Reizen

Programma van de Fiestas de San Isidro 2011, van 11 tot 15 mei

Pin
Send
Share
Send
Send


San Isidro Festival Programma 2011 in Madrid

(UPDATING Hier heb je de programma van de Fiestas de San Isidro 2012 in Madrid)

Een van de fiestas belangrijkste om in te houden Madrid gedurende het jaar zijn ze ongetwijfeld de San Isidro-festiviteiten, dat dit jaar 2011 plaatsvindt van 11 tot 15 mei.

Culturele en vooral muzikale activiteiten zijn, zoals gebruikelijk, de hoofdrolspelers van het Festiviteiten van San Isidro 2011 in Madrid, bezetten traditionele ruimtes, zoals de Jardines de las Vistillas of de wijk Lavapies.

Hieronder geef ik een gedetailleerd overzicht van de meest opvallende activiteiten die zijn opgenomen in de officieel programma van de Fiestas de San Isidro 2011.

Reuzen en bigheads parade

De eerste activiteit van de festiviteiten is de gebruikelijke reuzen en bigheads, die zich verder ontwikkelt 11 mei, vanaf 17.30 uur, via Celenque Square, Preciados Street, Sol, Alcalá en Cibeles Square.

Pregón en concert van Carlos Buate

de Festiviteiten van San Isidro 2011 officieel geopend op dezelfde dag 11 mei, met de proclamatie en het concert van de zanger Carlos Baute, die om 20 uur plaatsvindt in de nieuwe behuizing van de Plaza de Cibeles.

Vuuravonden over de rivier

Een van de grote nieuwigheden van het programma van de partijen van dit jaar 2011 zijn de zogenaamde Vuuravonden over de rivier, die het nieuwe park integreren in de managementvakanties Madrid Rio.

We dansen in de Sabatini-tuinen

Op 13, 14 en 15 mei kunt u genieten van de stijldansen in de Sabatini-tuinen, van 19.00 uur tot 0.30 uur, met de uitvoering van een orkest en dansers vanaf 22.00 uur.

Een wandeling rond de Circus Theatre Price

Op 13, 14 en 15 mei kun je verschillende uitvoeringen zien van artiesten uit Circustheater Prijs in de populaire Lavapies buurtin het bijzonder op de plaatsen Cabestreros, Agustin Lara en La Corrala de Lavapiés.

Hier heb je het complete programma van de uitvoeringen van Callejeando op de Fiestas de San Isidro 2011 in Madrid.

Madrid Planet Music Festival 2011

In het Enrique Tierno Galván Park wordt het gevierd tijdens de Zaterdag 14 mei Dit muziekfestival en duurzame ontwikkeling, met uitvoeringen van rootmuziek uit verschillende landen van de wereld.

SEAT-concert van San Isidro 2011

Zonder twijfel het grote muzikale evenement van de Festiviteiten van San Isidro 2011 is de San Isidro Seat Concert, dat wordt gevierd op 15 mei in de Spanje plein, van 18.00 uur tot 23.30 uur, met de uitvoeringen van Stick siroop, Vlinder effect, taxi en Niets te zeggen.

In de Festiviteiten van San Isidro 2011 andere diverse activiteiten worden ook ontwikkeld:

  • Universitair festival, met de prijzen Rotsvilla van Madrid
  • Fangoria-concert in het Palacio de los Deportes, op 13 mei om 22:00 uur
  • Madrid Onafhankelijke Circuit, van 11 tot 15 mei.
  • Muziek in de Vistillas, van 12 tot 15 mei in de Jardines de las Vistillas
  • San Isidro in de nabijheid, van 12 tot 15 mei, met een programma met theater-, dans- en klassieke muziekuitvoeringen.
  • Concert van de Municipal Symphonic Bandop 15 mei om 12.00 uur in het Templete del Retiro-park.

Hier kunt u de pdf downloaden met het volledige officiële programma van de Fiestas de San Isidro 2011 in Madrid.

<>

Pin
Send
Share
Send
Send