Reizen

Gratis wifi en mobiele applicaties op EMT-stadsbussen in Madrid

Pin
Send
Share
Send
Send


Gratis wifi-verbinding met de stadsbussen van de EMT in Madrid

de gratis gebruik van een wifi-verbinding voor laptops en mobiele apparaten verlengt in Madrid, met de implementatie van de service van Gratis wifi op EMT-stadsbussen.

Op dit moment wordt de nieuwe service gepresenteerd voor gebruikers van de Stadsbussen van Madrid, 60 procent van de voertuigen heeft al hetzelfde, wat u kunt herkennen aan het bord «Gratis wifi».

Wanneer u een bus met deze identificatie binnengaat, moet u uw mobiele apparaat verbinden en zoeken naar de EMT-Madrid netwerk, waarmee u na verbinding nu op internet kunt surfen of uw e-mail kunt controleren.

Het doel van EMT-managers is dat in april 2011 de hele stadsbusvloot biedt nu de gratis wifi-verbinding. Deze service wordt aangeboden in samenwerking met Gowex, een bedrijf dat andere Wi-Fi-diensten in Madrid aanbiedt, zoals de zogenaamde Wifi-kiosken.

Evenzo biedt de EMT vanaf nu aan mobiele applicaties waarmee u verschillende services kunt raadplegen. Dus met de optie Waar ben ik Je kunt een halte vinden in de buurt van waar je bent in Madrid, en weet hoe laat de buslijn waarin je geïnteresseerd bent aankomt.

De optie Hoe te gaan? Het biedt je op je mobiel de mogelijkheid om te weten wat de meest geschikte combinatie van buslijnen is om van de ene richting naar de andere te gaan. Of met de mobiele applicatie kunt u ook in realtime weten wat de incidenten in de EMT-lijnen zijn.

U kunt de applicaties downloaden in het nieuwe mobiliteitsportaal van de EMT, met versies voor iPhone, Android en Java.

<>

Pin
Send
Share
Send
Send