Reizen

Madrid Restaurant Week 2012, haute cuisine-menu's voor 25 euro

Pin
Send
Share
Send
Send


Madrid Restaurant Week 2012

Van 26 oktober tot 4 november je hebt weer de mogelijkheid om te genieten van een menu van haute cuisine voor slechts 25 euro, tijdens de viering van Madrid Restaurant Week 2012.

Voor tien dagen, in dit gastronomische evenement dat wordt gevierd in zijn vijfde editie in Madrid, kunt u genieten van speciale menu's in tot 40 van de beste restaurants van de stad en omgeving.

Het initiatief van Restaurantweek het werd voor het eerst gehouden in 1992 in New York, gelijktijdig met Fashion Week, en vindt momenteel plaats in meer dan honderd steden over de hele wereld, zoals Londen, Washington, Sao Paulo en Amsterdam.

In Spanje is de Restaurantweek Het vond voor het eerst plaats in Madrid in oktober 2009, waaraan 25 restaurants deelnamen, en vervolgens werd het ook gehouden in Barcelona en Sevilla. De laatste editie in Madrid vond afgelopen maart plaats.

Tijdens de Madrid Restaurant Week 2012, Elk deelnemend restaurant biedt ons een menu van enkele prijs van 25 euro, met gerechten om uit te kiezen voor het voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Deze prijs vertegenwoordigt een aanzienlijke korting in vergelijking met de gebruikelijke prijs van een à-la-cartediner in deze restaurants, die varieert van 40 tot 80 euro.

Deze prijs is exclusief drankjes of btw en 1 euro van het bedrag is bestemd voor goede doelen, met name in deze editie, de Voedselbank van Madrid en de Spaanse Hartstichting.

Onder de restaurants die deelnemen aan deze nieuwe editie in Madrid zijn Het café de Oriente, Poort 57, De hoek, Samarkanda, me, Verdil, Nieuwe Gerardo of Nemesio huis.

de online reserveringen voor restaurants je kunt het erin doen Vang het.

Hier heb je de volledige lijst van deelnemende restaurants in Madrid Restaurant Week 2012, evenals de menu's van de verschillende restaurants tijdens deze promotiedagen.

<>

Pin
Send
Share
Send
Send