Reizen

New York - Hoe een Harlem Spaanse tour met gospel te doen

Pin
Send
Share
Send
Send


Harlembuurt in New York

Een van de meest speciale toeristische excursies die u op uw kunt doen reis naar New York is het bijwonen van een Evangelie-mis in Harlem.

Maar de Harlem buurt gelegen ten noorden van het eiland Manhattan heeft een lange geschiedenis die verder gaat dan gospelliedjes.

In dit verband, in uwNew York bezoek je kunt lid worden van een rondleiding door Harlem gemaakt door een reisbureau waar u meer te weten kunt komen over deze geschiedenis, evenals de meest prominente plaatsen in die buurt


Harlembuurt in New York

Deze tour eindigt met een koorperformance evangelie.

Harlem Spaanse tour met evangelie

de Harlem rondleidingen Ze worden uitgevoerd door Zondag en woensdagmet een gids die alle uitleg geeft in het spaans, en hebben een duur van ongeveer vier uur.

Deze tour omvat een route door de belangrijkste punten van de buurt, zoals de Cotton clubde Apollo Theater, Sugar Hill of Hamilton Heights

Tijdens de rondleiding bezoekt u de baptistenkerkAbessijnse baptistenkerkdeSchomburg Centre for Research in Black Culture enStriver's Row.

De tour eindigt met de hulp van een optreden van GospeIk speelde door het koor van deARC, Verslaafden revalidatiecentrum, de oudste stichting ter ondersteuning van drugsverslaving inNew York.


Harlembuurt in New York

Om deze tour te maken, moet je goed geregeld zijn, en het is essentieel dat je geen shorts of schouders in de lucht draagt.

de prijs standaard (2018) hiervan Harlem sightseeingtour met Gospel-show Het is 59 euro.

In deze Harlem excursies er is ook de optie die een maaltijd omvat brunch, die op woensdag in het beroemde restaurant is Sylvia's, dus de prijs is hoger en de tour duurt vijf en een half uur.

Hier kun je koop kaartjes voor de Gospel-tour in Harlem.

Hoe is de ervaring van een Harlem-tour met gospel

Als je nieuwsgierig bent om te weten hoe is een tournee door Harlem, hier is het verhaal van onze vriend Salvador Samaranch, die zich aanmeldde voor een van deze tours in a zondag tijdens zijn meest recente reis naar New York.


Harlembuurt in New York

Deze ervaring zal als referentie dienen, hoewel elke tour zijn kenmerken heeft afhankelijk van vele factoren, zoals het bedrijf waarmee het is gecontracteerd, de dag van de week die wordt uitgevoerd of de Baptistenkerk die wordt bezocht.

Ik hoop dat je het nuttig vindt.

Om 8 uur 's ochtends werden we opgehaald door de coach om het te doen Harlem buurttour, inclusief Gospel Mass. Het is een tour die elke zondag plaatsvindt en die rond 13 uur zou moeten eindigen. Ongeveer twaalf mensen klommen ons hotel binnen.

De gids was een jonge man, de zoon van Colombiaanse ouders, maar geboren in New York, heel aardig en, zoals hij verklaarde, met een vrouw, schoonmoeder en vier dochters.

Het vertrek was een beetje rommelig, omdat we naar het Sheraton hotel moesten gaan om meer toeristen op te halen en we moesten distribueren in twee bussen.

In dit proces moesten we een tijdje last hebben van de onbeschaamdheid van een Spaanse dame (de tour was in het Spaans) die zeer vatbaar was en niet aan het einde van de coach wilde zitten omdat hij van mening was dat het beledigend was.


Harlembuurt in New York

VERGEET UW REISVERZEKERING NIET

Organiseert u uw reis naar de Verenigde Staten? Ga niet zonder huur eerst uw reisverzekeringen hier we leggen uit waarom. Als je hem bij ons inhuurt, heb je een 5% korting.

Uiteindelijk werd het probleem na een tijdje opgelost door de dame en haar zelfbewuste en beschaamde dochter naar de andere coach te sturen.

Ronnie, de gids, was zeer attent en legde een veelvoud van uit curiosa over New York, van zijn leven, van zijn ervaring, van hoe sommige attracties of shows gratis of tegen een betere prijs dan de officiële bij te wonen.

Bovendien vertelde hij ons over de verschillende plaatsen die we tijdens de tour zagen.

Haarlem het is een buurt van de Manhattan Island Sinds de jaren 1920 is het een belangrijk woon-, cultureel en zakelijk centrum van de Afro-Amerikaanse gemeenschap.

Haarlem Het is gedefinieerd door een reeks giek- en bustcycli, met significante etnische veranderingen die elke cyclus vergezellen.

De heropleving van de New York City aan het einde van de 20e eeuw heeft het ook geleid tot de vernieuwing van Haarlem.


Harlembuurt in New York

De buurt handhaaft een meerderheid van zwarte inwoners, maar in de afgelopen jaren is het gegroeid met nieuwe Europees-Amerikaanse, Spaanse en Aziatische middenklasse bewoners.

Boek een hotel voor uw reis op Booking.com

Deze wijk in New York heeft een positieve evolutie doorgemaakt dankzij sterke investeringen en een zeer harde lijn tegen criminaliteit.

Er is ook een boom van onroerend goed geweest, met stijgende prijzen, veel gerenoveerde huizen, en nu begint het een buurt te zijn waar het leuk is om te wonen.

In onze rondleiding door Harlem we passeren voor Apollo TheaterZonder twijfel de beroemdste club die bijna uitsluitend geassocieerd werd met Afro-Amerikaanse artiesten.

Ze legden ons uit dat de nieuwe artiesten een paar minuten op het podium stonden om hun kunst te tonen. en dat het publiek fungeerde als een rechter die fluit en schopte als ze het niet leuk vonden, of applaudisseerden om woedend te worden aan de andere kant.

TOURS en EXCURSIES in NEW YORK

- New York volledige tour
- New York contrasten
- Washington DC excursie
- Niagara Falls-tour per vliegtuig
- Boston excursie
- New York helikoptervlucht
- New York Explorer-paskaart
- Skip-the-line Empire State
- Tour naar Statue of Liberty en Ellis Island
- Transfers in New York

Artistieke talentjagers volgden deze populaire uitspraken.

In dit centrale gebied van Harlem, ten noorden van Central ParkWe gaan door Sylvia's, referentiepunt van zuidelijk voedsel, voor de Bevrijdingsbibliotheek en de Schomburg Centre for Research in Black Culture.

We zagen ook twee van de belangrijkste straten met namen van relevante zwarte leiders, de 125 straat en Lenox Avenue, roept ook op Martin Luther King en Malcom X.

Aan de westkant, grenzend aan de Hudson River, zagen we de Columbia University en de grote Kathedraal van St. John the Divine, de grootste in de Verenigde Staten.


Harlembuurt in New York

Ook in dit gebied is het Spaanse samenleving van Amerika.

We hebben een kort bezoek gebracht aan de Kathedraal van Saint John the Divine, en vanaf daar gingen we naar Sylvan Terrace, een kleine straat die je naar leidt Morris Jumel Mansion Museum.

In deze geplaveide straat staan ​​rijen historische houten huizen uit 1882.

de Morris-Jumel Mansion, gelegen in Washington Heights, is het oudste huis in Manhattan. Het diende als hoofdkwartier voor beide partijen tijdens de Amerikaanse revolutie.

Vanaf daar gaan we naar de Memorial Baptist Church naar de viering van deEvangelie-mis.

We woonden het eerste deel van de ceremonie bij, waar toeristen ongeveer de helft van de capaciteit bezetten, die niet erg groot was; Ik heb ongeveer 400 mensen berekend.

In het tweede deel van de viering blijven alleen de gelovigen van het gebied over, zonder toeristen. De Afro-Amerikaanse assistenten waren allemaal erg elegant.


Harlembuurt in New York

De religieuze dienst werd voorgezeten door een priester met de hulp van verschillende assistenten, en het koor bestond uit mannen en vrouwen, allemaal zwart, behalve een zanger die blank was, allemaal in hun galajurken.

In dit eerste deel van de ceremonie, op het ritme van drums en gitaren, en met veel vooruitgang, werden verschillende nummers gezongen die je soms kippenvel bezorgden. Samen met de lokale assistenten maakten ze grote koren.

Aan het einde vergezelden ze ons zachtjes naar de uitgang om hen alleen met de kantoren van zondag voort te zetten en meer parochianen binnen te laten die de stoelen bezetten die we leeg hadden gelaten.

Ik denk echt dat het geld dat ze toeristen in rekening brengen voor deze drie kwartier display parels naar de parochie gaat.

En vanuit ons oogpunt is het zeer de moeite waard omdat de nummers echt trillen en we allemaal op de banken dansen.

HANDIGE DIENSTEN voor uw REIS

<>

Pin
Send
Share
Send
Send