Reizen

De beste tips om de Monument Valley te bezoeken

Pin
Send
Share
Send
Send


Monument Valley aan de westkust van de Verenigde Staten

Een van de geweldige landschaps enclaves die je kunt bezoeken in je reis langs de westkust van de Verenigde Staten is ongetwijfeld Monument Valley.

Ligt direct aan de grens tussen de staten van Arizona en Utah, is enigszins verwijderd van de meest populaire routes onder toeristen die het binnengebied van de westkust reizen, zoals de Grand Canyon en Las Vegas.

Maar als je genoeg tijd hebt tijdens je reis, kan ik je verzekeren dat je er geen spijt van zult krijgen als je de Monument Valley op je route, net zoals het ons tijdens onze reis is overkomen.


Weg dichtbij Monumentenvallei in Arizona

Inderdaad, op onze reis langs de westkust gingen we met een ietwat open routeplan, omdat we altijd graag ruimte laten voor improvisaties en als ze onvoorzien opkomen.

Dit stelde ons in staat om direct op te nemenMonument Valley, toen we aanvankelijk niet van plan waren om deze geweldige en mythische natuurlijke ruimte te bezoeken, en het was zeker een van de meest verbazingwekkende plaatsen die we zagen.

Alle informatie in detail

  • Curiosa van de Monument Valley
  • ORGANISEER UW REIS
  • Wat te zien in Monument Valley
  • Tijden om Monument Valley te bezoeken
  • Waar te slapen in Monument Valley
  • Hoe bereik je Monument Valley
  • HANDIGE DIENSTEN voor uw REIS

Curiosa van de Monument Valley

Ik kijk uit naar uw bezoek en het zal interessant zijn om enkele bezienswaardigheden te weten over dit park in de westelijke Verenigde Staten.

Monument Valley en de Navajo-indianen

In het begin moet je weten dat deMonument Valley het wordt niet vermeld als een nationaal park van de Verenigde Staten, maar alsTribal Park van de Navajo Indian Nation.

Landschappen van de Monument Valley aan de westkust van de Verenigde Staten

Het ligt op de grens tussen de staten van Utah en Arizona, en heeft een uitbreiding van 372.000 vierkante kilometer.

Het is bekend onder Navajo-indianen zoals hijVallei van de rotsenmaar het is geen vallei, maar een groot plateau dat bovendien eenhoogte van 1.700 meter boven zeeniveau.

Hoe het Valley Monument werd gevormd

In de oorsprong, ongeveer 50 miljoen jaar geleden, was er in het gebied een groot plateau doorkruist door de Colorado rivier.

Door de eeuwen heen, en door de erosie van de wateren, daalde dit plateau zodat nu wat we zien gaat overgrote bergachtige pinakels tot 300 meter hoog,

Deze rotsachtige plateaus zijn degenen die deel uitmaken van het landschap dat zoveel indruk maakt op zijn grandeur en de meest bekende zijn die bekend als wanten en Merrick Butte.


Landschappen van de Monument Valley aan de westkust van de Verenigde Staten

Gelegen tegenover het gezichtspunt van Bezoekerscentrum, zijn de pictogrammen waarmee de Monument Valley is wereldwijd bekend dankzij grotendeels westerse films.

De passage van de wolken en het spel van licht en schaduw configureren verschillende scènes van grote schoonheid die kunnen worden gezien vanuit het bovenstaande uitzichtpunt van de Monument Valley.

Ik zal je wat geven Handige tips voor uw bezoek Monument Valley

Wat te zien in Monument Valley

naarga naar Monument Valley van de Grand Canyondat wil zeggen door Arizona, je moet naar het noorden klimmen op de route 163 en u zult toegang tot dit natuurpark vinden zodra u de staat van binnengaat Utah.

De smalle weg brengt u rechtstreeks naar de ingang ervan, waar u de loketten vindt.


Landschappen van de Monument Valley aan de westkust van de Verenigde Staten

VERGEET UW REISVERZEKERING NIET

Organiseert u uw reis naar de Verenigde Staten? Ga niet zonder huur eerst uw reisverzekeringen hier we leggen uit waarom. Als je hem bij ons inhuurt, heb je een 5% korting.

de Monument Valley ticketprijs Het kost $ 20 voor een auto met plaats voor vier personen en $ 6 voor een extra persoon.

Individuele toegang per persoon als je met de motor of fiets gaat is 10 dollar.

Je komt meteen aan Bezoekerscentrum, een gebouw waar de The View Hotel.

Op deze plek heb je gezegduitkijkpunt van waar u kunt genieten van de beroemdstepanoramisch uitzicht op de Monument Valley. en controleer ook of de beroemdste scènes van de film Fort Apache van John Ford ze rolden vlak voor het gezichtspunt.

Tijden om Monument Valley te bezoeken

de Bezoektijden Monument Valley ze zijn van april tot september van 6 uur 's ochtends tot 8 uur' s middags; van oktober tot maart, van 8 uur 's ochtends tot 5 uur' s middags.


Viewpoint Hotel Viewpoint in Monument Valley @Salvador Samaranch

Bij het plannen van uw reis is het raadzaam om 's middags aan te komen om tijd te hebben om te genieten zonsondergang in de Monument Valley,

Op deze manier kunt u de volgende dag, als u vroeg opstaat, de landschappen zien met het licht van de dageraad.

Hoewel u zich in een zeer droog gebied bevindt, is de temperatuur niet te hoog, zelfs gedurende de dag in de zomermaanden, omdat deze meestal niet hoger is dan 32 graden.

Boek een hotel voor uw reis op Booking.com

Dit komt door de grote hoogte boven zeeniveau waar de Monument Valley, de bovengenoemde 1.700 meter.

In de winter mag de temperatuur overdag echter niet hoger zijn dan 5 graden en sneeuwt het vaak.


Landschappen van de Monument Valley aan de westkust van de Verenigde Staten

Als je eenmaal hebt genoten van het uitzicht vanuit het gezichtspunt, is er de mogelijkheid van volg een rondleiding met uw auto op het Monument Valley-plateau.

Hiervoor is er trouwens een onverharde weg in vrij slechte staat, dus de gemiddelde snelheid is erg laag.

Er zijn verschillende optionele routes, maar een minimale route is één uur, hoewel de hele route kan worden uitgebreid tot drie uur.

Tijdens deze excursie kun je langs de belangrijkste bergen rijden, zoals het massief Mitchell, 365 meter hoog op het plateau.


Landschappen van de Monument Valley aan de westkust van de Verenigde Staten

Welke excursies te doen in Monument Valley

Om deze tour te doen is er een breed scala aan rondleidingen door de Monument Valley, in de meeste gevallen uitgevoerd door Navajo Indianen.

Er is ook de mogelijkheid om te huren excursies om de Monument Valley te bezoeken twee dagen lang van Las Vegas of Salt Lake.

Waar te slapen in Monument Valley

Hier heeft u hotelinformatie voorslapen in de buurt van de Monument Valley.

Ik breng dat in aanvulling op het bovengenoemde The View Hotelu zult vindenmotels in Kayenta, in Arizona, en in Mexicaanse hoedin Utah.

Monument Valley is zonder twijfel een van de meest aanbevolen bezoeken tijdens een reis langs de westkust van de Verenigde Staten.

Ingang Monument Valley

Meer informatie over Monument Valley

- Officiële website van de afdeling Parken van de Navajos-natie

Hoe bereik je Monument Valley

Het park Monument Valley Het ligt ten noordoosten van de Grand Canyon van Colorado, op de grens tussen de staten Arizona en Utah, en de ingang is 13 kilometer na binnenkomst van Utah.


Zie grotere kaart

HANDIGE DIENSTEN voor uw REIS

<>

Pin
Send
Share
Send
Send