Reizen

2015-programma met rondleidingen van kerststallen en kersttradities

Pin
Send
Share
Send
Send


Kerst 2015 in Madrid

de Kerst tijd het bevat een reeks tradities met een stad als Madrid.

Als je ze wilt ontdekken, kun je je aanmelden voor een van de Kerstrondleidingen 2016 wie organiseert de Stadhuis van Madrid op deze data, binnen jouw Officieel bezoeken-programma, waarmee u kunt ontdekken hoe deze vakantie in de hoofdstad wordt geleefd.

Met dit al traditionele rondleidingprogramma kun je zie historische kerststallen, of ken het Kerstgebruiken en tradities in Madrid,.


Bethlehem van de kerk van San Gines de Madrid met Kerstmis

Specifiek tijdens de Rondleiding Historische kerststallen 2015 Je bezoekt enkele van de belangrijkste kerststallen die zijn geïnstalleerd in instellingen en kerken in het centrum van Madrid.

Dus je kunt zien aan de Gemeenschap Bethlehemin de Puerta del Soltot Bethlehem van de Carboneras, met zijn barokke figuren quiteñasof de Bethlehem van de kerk van San Gines, met zijn levensgrote figuren.

Deze rondleiding door kerststallen uit Madrid Ze beginnen om 12 uur 's ochtends op 19, 24, 26, 28 en 30 december. De prijs is 10,90 euro.


Kerstsnoepjes bij patisserie La Mallorquina in Puerta del Sol

Van zijn kant, de rondleiding douane en kersttradities 2015 Het neemt je mee om te genieten van de kerstsfeer in het centrum van Madrid, je kunt de meest typische snoepjes van deze data ontmoeten en de typische chocolaatjes proeven met churros.

Dit bezoek vindt plaats op 20, 25, 27, 29 en 31 december vanaf 12.00 uur. De prijs is 10,90 euro.

Hier kunt u de details bekijken van deze rondleidingen door de gemeenteraad van Madrid.

Tickets kunnen worden gekocht bij VVV-kantoor Plaza Mayor (Plaza Mayor, 27).

<>

Pin
Send
Share
Send
Send