Reizen

Het beste wat je kunt zien en doen in de Grand Canyon van Colorado bij South Rim

Pin
Send
Share
Send
Send


Grand Canyon van de Colorado

Bij het overwegen van een reizen langs de westkust van de Verenigde Staten, moet u duidelijk zijn dat de Grand Canyon moet een zijn essentieel bezoek Het wordt beschouwd als een van de grotewonderen van de wereld.

Ik verzeker je dat de landschappen die je zult kunnen zien voor altijd in je geheugen blijven en dat de foto's niet in staat zijn om de afmetingen van dat geweldige natuurlijke landschap van de westkust te laten zien.

gedeclareerdWerelderfgoed door deUnesco, alles wat ik je kan vertellen over zijn schoonheid is onvergelijkbaar met het gevoel dat het produceert wanneer je de kans hebt om het te bezoeken.

Landschappen van de zuidrand van de Grand Canyon van Colorado in Arizona

Alle informatie in detail

  • Hoe is de Grand Canyon van Colorado
  • Hoe ga je naar de Grand Canyon vanuit Las Vegas
  • ORGANISEER UW REIS
  • Wat te zien en te doen in de Grand Canyon van Colorado
  • Hoe de Grand Canyon te bereiken
  • HANDIGE DIENSTEN voor uw REIS

Hoe is de Grand Canyon van Colorado

Zelfs als ik je vertel dat deGrand Canyon Het is 446 kilometer lang, en vooral omdat de diepte tot 1600 meter reikt, is het onmogelijk om de werkelijke afmetingen van deze indrukwekkende natuurlijke enclave van Arizona over te brengen.

U zult dit alleen weten wanneer u naar de eerste van de gezichtspunten kijkt waar u aankomt.

De waarheid is dat je vele minuten absoluut geabsorbeerd kunt doorbrengen met genieten van de schoonheid van de vormen en kleuren en het waarderen van de ongelooflijke afmetingen.

En dit gevoel is groter omdat bijGrand Canyon van de Colorado Je nadert een grote vlakte, volledig vlak, die je niet waarschuwt voor de hoogte waarop je echt bent, en die alleen abrupt breekt wanneer je de rand van de klif betreedt.

Landschappen van de Grand Canyon van Colorado in Arizona

Zuidrand van de Grand Canyon

Eigenlijk voor hem komenSouth Rim (South Rim), wat de meest gebruikelijke route is voor toeristen, deze vlakte heeft een2.100 meter hoogte,

In de zomer zul je deze hoogte opmerken dankzij de aangename temperatuur in de uitkijkpunten, die rond de 20-25 graden Celsius ligt.

En je zult haar nog meer bedanken als je erachter komt dat de omgevingstemperatuur op het niveau van de rivier, anderhalve kilometer lager, meestal 45 graden bereikt, typisch voor het woestijngebied waardoor de Grand Canyon zich uitstrekt.

Noordrand van de Grand Canyon

De hoogte is hoger in de North Rim(North Rim)bijna bereikt2500 meter, waardoor dit gebied van de Grand Canyon in de winter lange seizoenen doorbrengt onder de sneeuw en met toegang via de weg gesloten.

In ieder geval welvanaf de zuidelijke rand (South Rim) waar ze genietende beste uitzichten, gefaciliteerd door de nabijheid van de rivier aan deze rand.

Landschappen van de Grand Canyon van Colorado in Arizona

Westrand van de Grand Canyon

Een ander gebied dat u kunt bezoeken vanuit de Grand Canyon staat bekend als Westrand.

Het voordeel hiervan is dat het om gaat het dichtstbijzijnde gebied van Las Vegas, dus het wordt meestal gebruikt door vliegtuig of minibus excursies, en het nadeel is dat het geen landschappen biedt die zo spectaculair zijn als degene die je in de vindt Zuidrand.

Hoe ga je naar de Grand Canyon vanuit Las Vegas

naar ga naar de Grand Canyon vanuit Las Vegas je hebt verschillende opties die gebeuren vanaf de huurauto reisnaar de dagtocht per vliegtuig en helikopterof de minibustour Wat u ook op één dag kunt doen.

Hier heb je alle informatie over alle opties om van Las Vegas naar de Grand Canyon te gaan.

Natuurlijk, als je hier ook vanaf wilde bereik de noordrand, genoemd Noordrand, je zou de hele Grand Canyon moeten omringen, wat 345 kilometer en vijf en een half uur reizen zou inhouden !!!

Landschappen van de Grand Canyon van Colorado in Arizona

VERGEET UW REISVERZEKERING NIET

Organiseert u uw reis naar de Verenigde Staten? Ga niet zonder huur eerst uw reisverzekeringen hier we leggen uit waarom. Als je hem bij ons inhuurt, heb je een 5% korting.

De juiste keuze voor ga vanuit Las Vegas naar de noordrand van de Grand Canyon, is om noordoost door te gaan Saint George, op een reis van zes en een half uur.

Wat te zien en te doen in de Grand Canyon van Colorado

de bezoek aan de Grand Canyon van Colorado door het populairste gebied van Zuidrand het wordt een tour in uw auto of in een gratis pendelbus voor het andere gezichtspunten van dit grote landschapswonder.

Vanuit elk van de gezichtspunten heb je verschillende perspectieven, die ik naar voren breng die hun grootste pracht bereiken tijdens de laat in de middag, welke je majestueuze scènes gaat bieden.

Het gezichtspunt van de woestijnmening in Grand Canyon

Op de oostelijke reis door de gezichtspunten van Zuidrandde moeite waard ga naar het begin van de kloofwaar vind je de Desert View gezichtspunt en de uitkijktoren van de Anasazi-indianen.

Anasazitoren in Woestijnmening in Grand Canyon van Colorado

Op dat punt is dat 42 kilometer van de Bezoekerscentrum, het is van waar je het begin van de vorming van zult zien Grand Canyon.

Zeer dicht bij de oostelijke ingang van het nationale park, is de bouw van dit gezichtspunt een emulatie van eenWachttoren van de indianenAnasazi.

Deze toren werd eigenlijk gebouwd in 1933 om het uitzicht op zowel de Grand Canyon als het woestijngebied dat verloren is in het oosten te vergemakkelijken (vandaar de naam van het uitkijkpunt als Woestijn uitzicht).

In de toren vind je een grotewinkel vansouvenirs., optie die u ook in het bovengenoemde hebt Bezoekerscentrum van de hoofdingang van het park naar het zuiden.

Boek een hotel voor uw reis op Booking.com

Helikoptervlucht naar de Grand Canyon van Colorado

Grand Canyon helikopter

Als je nog een of twee dagen op je reis hebt, kun je verschillende andere doen activiteiten, waarmee u kunt beginnen Bezoekerscentrum.

In dit verband is een van de meest populaire excursies in de Grand Canyon is de mogelijkheid van vlieg eroverheen in een helikopter.

Als je wilt huur een helikoptervlucht over de Grand Canyon, het advies is om het ruim voor de datum van je reis te doen, meer als je in het hoogseizoen gaat.

Als u op het laatste moment beslist, komt u gewoon aan South Rim, op de luchthaven die is voordat u de ingang van het nationale park oversteekt, moet u het doen vroege boeking voor de ochtend van de volgende dag.

Landschappen van de Grand Canyon van Colorado in Arizona

IMAX Grand Canyon

Tijdens uw bezoek aan het nationale park, in de South bezoekerscentrum je kunt een uitstekend zien National Geographic IMAX-documentaire, met een duur van ongeveer 35 minuten.

de Grand Canyon IMAX schema's Ze zijn van maart tot oktober van 8.30 uur tot 20.30 uur en van november tot april van 9.30 uur tot 18.30 uur.

de IMAX-ticketprijzen (2019) zijn, voor volwassenen, $ 13,59; kinderen van 6 tot 10 jaar oud, $ 10,33; en senioren, 12,50 euro.

Kinderen jonger dan 6 hebben gratis kaartjes, en als u de koopt online ticket, krijgt u 20 procent korting.

Grand Canyon-trekking

Er zijn gevestigde routes van verschillende lengte, de meest populaire zijn de zogenaamde South Kaibab en Bright Angel.

Landschappen van de Grand Canyon van Colorado in Arizona

Natuurlijk, als je naar de bodem van de kloof wilt gaan en de Colorado-rivier wilt bereiken, houd er dan rekening mee dat je op dezelfde dag geen tijd hebt om naar beneden en naar boven te gaan.

Raften op de Colorado-rivier

Een ander alternatief dat je tijdens je bezoek hebt, is doen raften op de Colorado-rivier, hetzij in kalme watergebieden of ook in wildwatergebieden.

De excursies beginnen bij plaatsen in de buurt van de kloof.

Muilezel tour van de Grand Canyon van Colorado

Mule-excursie om naar de Colorado-rivier te gaan

Een van de meest nieuwsgierige activiteiten is de mogelijkheid vanga naar de Colorado riviergemonteerd op een muilezel.

Het is een veelgevraagde excursie die enkele maanden van tevoren moet worden geboekt.

Skywalk ten zuiden van de Grand Canyon

Al buiten de grenzen van het nationale park heeft u ook de mogelijkheid om andere excursies naar anderen te maken plaatsen in de buurt van de Grand Canyon.

Skywalk, glazen platform over de Grand Canyon

Een andere excursie is om naar toe te gaanSkywalkeen toeristische attractie die is gemonteerd in een kloof ten zuiden van deNationaal park Grand Canyon, waarin u kunt lopen op een glazen platform dat uit de klif steekt.

Natuurlijk vindt niet iedereen die het bezoekt deze excursie echt de moeite waard.

Watervallen van Havasu Falls

Ten zuiden van de Grand Canyon van Colorado, buiten het nationale park, kunt u een excursie maken naarHavasu-watervallen, een gebied waar meerdere geconcentreerd zijnwatervallenbinnen degrondgebied van Havasupai-indianen.

Havasu valt waterval dichtbij Grand Canyon in Arizona

Ten slotte, en voorafgaand aan uw bezoek, kan het handig zijn om de pdf te downloaden met de officiële Spaanse gids van de Grand Canyon van Colorado, die een South Rim-kaart van de Grand Canyon waarmee u een idee krijgt van wat u gaat vinden.

Hoe de Grand Canyon te bereiken

Op deze kaart kunt u zien hoe u bij het bezoekerscentrum aan de zuidrand van de Grand Canyon van Colorado komt.

HANDIGE DIENSTEN voor uw REIS

<>

Pin
Send
Share
Send
Send