Reizen

San Francisco Bay Cruise en andere veerbootexcursies

Pin
Send
Share
Send
Send


San Francisco Bay Cruise

In jouwSan Francisco bezoek, is het absoluut raadzaam om een Baai boottocht, waarvoor u verschillende opties heeft.

Een van de meest populaire, zonder twijfel, is detoeristische tour naar de Alcatraz Island, wat echt geen cruise is maar bedoeld is om de beroemde gevangenis in de te bezoeken Baai van San Francisco.

Als u kiest voor de excursie nacht, die begint om 16.20 uur vanaf de Pier 33, kunt u ook de zonsondergang vanaf de boot zien, met uitstekend panoramisch uitzicht op de Golden Gateen van de San Francisco stad.


Steiger in San Francisco

San Francisco Bay Cruise

Maar als je echt een excursie wilt maken waarbij je de meest prominente hoekjes kent, kun je je aanmelden voor een San Francisco Bay cruise.

Met een duur van een uur vertrekt de cruise vanaf Pier 43 1/2 van de San Francisco Pier en vaart naar het westen, voorbij Noord strand en deSan Francisco Maritime National Park.

In de richting van Gouden poort komt voor Fort Mason en de heuvels van presidio.

De cruise passeert aan de voet van de beroemde hangbrug, 227 meter hoog en 2,7 kilometer lang, en passeert vervolgens de stad Saulito en de Angel Island State Park en rondom Alcatraz Island voordat je terugkeert naar San Francisco.

De cruise wordt gedaan met een individuele audiogids in het Spaans.

Hier heb je alle informatie over de San Francisco Bay bootcruise.

ander cruiseschip anders is degene die in anderhalf uur voor San Francisco van de afvaart Gouden poort tot de Oakland Bay Bridge.

Hier is de specifieke informatie over de cruise tussen bruggen in de baai van San Francisco.

San Francisco Bay veerboten

Eindelijk zou je de mogelijkheid hebben om op een retour te gaan naar een van de veerboten die de baai bedienen, zoals die welke oversteken naarSausalito, Oakland of de Angel Island.

Om uw bezoek aan San Francisco te plannen, vindt u mogelijk nuttige informatie over alle bedrijven die bieden Veerdienst in de baai van San Francisco.

Op deze website heb je eenlijst met veerbootroutes voor cruises in de Baai van San Francisco

Als aanvulling zal ik je vertellen dat de stad San Francisco er meerdere heeftsteigers van waaruit schepen naar verschillende bestemmingen vertrekken, met name Havenbaai, winkelcentrum, SF Veerbootgebouw, SF Pier 41 en Zuid San Francisco.

Ten slotte kunt u hier de ferry ticket prijzen op de verschillende routes door de baai.

HANDIGE DIENSTEN voor uw REIS

<>

Pin
Send
Share
Send
Send