Reizen

25 plaatsen om te zien en te bezoeken tijdens je reis naar San Francisco

Pin
Send
Share
Send
Send


Victoriaanse huizen Geschilderde dames in Alamo Park in San Francisco

Ik verwacht dat jijSan Francisco bezoek het brengt je een goed deel van de beste attracties die kunnen worden genoten in eenreis naar de westkust van de Verenigde Staten.

in San Francisco U zult een zeer mooie stad vinden, zeer gemakkelijk te bezoeken.

Maar je hebt ook uitstekende panoramische uitzichten, hoeken en een deel van het pictogram dat je zeker weet. Verenigde Staten,


San Francisco vanuit het oogpunt van Twin Peaks

Vooruitkijkend naar uw reis, als u liever een invoer maakt rondleiding van de stad om jezelf te vinden en vervolgens zelf te verdiepen, kun je je aanmelden voor Volledige tour van San Francisco in het Spaans, met een duur van vier uur.

Alle informatie in detail

  • Wat te zien in San Francisco
  • ORGANISEER UW REIS
  • HANDIGE DIENSTEN voor uw REIS

Wat te zien in San Francisco

Als je in plaats daarvan het hele bezoek van deze stad wilt maken Californië om je te helpen het hieronder te plannen, geef ik enkele tips de beste plaatsen om te zien tijdens uw bezoek aan San Francisco.

Twin Peaks Viewpoint

Het meest aan te raden ding zodra je aankomt in San Francisco is de heuvel van Twin Peaks beklimmen, net zoals ik deed in je dag tijdens mijn reis.

Vanuit zijn gezichtspunt zul je hebben het beste panoramische uitzicht van de stad en de baai, waarmee u het volgende bezoek in detail van de stad kunt onder ogen zien.


Golden Gate-hangbrug in de baai van San Francisco

Golden Gate Suspension Bridge

De belangrijkste San Francisco toeristische pictogram is ongetwijfeld de Gouden poort, bekend alsGolden Gate

Dit is wat de ruimte wordt genoemd die zich in de zee opent tussen het schiereiland van San Francisco en het klifgebied in het noordelijke deel.

geluk zee poort Het wordt doorkruist door wat ongetwijfeld een van de beroemdste bruggen ter wereld is, de Golden Gate hangbrug, waarmee de Stille Oceaan van de Baai van San Francisco.

Om van te kunnen genieten beste panoramisch uitzicht op de Golden Gate en zijn omgeving heb je verschillende gezichtspunten aan beide zijden van de hangbrug.

En natuurlijk is mijn advies dat je niet vergeet om een ​​wandeling over de brug te maken, omdat je op deze manier de enorme afmetingen ervan zult voelen. De moeite waard.


Kleine buurt van Italië in San Francisco

San Francisco buurten

Een kenmerk van de San Francisco stad het is de grote diversiteit aan omgevingen die in verschillende gebieden worden geleefd buurten, welke manier je moet bezoeken, en waar je een mix van zult vinden wolkenkrabbers en historische gebouwen.

U vindt dus verschillende attracties in San Francisco buurten als Little Italy, Chinatown, de heuvel van Nob Hill of La Marina.

Chinatown buurt

Dus bijvoorbeeld in het noordelijke deel van de stad vind je de beroemde wijk van Chinatown, of wat hetzelfde is, de San Francisco Chinatown.

De oorsprong van San Francisco Chinatown Ze dateren uit het midden van de 19e eeuw en is de oudste Chinatown in de Verenigde Staten.

Ik verzeker je dat in jouw loop door Chinatown Op bepaalde momenten heb je het gevoel in een Chinese stad te zijn.


Chinatown in San Francisco

VERGEET UW REISVERZEKERING NIET

Organiseert u uw reis naar de Verenigde Staten? Ga niet zonder huur eerst uw reisverzekeringen hier we leggen uit waarom. Als je hem bij ons inhuurt, heb je een 5% korting.

Kleine buurt van Italië

De wijkNoord strand, ook bekend als Little Italy, is een van de must-see plekken in San Francisco.

De locatie grenst aan Chinatown en strekt zich uit langs de Broadway Streetvan de Downtown van de wolkenkrabber transamerica, de oudste in de stad.

Om er boven alles uit te springen, vindt u een breed scala aan Italiaanse restaurants.

Haight-Ashbury Neighborhood

De wandeling door de wijk Haight-Ashbury Hiermee kun je het gevoel hebben in een Europese stad te zijn.

Bovendien was deze buurt het centrum van de beweging hippie in de jaren 60, en heeft nu een Boheemse sfeer met restaurants en cafés in Europese stijl, evenals designerwinkels.


Victoriaanse huizen Geschilderde dames in Alamo Park in San Francisco

Victoriaanse huizen Painted Ladies

In deze buurt van Haight-Ashbury, een essentieel bezoek zijn de beroemde Victoriaanse huizen bekend als Geschilderde dames, die je vindt in Alamo Park.

Het park bevindt zich op de top van de heuvel, en de eerder genoemde groep huizen Geschilderde damesMet zijn karakteristieke Victoriaanse architectuurstijl is het een van de iconische beelden van de stad geworden.

Tot op zekere hoogte waren ze protagonisten van scènes uit verschillende films.

Boek een hotel voor uw reis op Booking.com

Castro buurt

Een andere buurt die grote bekendheid heeft verdiend San Francisco is dat vanCastro, midden van de gay gemeenschap.


Castro-buurt in San Francisco

Het kende een geweldige bloei in de jaren 60 en 70 en nu wanneer je omhoog gaat Market Street van het stadscentrum naar de Twin Peaks Hill, zal de locatie gemakkelijk worden herkend door de overvloed aan veelkleurige vlaggen.

Met een Europese sfeer, is het drukste gebied de samenvloeiing tussen de Market Street en de 19e straat.

Dolores-missie

San Francisco Het is een stad waar nog gebouwen uit het koloniale tijdperk staan.

Dat is het geval met deDolores-missie, een kerk vanSpaanse koloniale stijl gelegen in het bovenste gedeelte van San Francisco, aan de voet van de heuvel van Tweelingpiekenen in de buurt van de Market Street en uit de wijk Castro.

deSan Francisco Dolores Mission Het werd in 1776 gesticht door Spaanse missionarissen Jose Joaquin Moragas en Francisco Palou, en is het oudste gebouw dat momenteel in de stad bestaat.


Dolores-missie in San Francisco

Het maakte deel uit van een reeks missies gebouwd in Californië en met name de Dolores-missie het was bedoeld om het te evangeliseren Ohlone Indianen.

De missieHet is een klein gebouw dat werd gebouwd met de naam van Sint Franciscus van Assisi, hoewel deze missie in de loop van de tijd ook in de volksmond bekend werd als Dolores-missie.

Naast het oorspronkelijke missiegebouw, in 1918 een grote basiliek, bekend als deBasiliek van de Dolores-missie van San Francisco, wiens versiering stijl heeft Churrigueresque.

Stadhuis van San Francisco

deStadhuis Het is een gebouw waar het maatschappelijk centrum van de stad is gevestigd, dat opvalt door zijn enorme omvangcentrale koepel.

deStadhuis van San Francisco het werd gebouwd in 1915 ter vervanging van het oude stadhuisgebouw dat werd verwoest door de grote aardbeving die de stad trof in 1906 en lijkt qua architectuur op The Invalids of Paris.


Stadhuis van San Francisco

dekoepel van het stadhuisHet is de op vier na grootste ter wereld vanwege zijn grootte.

Op 94 meter hoog, het is slechts 35 meter langer dan de koepel van de Washington Capitolen de diameter is 20 meter.

Binnenstad van San Francisco

Het stadscentrum is het gebied dat bekend staat als Downtown, die wordt gemarkeerd door verschillende hoeken, zoals het commerciële gebied Union Square en zijn vele wolkenkrabbers.

Winkelgebied Union Square

In de het centrum van San Francisco u vindt deWinkelgebied Union Square,

De belangrijkste winkelcentra en warenhuizen, zoals Macy's, Bloomingdale's, Barneys New York, Nordstrom en Saks Fifth Avenue, en ook de meest prestigieuze luxe merkwinkels.

Kortom, het is de ware commerciële as van de stad en in hetzelfde bevinden ze zich ookde hoogste wolkenkrabbers in San Francisco.


Transamerica-piramide in San Francisco

Pyramid Transamerica

Zoals ik al eerder zei, is de hoogste en meest iconische wolkenkrabber in San Francisco dePyramid Transamerica.

Met 48 planten was het in 1972 klaar met bouwen en kon het al een aardbeving van magnitude 7.1 weerstaan.

Tot 2001 was er een uitkijkpunt op de 27e verdieping, maar toen was het gesloten en nu heeft de wolkenkrabber geen plek waar bezoekers kunnen klimmen om een ​​panoramisch uitzicht op San Francisco te hebben.

SFMOMA Museum voor moderne kunst

inSan Francisco u kunt ook een bezoekenMuseum voor moderne kunst, die een nominale waarde als die van New York Museum, zodat het bekend staat als deSFMOMA.


SFMOMA Museum voor moderne kunst in San Francisco

Het is in debinnenstad Downtown uit San Francisco, specifiek in de Third Street 151, naast de Yerba Buena-tuinen.

Geopend in 1935, verzamelt werken, onder andere kunstenaars, door Jackson pollock, Richard Diebenkorn, Paul Klee, Marcel Duchamp en Ansel Adams.

Hellingen in de wijk Nob Hill

Dichtbij de downtown je hebt de buurt van Nob Hill, ten noorden van de stad, waar je de beroemde kunt zien hellingen en steile straten van San Francisco.

Het is een gebied dat zeer bezocht wordt door toeristen, omdat de traditionele straten door deze steile straten circulerenkabeltram, wat nu een toeristische attractie is.


Nob Hill in San Francisco

Lombard Street

Je moet niet stoppen met naar de beroemde te gaan Lombard straat, met zijn ongelooflijk steile helling waarbij auto's afdalen tussen zeer bochtige bochten.

de Lombard straat Het werd ontworpen in 1922 om het grote verschil te overwinnen in de heuvel waar het zich bevindt.

San Francisco Trams

Dit gebied van San Francisco circuleert traditionele kabelbanen dat ze momenteel, in plaats van als transportmiddel, blijven als toeristische attractie.

Coittoren in San Francisco

In de wijkNoord strand Je hebt de mogelijkheid om naar een uitkijkpunt te klimmen om ervan te genietenpanoramisch uitzicht van de stad en de baai.


San Francisco Tram

Het gaat overCoit Tower gezichtspunt, toren gelegen op een kleine heuvel van genoemde wijk in de buurt van depier enFisherman's Wharf.

deCoit toren Het werd gebouwd in 1933 op de top van de heuvel genoemdTelegraph Hill.

Bouwstijlart deco en met 60 meter hoog, op zijn ronde trap, zijn er talloze muurschilderingen van kunstenaars die hebben gestudeerd in deSchool voor decoratieve kunst uit Californië.

Oakland Bay Bridge Suspension Bridge

Naast de beroemde Golden Gate, in San Francisco Je hebt ook de mogelijkheid om een ​​andere grote hangbrug te zien en over te steken.

Het gaat over Oakland Bay Bridge, wat eigenlijk twee opeenvolgende bruggen zijn die de Yerba Buena-eiland west-oost, op een weg die landinwaarts gaat.


De hangbrug van de Baaibrug van Oakland in San Francisco

Het werd gebouwd in 1936 en de twee delen hebben een totale lengte van bijna zes kilometer.

San Francisco Pier

Als je er een wilt maken San Francisco Bay ferry tour je moet naar het gebouw van gaan pier, van waar ze vertrekken, onder andere degene die je naar de Gevangeniseiland Alcatraz, waar u de kunt bezoeken criminele geschiedenis.

gelukSan Francisco maritiem station Je vindt het in een majestueus gebouw uit 1898, dat de aardbevingen van 1906 en 1989 heeft overleefd en momenteel wordt omringd door moderne wolkenkrabbers.

Dit gebouw valt vooral opklokkentoren gebouwd met enige architecturale inspiratie in deToren van de Giralda van Sevilla.

deVeerbootterminal Embarcadero San Francisco Het was de tweede drukste terminal in de Verenigde Staten.


Veerboot Eindtoren in Embarcadero in San Francisco

Maar in de jaren 30 van de vorige eeuw werden de Bay-bruggen en de beroemde hangbrug gebouwdGouden poort, wat een aanzienlijke vermindering van het maritieme verkeer heeft opgeleverd.

San Francisco Bay veerbootcruises

Van deEmbarcadero Terminal Veerboten die u bijvoorbeeld naar de eilanden vanAlcatraz enengel.

Of ook de veerboot die u naar de kustplaats van brengtSausalito, gelegen tegenover de baai, tegenover de stad San Francisco.

Om een ​​excursie te maken tijdens uw reis naar de Californische stad, hier is eenlijst met veerbootroutes voor cruises of toeristische cruises rond de Baai van San Francisco met informatie over de verschillende lijnen en hun routes.

U hebt ook informatie over de datums waarop deze veerboten varen, evenals hunschema.


Paleis voor Schone Kunsten in San Francisco

Paleis voor Schone Kunsten in La Marina

In de wijk La MarinaNaast de recreatiegebieden kun je ook een nieuwsgierige zien neoklassiek gebouw U zult misschien verrast zijn te vinden in de stad San Francisco.

Het staat bekend als Paleis voor Schone Kunsten (Beeldende kunst), die in 1915 nabij de Golden Gate werd gebouwd, ter gelegenheid van een Pacific tentoonstelling.

Het is eigenlijk een architecturaal complex dat zich in een grote tuin en naast een vijver bevindt.

Fisherman's Wharf recreatiegebied

En voor de nacht is het essentiële bezoek het gebied van de oude vissershaven dat bekend staat als Fisherman's Wharf, in de wijk La Marina, waar u zult genieten van winkels, restaurants en muzikale shows.


Zeeleeuwen bij Pier 39 pier in San Francisco

Ook in de Pier 39 pier je krijgt de kans om tientallen te zien zeeleeuwen in vrijheid

Sausalito

Onder de plaatsen die u kunt bezoeken met een veerbootcruise door de baai van San Francisco, is een van de hoogtepunten om te weten Sausalito. kustbevolking die u ook kunt bereiken via de weg over de Gouden poort.

inSausalito u ziet een van de meest exclusieve woonwijken van de Baai van San Francisco, met zijn beroemde woonboten.

Alcatraz Island and Prison

een veerbootcruise om het eiland en de oude Alcatraz-gevangenis te bezoeken Het is een van de meest gevraagde excursies door toeristen die San Francisco hebben bezocht.


Alcatraz-gevangenis in de baai van San Francisco in Californië

Tijdens deze excursie kunt u deze historische enclave van de Baai van San Francisco, met de gevangenis die in 1963 werd gesloten en momenteel wordt beschouwd als een nationaal park.

Rondleidingen en excursies in San Francisco

Voor uw bezoek aan de Californische stad heeft u de mogelijkheid om lid te worden van meerdere Rondleidingen in San Francisco en rondleidingen in het Spaans.

Bijvoorbeeld de rondleidingSan Francisco compleet met Alcatraz Island, wat u een dag van acht uur zal kosten.

Hier heb je meer informatie rondleidingen en excursies in San Francisco.

Je hebt ook tal van opties voor excursies rond San Francisco.

Ten slotte, als u per vliegtuig aankomt, bent u misschien geïnteresseerd in de optie van transfers van de luchthaven van San Franciscoen voor uw verblijf kunt u hier zoeken hotel in San Francisco.

HANDIGE DIENSTEN voor uw REIS

<>

Pin
Send
Share
Send
Send