Reizen

Programma van geleide bezoeken van de Heilige Week 2015 in Madrid

Pin
Send
Share
Send
Send


Paastradities in Madrid

als u reist naar Madrid samenvallend met de Heilige week, kunt u deelnemen aan een van de rondleidingen die ter gelegenheid van deze feestdagen de Stadhuis van Madridin jouw Madrid officieel programma met rondleidingen.

Hiervoor Heilige Week 2015, zoals hiervoor traditioneel is Madrid feestjes, drie zijn georganiseerdspeciale rondleidingen.

In het bijzonder in de rondleiding Pasen tradities verschillende populaire, gebruikelijke en religieuze manifestaties van de Heilige Week in Madrid worden bekend gemaakt, van religieuze manifestaties met de voorbereiding van processies tot concerten van heilige muziek of de grote verscheidenheid aan snoepjes ter gelegenheid van de Heilige Week en Pasen.

Deze rondleiding wordt gehouden op 2, 3 en 4 april om 12.00 uur vanuit de VVV-kantoor van de hoofdpleinin de Bakkerij huis.

In de rondleiding Zoete passie, het typische culinaire aanbod van de Heilige Weekfeesten in Madrid, met speciale nadruk op traditionele Franse toast.

Dit bezoek vindt plaats op 29 en 31 maart en op 1, 2 en 5 april om 18.00 uur vanuit het bovengenoemde toeristenbureau in de Plaza Mayor.

En in het gezicht van kinderen, de rondleiding Ontdek de schatten van Madrid.

Als gymkana worden verschillende plaatsen en tradities van het historische centrum van Madrid ontdekt. Dit bezoek vindt plaats op 28 maart, 2, 3, 4 en 5 april om 16.00 uur.

Rondleidingen boeken

de prijs van rondleidingen door de Heilige Week Het is 12 euro.

De reservering en betaling kunnen rechtstreeks worden gedaan in het VVV-centrum van de Plaza Mayor, van maandag tot zondag van 9.30 uur tot 20.30 uur; aan de telefoon (+34) 902 221 424; op de website www.entradas.com of via het Bankia ATM-netwerk.

Als u geïnteresseerd bent in deelname aan een van deze rondleidingen, is het absoluut raadzaam om vooraf te reserveren, wat u kunt doen via de mail [email protected].

<>

Pin
Send
Share
Send
Send