Reizen

16 plaatsen om te zien en dingen te doen tijdens het bezoek aan Los Angeles

Pin
Send
Share
Send
Send


Panoramisch uitzicht op het centrum van Los Angeles in Californië

Bezoek Los Angeles Het is een van de belangrijke mijlpalen van een reis door de Westkust van de Verenigde Staten, hoewel veel bezoekers tot op zekere hoogte teleurgesteld kunnen zijn.

Of het voldoet tenminste niet aan bepaalde verwachtingen die je misschien hebt, wat ik nu uitleg.

Ik verwacht dat veel van de plaatsen die je kunt zie in Los Angeles U zult zeer vertrouwd zijn vanwege de grote bekendheid die deze stad heeft verworven dankzij de bioscoop- of televisieserie.


Hollywood-teken in Los Angeles

Dit gebeurt ook beginnend met andere Noord-Amerikaanse steden, zoals New York, San Francisco of Las Vegas,

Maar dan, wanneer je de gelegenheid hebt om ze te bezoeken, lijkt het je misschien dat de realiteit niet voldoet aan de verwachtingen van fictie, wat me in het bijzonder met Los Angeles is overkomen.

Alle informatie in detail

  • Tips voor het bezoeken van Los Angeles
  • Wat te zien en te doen in Los Angeles
  • Plaatsen om te zien in Hollywood
  • ORGANISEER UW REIS
  • Plaatsen om te zien in het centrum van Los Angeles
  • Plaatsen om te zien in de buurt van Los Angeles
  • Rondleidingen en excursies in Los Angeles
  • HANDIGE DIENSTEN voor uw REIS

Tips voor het bezoeken van Los Angeles

Ik zal je vanaf het begin vertellen dat het een stad is met ongelooflijke dimensies.

Echt wat je gaat reizen tijdens je bezoek aan deze stad is de zogenaamde Los Angeles County, een enorme conglomeratie van woonwijken verbonden door snelwegen en grote lanen.


Santa Monica Beach in Los Angeles

Er bevindt zich niet alleen de Los Angeles stad en, maar ook andere aangrenzende steden en dorpen, zoals Beverly Hills en Santa Monica.

Als u niet met de auto reist, maar u komt met het vliegtuig, is het handig om te weten hoe van LAX luchthaven naar het centrum van Los Angeles te komen, wat je kunt doen met de bus of metro.

Waar te verblijven in Los Angeles

Ongetwijfeld zal het nuttig zijn om de plaats te kiezen waar u wilt verblijven om overmatig reizen te vermijden, waarvoor het nuttig zal zijn zoek een hotel in Los Angeles door middel van booking.com.

In dit opzicht hebben we ervoor gekozen om in een hotel te verblijven in een servicegebied van een van de vele snelwegen die de verschillende plaatsen verbinden die we later zouden bezoeken, wat ons een paar snelle verplaatsingen mogelijk maakte.

Wat te zien en te doen in Los Angeles

Bij het weten Los Angeles, wilt u misschien niet ingewikkelder zijn en wilt u zich aanmelden voor een van de rondleidingen in het Spaans Ze leren je de stad.


Voetafdrukken van handen en voeten van kunstenaars op Hollywood Walk of Fame

Maar als je er liever alleen voor loopt, zal ik je wat geven basisaanbevelingen en tips om rekening te houden bij het plannen van uwreis naar Los Angeles.

Ongeacht of de realiteit niet vergelijkbaar is met het beeld dat u van de stad heeft, ik zal u dat vertellenLos Angeles Het heeft genoeg attracties om al zijn bezoekers tevreden te stellen.

Plaatsen om te zien in Hollywood

Je zal niet missen interessante plaatsen om te bezoeken en activiteiten te doen.

Walk of Fame op Hollywood Boulevard

terwijl Hollywood Boulevard het is mogelijk dat wanneer je het bezoekt, het veel meer op een straat lijkt normaal van wat je cinematografische verbeelding je zou doen dromen, ik verzeker je dat niemand het bezoek van de onverschilligen verlaat Walk of Fame.


Hollywood Boulevard in Los Angeles

VERGEET UW REISVERZEKERING NIET

Organiseert u uw reis naar de Verenigde Staten? Ga niet zonder huur eerst uw reisverzekeringen hier we leggen uit waarom. Als je hem bij ons inhuurt, heb je een 5% korting.

Wandel langs het stuk waar de Dolby Theater en de Grauman Chinees theateren zoek naar de sterren of de sporen van je favoriete acteurs, is een gebruikelijke oefening van elke toerist die zich beroept.

Maar bovenal vind je een geweldige sfeer in de wereld van de cinema, en je hebt ook de mogelijkheid om vanuit een oogpunt van Zie het beroemde Hollywood-bord.

Er zijn veel mensen die vermomd alsberoemde filmpersonages ze dwalen tussen toeristen met als doel een fooi te verdienen geef je afbeelding op om een ​​foto met hen te maken.

van Sneeuwwitje totoppasserdePiraat van het Caribisch gebied ofsuperman.

En met deze personages vind je ook tal van muzikanten die stukken of liedjes met betrekking tot films spelen.

Je loopt er doorheenHollywood Walk of Fame Het zal een toekomst zijn van allerlei personages die het de sfeer geven van een echt themapark waarin cinema de hoofdrol speelt in je bezoek.

Ideaal voor kinderen ... en ouder.


Ingang van het Hollywood Dolby Theater in Los Angeles

Dolby Theater in Hollywood

de Dolby Theater Het is een van de icoonplaatsen van Hollywood Boulevard omdat daar de jaarlijkse ceremonie van levering van de Oscar-prijzen.

Misschien klinkt het meer voor u met de naam die het had toen het in 2002 werd geopend, die van Kodak-theater, maar sinds 2012 heeft het de nieuwe naam na het faillissement dat in dat jaar het beroemde bedrijf van fotografie en bioscoopfilms leed.

Boek een hotel voor uw reis op Booking.com

Tijdens uw reis heeft u de optie om bezoek het Kodak-theater en zie dus een van de beroemde beeldjes van de Oscar.

Artiestensterren in Hollywood

Als er iets is dat u zeker wilt doen wanneer u in Los Angeles aankomt, is het dat wel zie de sterren van de artiesten Op de stoep.


Artiestensterren op de Hollywood Walk of Fame

U kunt dat doen voor alle Walk of Fame, en is de reden waarom dit stuk van Hollywood Boulevard Het heeft deze denominatie, hoewel het ook bekend staat als de Walk of the Stars.

Een oefening die je zeker zult doen, zoals alle toeristen, is om op zoek te gaan naar de sterren van je favoriete acteurs of actrices.

Ik verwacht dat er meer dan 2.200 sterren zijn geïnstalleerd sinds 1958, toen dit gebruik begon.

Grauman Chinees theater in Hollywood

Een ander van de iconische hoeken van deze beroemde Los Angeles Avenue is de Chinees theater, ook bekend als Grauman-theater.

Met een nieuwsgierige en opvallende Chinese stijl in zijn architectuur en interieurdecoratie, is het een van de bioscopen waar meer filmpremières plaatsvinden in Hollywood, zodat de beroemdste artiesten er continu doorheen gaan.


Chinees Grauman-theater in Hollywood in Los Angeles

Je kunt ook dit theater bezoeken.

Voetafdrukken van kunstenaars in Hollywood

Recht voor Chinees theater is waar u een andere van de kunt zien meest bezochte plaatsen in Hollywood, het trottoir waar de beroemdste acteurs en actrices het vastleggenhand en voetafdrukken.

Net als bij de bovengenoemde sterren, een ceremonie van uw bezoek aan Hollywood Boulevar Het gaat op zoek naar de nummers van je favoriete artiesten.


Voetafdrukken van handen en voeten van kunstenaars op Hollywood Walk of Fame

Plaatsen om te zien in het centrum van Los Angeles

de meest centrale deel van de stad Los Angeles Het staat bekend als de Downtown.

Daar zijn de groten geconcentreerd grote wolkenkrabbers van de stad evenals de meest historische buurt.

Hier zijn enkele plaatsen die u kunt zien en weten tijdens uw Downtown Los Angeles bezoeken.

En hier heb je meer informatie om de binnenstad te bezoekenDowntown Los Angeles (in het Engels), met kaarten met de straten en gebouwen van de wijken Downtown, Civic Center, Historic Center, Chinatown en Little Tokyo.


Dorp van Los Angeles in het centrum

Los Angeles Town op Olvera Street

De plaats die kan worden beschouwd als het historische gebied waar enkele overblijfselen van de koloniale stad zijn bewaard, is het gebied dat bekend staat als de Los Angeles Towndie erin zit Olvera Street.

Het is een historisch monument waar in 1930 een omheining werd gebouwd die een Mexicaanse stad nabootst.

Sommige gebouwen dateren uit de tijd van de oprichting van de stad in 1781, en nu is het een gebied met winkels, restaurants en recreatieve activiteiten en shows.

Centraal Station Union Station

Een van de meest nieuwsgierige charismatische en designgebouwen in het centrale gebiedDowntown Los Angeles is deCentraal Station Union Station.


Central Union Station in Los Angeles van de binnenstad

Opgericht in 1939, was het het laatste grote treinstation dat in de Verenigde Staten is gebouwd.

Het gebouw verrast met zijnSpaanse koloniale ontwerparchitectuuren om de sfeer compleet te maken, is het gebouw omgeven door een tuin met grote palmbomen en andere exotische planten.

US Bank Tower en Library Tower

deUS Bank Tower is dehoogste wolkenkrabber in Los Angeles.

Maar niet alleen dat, het is ook het hoogste gebouw in de Verenigde Staten ten westen van de Mississippi rivieren daarom van Californië.

Gelegen in deDowntown Los Angeles, met zijn 310 meter hoog werd het ingehuldigd in 1989, en in het gebouw is het hoofdkantoor van de Amerikaanse bank.


Wolkenkrabber US Bank Tower in Los Angeles Van de binnenstad

Het is ook bekend alsBibliotheek toren omdat tegenover dezelfde straat deCentrale bibliotheek van Los Angeles.

Dit andere bekende Downtown Los Angeles-gebouw werd gebouwd in 1926 en is de derde grootste bibliotheek in de Verenigde Staten vanwege de omvang van de voorraad boeken, kranten en tijdschriften.

Los Angeles Civic Center

In het gebouwencomplex bekend als Civic Center u kunt het gebouw van zienStadhuis van Los Angeles(Stadhuis van de stad).

Gebouwd in 1928 met 32 ​​verdiepingen, tot 1968 was het het hoogste gebouw in Los Angeles vanwege de angst voor mogelijke aardbevingen, geen andere wolkenkrabbers werden gebouwd met grotere hoogte.

U vindt er ook bekend alsLos Angeles Music Centerwaar je verrast zult worden Walt Disney Concert Hall, een concertzaal waarvan het ontwerp er helemaal aan doet denkenGuggenheim-museum in Bilbao, omdat het is ontworpen door dezelfde architect,Frank Gehry.


Walt Disney Concert Hall in het centrum van Los Angeles

Geopend in 2003, is het het hoofdkantoor van de Los Angeles Philharmonic Orchestra.

In hetzelfde complex bevindt zich deDorothy Chander Pavillion, een van de drie grootste kunstcentra in de Verenigde Staten.

Tussen 1969 en 1987, en in enkele latere jaren, werd het scenario gekozen voor de levering van Oscar-prijzen, de laatste editie was die van 1999.

Plaatsen om te zien in de buurt van Los Angeles

Naast het bezoeken van het stadscentrum, het bovengenoemde Downtownen het gebied van Hollywood, tijdens je reis naar Los Angeles moet je ook naar andere nabijgelegen plaatsen gaan die essentieel zijn om het bezoek te voltooien.


Uitzicht op Los Angeles vanaf Griffith Park

Ga naar boven en bezoek het Griffith Observatorium

Als je hebt huurauto voor jou Los Angeles bezoek, is het de moeite waard om de berg ten noorden van Hollywood te beklimmen.

Vanuit het oogpunt van Griffith Observatorium je krijgt de gelegenheid om te genieten het beste panoramische uitzicht van het genoemde stedelijke conglomeraat Los Angeles County.

Je hebt ook de mogelijkheid om bezoek dit astronomisch observatorium, die u ook kunt bereiken in de Dash Observatorium bus dat vertrekt vanaf de Vermont / Sunset Station van de Metro rode lijn.

Beverly Hills en Rodeo Drive

Op weg naar Santa Monica, ten westen van Hollywood, kunt u een wandeling maken Beverly Hills om de grote herenhuizen van dit zeer luxueuze gebied van te zien Los Angeles County.


Rodeo Drive in Beverly Hills in Los Angeles

Daar vindt u ook het beroemde winkelgebied van Via Rodeo Drive. met tal van luxe winkels die worden bezocht door kunstenaars die hun residentie in een exclusief herenhuis hebben Beverly Hills.

Santa Monica

Tijdens uw reis naar Los Angeles kunt u een bezoek aan de beroemde en televisiestranden niet missen.

Het meest raadzame is om naar toe te gaan Santa Monicawaar kun je de populaire zien pier pier met attracties Beurs en restaurants, waardoor het ook een ideale optie is voor een nachtbezoek.

In Santa Monica kunt u ook de beroemde zien Spierenstrand.


Santa Monica Beach in Los Angeles

Universal Studios

En vanuit mijn oogpunt, een belangrijke fase van jouw reis naar Los Angeles is om een ​​dag door te brengen met het verkennen van een van de filmtoppen, deUniversal Studies

De meest aantrekkelijke, naast genieten van plezier themapark gemonteerd rond de wereld van de cinema, is om het te doen Rondleiding door de sets van Universal Studios.

Tijdens deze tour zul je zeker ten volle genieten van het opnieuw beleven van de sfeer van enkele van de meest populaire films in de geschiedenis van de cinema, zoals haai, psychose, King Kong of Terug naar de toekomst.


Universal Studios uit Los Angeles

Rondleidingen en excursies in Los Angeles

Als u zich wilt aanmelden voor een rondleiding voor uw bezoek aan de geweldige Californische stad, kunt u hier de informatie bekijken op Spaanse rondleidingen en excursies in Los Angeles.

Je hebt van een volledige tour door Los Angeles, naar meer thematische reizen zoals die waar je naartoe gaat Hollywood en de beroemde huizen of bij Californië strandenNou, behalve naar Santa Monica, bezoek je ook Venice Beach en Marina del Rey.

U kunt zich ook aanmelden voor een excursie naar San Diego of zelfs een 8-daagse West Coast-circuit.

HANDIGE DIENSTEN voor uw REIS

<>

Pin
Send
Share
Send
Send