Reizen

De beste tips om het Koninklijk Paleis van Aranjuez te bezoeken

Pin
Send
Share
Send
Send


Koninklijk paleis van Aranjuez in de buurt van Madrid

Een van de meest interessante bezoeken die u kunt doen in de omgeving van Madrid is deKoninklijk paleis van Aranjuez en zijn terrein.

Het bevindt zich in de Koninklijke site van Aranjuez, aan de oevers van Taag, verklaard Werelderfgoed door de Unesco.

Zowel het paleisachtige gebouw als de prachtige tuinen zullen u zeker aan de herinnering aan het brengen Aranjuez concert, een van de meest geluisterde muziekwerken ter wereld.


Jardines de la Isla in het Aranjuez-paleis in de buurt van Madrid

Input, en geconfronteerd met uw bezoek aan het paleis van Aranjuez, je moet weten dat je naast een rondleiding door het interieur van het paleisachtige gebouw, waar de weelderige inrichting van de kamers en privékamers opvalt, ook een wandeling door de beroemde terrein.

Alle informatie in detail

  • Geschiedenis van het Aranjuez-paleis
  • Wat te zien tijdens het bezoek van het paleis van Aranjuez
  • ORGANISEER UW REIS
  • Museum of Life in Palacio de Aranjuez
  • Schema's Paleis en tuinen van Aranjuez
  • Ticketprijzen Palacio de Aranjuez
  • Halve dag tour naar Aranjuez
  • NUTTIGE TIPS voor uw REIS

Geschiedenis van het Aranjuez-paleis

de Koninklijk paleis van Aranjuez Het heeft zijn oorsprong in een eerste huispaleis, bekend als een van deMeesters van Santiago, die werd gebouwd ten tijde vanKatholieke koningen, aan het einde van de 15e eeuw, aan de noordkant van de site van het huidige gebouw.

Vervolgens werden deze landen onroerend goed en werdenPhilip II die in 1561 de bouw van een eerste paleis. Al met de denominatie van Echte site, begonnen de tuinen te worden gebouwd.

Deze enclave werd eenlente verblijfvan recreatie van Koningen van Spanje, dat was omgeven door een groot jachtgebied.


Koninklijk paleis van Aranjuez in Madrid

Het was in de17e eeuw wanneerPhilip V in opdracht van de bouw van het huidige gebouw vanKoninklijk paleis van Aranjuez.

Werk gestart door de architectJohannes de Doper van Toledo, werd voortgezet doorJuan de Herrera, hoewel het niet eindigde tot de 18e eeuw, tijdens het bewind vanFerdinand VI en danCarlos III.

Wat te zien tijdens het bezoek van het paleis van Aranjuez

Wanneer je het imposante gaat bezoekenKoninklijk paleis van Aranjuez, kunt u zich het beste aanmelden voor een van derondleidingen die worden uitgevoerd om naar binnen te reizen.

Rondleidingen door het paleis van Aranjuez

Jij bentofficiële rondleidingen Ze worden elke keer op de vlieg uitgevoerd, maar zonder een specifiek schema.


Koninklijk paleis van Aranjuez in Madrid

Aan de ene kant moet je het interieur van het paleis bezoeken, dat de weelderige inrichting van de kamers en privékamers benadrukt.

U moet kiezen tussen twee soorten routes, die is ontwikkeld door deOfficiële zalen, en het meest complete bezoek, dat ook hetPrive kamers van het paleis.

Ik raad je aan je aan te melden voor dit laatsterondleiding wat in groepen gebeurt, vergeleken met de mogelijkheid om alleen te gaan, omdat u in het laatste geval de genoemde privékamers niet kunt bezoeken.

Deze rondleidingen duren ongeveer een uur, maar dan hebt u de mogelijkheid om zelf terug te gaan om de openbare verblijven van het paleis te verkennen.

De prijs is inclusiefbezoeken van Museum van Royal Falluasin de nabije omgevingPrince's Garden, die wordt uitgevoerd met een audiogids die bij de prijs is inbegrepen, en van de Labrador huis, klein paleis, gebruikt door de koningen als jachtslot, dat bedekt is met begeleide groepsreizen.

Daarom, wanneer u vóór hem aankomtKoninklijk paleis van Aranjuez, is het raadzaam dat u rechtstreeks naar het loket gaat om u aan te melden voor een van dezerondleidingen door de privékamers.


Koninklijk paleis van Aranjuez in Madrid

Als je een tijdje moet wachten tot de starttijd van het bezoek, kun je tijd doorbrengen rond het paleis wandelen.

deVolledige rondleiding door het paleis van Aranjuez Het start een trap van het oorspronkelijke gebouw uit de tijd van Philip II, uit de 16e eeuw.

Na het doorlopen van de Wachtkamer, waar u flamencotapijten uit hetzelfde tijdperk zult zien, komt u aan op het kantoor waar dat wasPhilip II enCharles II. Met een plafond versierd metLuis Giordano, ziet u een landschapsgalerij.

Dan ga je door de antichambre enKing's Chamber of Music, waar u een grote Franse vleugel ziet, en deRookruimte.

In het volgende verblijf, bekend alsArabisch kabinet, gebouwd ten tijde vanIsabel II, vindt u stucwerk decoratie met geometrische figuren, van Nasrid-kunst, en doet denken aan de Alhambra van Granada.


Koninklijk paleis van Aranjuez in Madrid

Tijdens de volledige rondleiding hebt u nu toegang tot de eerste zone van dePrive kamersdoor de Kamer van koning Francisco van Assisiechtgenoot vanIsabel II, waar u een barok plafond, zijden stoffen en stijlmeubels ziet Empire.

Boek een hotel voor uw reis op Booking.com

In de KleedkamerofEchtgenoot Hall, benadrukt het Pompeiaanse plafond en de marmeren vloer in drie kleuren.

de King's Office, gebruikt doorBourbons, heeft stijlmeubilair Empire.

En dan kom je bij een van de meest verbazingwekkende kamers, deChinese schilderijenkamer, op wiens muren 200 afbeeldingen van Chinese schilderijen zijn gegevenIsabel II in 1846 door deKeizer van China, ter gelegenheid van uw huwelijk metFranciscus van Assisi.

Al weer in de openbare ruimte, zult u het grote zien Balzaal van het paleis van Aranjuez, versierd met groene tinten ten tijde vanCharles IV, met twee grote Boheemse glazen lampen en een tweekleurige marmeren vloer uit Andalusië.

deQueen's kleedkamer Het is de Victoriaanse stijl, echt mooi, met zijde aan de muren en een foto uit 1865 van de Koningin Elizabeth II.

deQueen's slaapkamer Het heeft meubels in Elizabethaanse stijl, neo-barok en een bed van 2,10 meter lang dat 1200 kg weegt!


Koninklijk paleis van Aranjuez in Madrid

Een ander geweldig verblijf is hetPorseleinen hal, ingericht in 1763 doorCarlos III, waar u tot 5.000 stukjes porselein op de muren ziet geschroefd, en dat werd gebruikt alsWachtkamer van ambassadeur.

deQueen's Officehet is versierd met een grotere nuchterheid dan die van de koning; Met een Pompeiaans plafond ziet u een oratorium en neoklassiek meubilair.

Het volgende is het groteTroonzaal, versierd met granaatfluweel gecombineerd met goud.

Deze kamer wordt nog steeds gebruikt wanneer de Koning van Spanje viert institutionele evenementen in Aranjuez.

Tijdens derondleiding door het Koninklijk Paleis van Aranjuez, kom je terug van de privé gedeelte, kijken naar deBiljartkamer, met een tafel uit de tijd vanFernando VII, en het bad van de koningin (dat uitkijkt op haar slaapkamer) gemaakt van een stuk marmer geleegd uitCarrara.

Nu krijg jeGala dinereningericht doorCarlos III, met marmeren vloer bedekt met natuurlijke kleuren, enBabykamer, waar u vijf schilderijen met portretten van de kinderen van zietIsabel II.


Koninklijk paleis van Aranjuez in Madrid

deOratorium van de koningen, opnieuw in een privé-gebied, is een kapel gemaakt in 1791 in neoklassieke stijl doorJuan de Villanuevaen vers vanFrancisco Bayeu op dak en muren.

Eindelijk de rondleiding door het Koninklijk Paleis van Aranjuez neemt je mee naar deQueen's Chamber of Music en deKoningin Saleta, een verblijf dit laatste van protocol, met een groot tapijt van 300 jaar geleden, vanaf de tijd vanPhilip V, gemaakt door deTapijtfabriek van Madrid.

Het bezoek eindigt na het afdalen van een grote rococo-trap uit de tijd vanPhilip V.

Museum of Life in Palacio de Aranjuez

Vanaf dit punt kunt u teruggaan naar een van de openbare ruimtes om ze weer te zien, en op eigen gelegenheid sluit u de rondleiding door het paleis van Aranjuez met de bezoek aan het Museum of Life in the Palace.

Je doorloopt een reeks kamers waar je de meest uiteenlopende objecten vindt die door verschillende worden gebruikt Bourbon koningen Ze hebben dit prachtige paleis gebruikt als vrijetijdsresidentie.


Koninklijk paleis van Aranjuez in Madrid

U zult objecten uit de tijd van zien Fernando VII, Carlos III, Charles IV, Isabel II en Alfonso XII, waaronder de verschillende peronalized gerechten van verschillende koningen, of de wiegjes van de negentiende eeuw, of de vele militaire uniformen uw aandacht zullen trekken.

HierinPalace of Life Museum U kunt ook verschillende portretten, foto's en kostuums van bekijken Alfonso XII, evenals lagen van bestellingen.

Of een zadel en paard trofeeën uit het oosten Bourbon King.

Een andere uitstekende jurk is de grote koninklijke mantel van koningin Victoria Eugenia. En onder andere nieuwsgierige objecten, zie je de fauteuil die de Koning Alfonso XIII Hij gebruikte tijdens zijn ziekte in Rome, tot hij stierf in 1941.

Koningin Sofia en de trouwjurken van de prinses

Maar zonder twijfel zeer opmerkelijke objecten van dit merkwaardige museum die je kunt zienAranjuez, omdat het je naar de huidige tijden van onze monarchie zal brengen, zij zijn detrouwjurkenvan deKoningin Sofia en de prinsessen.


Koninklijk paleis van Aranjuez in Madrid

Zo vind je in een grote kamer met een donkere sfeer grote glazen en verlichte ruimtes waar je met al zijn pracht het bovengenoemde kunt zientrouwjurken.

Die van de Koningin Sofia, die in 1962 in Athene trouwde, en die werd ontworpen door Jean Desses; ook die van de prinses Elena, gehuwd in 2005, van Pedro Valverdeen van de Prinses Cristinavan Lorenzo Caprile, gebruikt op zijn bruiloft in Barcelona in 1997.

Natuurlijk kon ik het niet missentrouwjurk van Leticia Ortiz, ontwerp van Pertegaz, en wiens bruiloft ik je herinner was in 2004 in Madrid.

Een zeer prominent element van deze enorme kamer is een geweldig schilderij dat ons het toont huwelijk van koning Alfonso XII en María de las Mercedes.

deMuseum of Life in Palace of the Royal Palace of AranjuezHet wordt voltooid met een kamer waar u ceremoniële kostuums van de zult zien Koningin Sofiaen een jas en een uniform van de stroom Koning Felipe VI.

En in de laatste kamer van het museum vind je een zwarte paardenauto, en een zeer nieuwsgierige ijver die wordt gebruikt door Isabel II, met verschillende stammen voor haar geregeld.


Koninklijk paleis van Aranjuez in Madrid

De reis door het binnenland van Koninklijk paleis van Aranjuez wordt voltooid met debezoek aan de kapel van het paleis.

Gebouwd door Sabatini in 1778, en met drie altaarstukken, kijk naar zijn grote koepel bedekt met stucwerk, en in de fresco's van Bayeau.

Bezoek aan de tuinen van Aranjuez

Als je meer tijd over hebt tijdens je bezoek, kun je een wandeling maken door enkele van de tuinen van Aranjuez.

Tenminste die van parterre en die van deeiland, die grenzen aan het bovengenoemde gebouw.


Royal Pier in de Prince's Garden in Aranjuez

En u hebt al veel meer tijd nodig, u kunt het uitgebreide benaderen Prince's Gardens waar je aan de ene kant de kunt zien Koninklijke Embarcadero aan de oevers van Taag, die vroeger werd gebruikt door Ferdinand VI.

Ernaast staat de Royal Falluas museum, waar nieuwsgierige boten gebruikt door de koningen van Spanje sinds de 17e eeuw.

U kunt ook een bezoek brengen aan de koninklijk paviljoen gebouwd door Charles IV bekend als de Labrador huisevenals het nabijgelegen Dennen Chinescos werk van de architect van die tijd, Villanueva.

Voor deze bezoeken, naast weten hoe je van Madrid naar Aranjuez komt, zal deze informatie over schema's en ticketprijzen nuttig zijn.


Griekse kiosk in de vijver van de Chinescos van de tuinen van Aranjuez

Schema's Paleis en tuinen van Aranjuez

de Bezoekuren van het Koninklijk Paleis van Aranjuez Ze zijn van april tot september, 10 tot 20 uur en van oktober tot maart, van 10 tot 18 uur, met de laatste toegang een uur voor sluitingstijd.

Dit monument is open voor uw bezoek elke dag van de week, behalve op maandag.

de openingstijden van de Royal Falluas museum en de Labrador huis Ze zijn hetzelfde als die van het Koninklijk Paleis.

Houd er rekening mee dat de Labrador huis loopt alleen met rondleidingen U moet van tevoren reserveren door te bellen naar 91 891 03 05.

Wat betreft de openingstijden van de tuinen van Aranjuez, variëren afhankelijk van de tijd van het jaar, openen altijd om 8 uur en sluiten van 18.30 uur, van november tot februari, tot 21.30 uur in de zomer.


Labrador House in de Prince's Gardens in Aranjuez

Op de officiële website kunt u ook de kalender bekijken met de sluitingsdata van het Koninklijk Paleis van Aranjuez.

Ticketprijzen Palacio de Aranjuez

de Ticketprijzen voor een bezoek aan het Koninklijk Paleis van Aranjuez ze variëren afhankelijk van de afhankelijkheden die u wilt reizen en als u dat doetrondleiding of gratis

De ticketprijs voor de meest complete rondleiding, de officiële kamers en privékamers, is 13 euro (2019).

Als je dat liever hebtbezoek het paleis van Aranjuez gratis (zonder de mogelijkheid om privékamers binnen te gaan), de prijs is 9 euro.

De prijs van het verlaagde tarief is 4 euro, voor kinderen van 5 tot 16 jaar, senioren +65 uit EU- en Latijns-Amerikaanse landen en studenten tot 25 jaar, evenals individuele leden van de grote gezinnen


Deur van het ronde plein in de Prinsentuin in Aranjuez

Deze prijzen omvatten ook de bezoek aan het museum van Royal Falúas met audiogids tijdens een bezoek aan de Labrador huis Het gebeurt in een begeleide groep en de prijs is 5 euro.

Halve dag tour naar Aranjuez

Aan de andere kant, als je liever niet alleen naar Aranjuez gaat, meld je je dan aan voor een georganiseerde excursie, hier is de informatie over de Halve dag tour naar Aranjuez.

Vanaf Madrid om 15.00 uur gaat de transfer in een bus met airconditioning onder begeleiding van een Spaanstalige gids.

In deze excursie van in totaal vier uur bezoekt u niet alleen de koninklijk paleis, maar je kunt ook nieuwsgierigen ontdekken Royal Falluas museum gevonden in de Prince's Gardens.

Hier heb je meer informatie en kun je het doen Boek online voor de Tour naar Aranjuez.

<>

Video: De prinsessen gaan verhuizen (Juli- 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send