ongeveer zeven meter hoog; toen hebben we geleerd dat alle Metro van Chicago Het is hoog.

We hebben een geweldige wandeling gemaakt rond de downtown voor een paar uur.


Metro door Chicago van de binnenstad in Illinois

VERGEET UW REISVERZEKERING NIET

Organiseert u uw reis naar de Verenigde Staten? Ga niet zonder huur eerst uw reisverzekeringen hier we leggen uit waarom. Als je hem bij ons inhuurt, heb je een 5% korting.

Het is verbazingwekkend leven die deze steden bieden, omdat ze het gevoel geven van grote mol cement, van een zekere kou, en ze zijn echt veel warmer en gastvrijer dan het lijkt, ze zijn menselijker dan kan worden overgedragen.

Chicago Riverside

Tour derivieroever, loop rond de Chicago rivier die door het centrum van de stad loopt, is een ervaring.

De rivier loopt tussen de zeer hoge wolkenkrabbers, waaronder de bekende maïskolfvormige gebouwen, als een open plek in een jungle.

Het kanaal is relatief smal, smal tussen de gebouwen, smal en in dozen, maar het zorgt voor heerlijke plekken om te wandelen, zonnebaden of een drankje te drinken in sommige bars en cafés.

derivieroever we hebben er verschillende keren getourd gedurende de dagen dat we erin warenChicago. In het centrum van de stad zijn er trappen naar beneden naar de rivierpromenade.


Rivieroever in Chicago van de binnenstad van de binnenstad in Illinois

deChicago rivier Het is eigenlijk een 251 kilometer lange waterloop, het resultaat van een civieltechnisch werk in de 19e eeuw, toen om hygiënische redenen de richting van het water werd veranderd.

De natuurlijke stroom was gericht op het bekken van deMississippi rivierverre vanMichigan Lake, waar het eerder vloeide.

Fietstocht door Chicago

Omdat het een zonnige dag was met hitte en omdat we in een van de fietssteden bij uitstek waren, huurden we bij het passeren van een fietsverhuurpost een paar fietsen, ja, erg duur in vergelijking met die van Vancouver, 12 dollar tegen 27 dollar elk voor twee uur.

Boek een hotel voor uw reis op Booking.com

Nog steeds herinneren we ons de sensaties van de groteFietstocht door Chicago.

We toerden door de parken en tuinen vandowntown; we gingen naar de wandelingen die langs de Lake Michigan, waar veel mensen renden, speelden, fietsten of zonnen.


Rivieroever in Chicago van de binnenstad van de binnenstad in Illinois

Deze zoetwatermeren zijn echt zeeën, en ze hebben hun enorme stranden, jachthavens, kanoverhuur, boten en bijna oceaanstomers die je naar verschillende bestemmingen aan hun afgelegen kusten vervoeren.

We gingen naar hem toeShedd Aquarium en dePlanetarium van Adler, van waar het uitzicht op de stad, het ishorizon Het is indrukwekkend en de zonnige dag maakte het zo mogelijk opmerkelijker.

We hebben ook deLakeshore East Park.

Vanaf daar gaan we terug door de Millennium Park, en na ongeveer twee uur brachten we de fietsen terug.

Michigan Avenue in Chicago

Na een rustgevend biertje, van de rivieroever we gaan naar deMichigan Avenue, zoiets alsFifth Avenue in New York.


Wolkenkrabbers in Chicago

We aten daar op een moderne plek, de Watersweet restaurant, met de pretenties klassiek te willen zijn, een maaltijd met goed bereide gerechten, min of meer origineel en genereus in hoeveelheid.

Uiteindelijk haalden we rond 17 uur de auto op en, na een rondrit met de auto door nieuwe delen van de stad, zochten we naar een super en we kochten diner, en dan gaan rusten en contact maken met internet.

Het was een zeer aangename dag en we zijn geblevenzeer aangenaam verrast met Chicago, waarin we een mooie en aangename stad hebben gevonden, hoewel we vrezen dat je in de winter eenrascaondraaglijk, zoals we hebben gelezen.

De opening naar de zee, sorry voor het meer, geeft je enkele attracties vankuststad.

Millennium Park in Chicago

In onze tweede dag in Chicago we gingen meteen naar Millennium Park.


Wolkenkrabbers in Chicago

Dit park is een recreatieve en artistieke stadsontwikkeling in de stad die tien hectare van het stadscentrum beslaat en in 2004 voor het publiek werd geopend

demillennium park Hij heeft verschillende prijzen gewonnen en verschillende kunst- en architectuurwerken die elk op zijn vakgebied opvallen, ontmoeten elkaar.

Het meest beruchte werk is hetJay Pritzker-concertzaal, ontworpen door de Canadese architectFrank Gehry, dat zevenduizend mensen kan huisvesten, verdeeld tussen de tribunes en het grasveld voor het podium.

Een van de iconen vanChicago Millennium Park is het beeldCloud gatevanAnish Kapoor, wat echt fantastisch en heel origineel is.

Het is als een zilveren wolk die alles weerspiegelt wat er omheen gebeurt, met de vervormingen veroorzaakt door zijn vorm.

Een ander uitstekend werk van het park is de fonteinKroonfontein uit het spaansJaume Plensa, die lichte spellen gebruikt die figuren en foto's in zijn stenen reflecteren, zoals Barack Obama toen we daar waren


Cloud Gate-beeldhouwwerk in het Millennium-Park in Chicago

Dit park is formidabel, met echt speciale kunstwerken.

Tijdens ons bezoek, in de rest van het park, op een grote groene esplanade met veel bomen, was er een populaire kunstbeurs met een veelvoud aan kraampjes en stijlen, en dat alles tegen redelijke prijzen.

Waar Route 66 begint in Chicago

Daar vlakbij zoeken we (en vinden eindelijk ...) het begin van deHistorische route 66, die eindigt op deSanta Monica Pier,waar we een paar weken geleden waren geweest.

U vindt dit begin in de Jackson Avenue, bijna hoek met de Michigan Avenue.

Het was echt niet opwindend om zo veel in de oorsprong te zijn geweest, als uiteindelijk, en een belangrijk deel van zijn route te hebben afgelegd door Texas, New Mexico, Arizona en Californië.


Universiteit van Chicago

Universiteit van Chicago

Rond het middaguur, al hongerig in onze buik, gingen we naarbezoek de universiteit van Chicago.

Het is een van deuniversiteiten meest erkende en prestigieuze ter wereld.

Hij heeft in totaal 85 gehadNobelprijzen en is meer specifiek bekend om zijn al negen Nobelprijzen in de economie.

In deze universiteit, dePresident Barack Obama Hij was een gerenommeerde professor gespecialiseerd inGrondwettelijk recht.

deUniversiteit van Chicago Het is gelegen in de buurt van Hyde park, aan de zuidkant van Chicago, ongeveer 15 minuten van het stadscentrum.


Universiteit van Chicago

Tijdens ons bezoek ontdekten we dat de universiteitscampus enorm is, heel Angelsaksisch, vol groene parken, veel gras, klimop op de muren, tuinen, veel gebouwen enhogescholen.

Kortom, gezellige hoekjes, met echt mooie en aantrekkelijke gebouwen.

De plaatsen zijn echt een oproep om te studeren, en we wilden echt inschrijven voor een cursus.

Tijdens onze wandeling was het eerste wat we deden op zoek naar een restaurant, en uiteindelijk aten we in een Griekse, met mediterrane, familiale gerechten, met Amerikaanse accenten.

Na het eten bleven we door die straten lopen en vonden we gebouwen van bibliotheken en musea, waarvan sommige opvielen door de klimop die praktisch hun gevels bedekte.

We hadden ook tijd om te rusten op een bankje naast een kleine vijver met waterlelies.


Universiteit van Chicago

Het viel ons op dat er op veel kruispunten palen in de grond zaten, vergelijkbaar met die welke vroeger werden betaald blauwe zone, wat echt een alarmsysteem was waarbij de politie met een druk op de knop op de hoogte werd gebracht.

Zoals aangegeven, was het gericht op het voorkomen van aanvallen op voorbijgangers en studenten.

Een andere plek om te markeren was deLoyola University of Chicago, een particuliere katholieke school van deJesus Company.

Opgericht in 1870 in het westen van Chicago, heeft het verschillende campussen, met meerdere gebouwen, bibliotheken en sportvelden, en verwelkomt ongeveer 15.000 studenten.

Eindelijk keren we terug naarhet centrum van Chicago, waar we voor het laatst een van de opvallende zagenrivier wolkenkrabberen op deze manier nemen we afscheid van deze metropool die ons veel meer heeft gefascineerd dan verwacht.

Leuke stad !!!

HANDIGE DIENSTEN voor uw REIS

<>

Pin
Send
Share
Send
Send