Reizen

Coast to Coast (1) - 4 aspecten waarmee u rekening moet houden bij het plannen van de reis

Pin
Send
Share
Send
Send


Je moet weten hoe je van de weg kunt genieten als je van kust naar kust reist

Bij het plannen van onze Kust tot kust reizen door de Verenigde Staten en Canadaer zijn vier belangrijke aspecten waar we eerder rekening mee moesten houden.

mentalisation

Als een fundamentele vereiste voor het succes van deze reis, is het belangrijk dat te weten geluk staat in de weg, niet in het doel.

Het is een road trip, zodat vrede en betekenis moeten worden gevonden in de weg vrijmaken. Dit is een basisaspect in dit type routes waarbij de weg Het wordt een essentieel onderdeel van de ervaring.

Vereisten voor huurauto's

In ons geval gebruiken we bij voorkeur een sedan auto, voornamelijk in motels langs de weg. Een ander alternatief zou zijn om de reis in type voertuigen te maken camper (Recreatief voertuig of RV, zoals ze ze in de Verenigde Staten noemen), maar het zou een heel andere aanpak hebben.

Naar mijn mening moet het voertuig aan het volgende voldoen minimale vereisten:

  • ruim en comfortabel, want we zullen vele kilometers afleggen.
  • automatisch schakelen
  • ten zeerste aanbevolen dat het voertuig de inrichting cruise control om de snelheid in te stellen. De lange rijen, het gebruik van snelwegen of interestates Ze vereisen een ontspannen rijgedrag.
  • het is noodzakelijk om de internationaal rijbewijs, samen met het originele rijbewijs van ons land.
  • de GPS Het is een geweldige facilitator van de reis. Voor ons was het echt essentieel om de conferentie te verbeteren; we namen er een uit Barcelona, ​​al bijgewerkt met de wegen van de VS en Canada. Het is goedkoper dus huur een auto met ingebouwde GPS.

Huurauto naast een motel

Accommodatie in motels

Tijdens onze reis hebben we de nacht in wezen doorgebracht weg motels min of meer dichtbij onze bestemmingen. De reserveringen zijn online gemaakt en we hadden de volgende twee of drie nachten permanent geboekt, waarbij deze reserveringen bijna dagelijks werden bijgewerkt.

Op sommige plaatsen wel handig om ruim van tevoren te boeken (Monument Valley, Grand Canyon, San Francisco en New York).

De motels bieden redelijke prijzen, royale kamers, eenvoudig ontbijt (meestal inbegrepen), WiFi in de kamers en gratis parkeren voor de kamer.

Laptop en internet

Het dragen van een laptop is tegenwoordig essentieel om de reis te optimaliseren, gemoedsrust en comfort te krijgen, geld te besparen op oproepen en de reis te plannen terwijl deze doorgaat.

In ons geval gebruikten we twee laptops met een modemverbinding met internet, waardoor we in contact konden blijven met familie en vrienden (e-mails, Skype), verbonden konden blijven met de wereld (nieuws, professioneel beheer) en de komende dagen naar informatie konden zoeken van de route. En download ook films om ze in de hotelkamer te bekijken.

Het is duidelijk dat een creditcard met voldoende limiet essentieel is om hotel- / motelreserveringen via internet te maken.

DOWNLOAD HET EBOOKBOEK van ROAD TRIP COSTA naar COSTA

Naast het volgen van de verschillende stadia van de road trip van kust naar kust reis door de Verenigde Staten en Canada, kunt u alle informatie in één enkel document laten samenstellen. Download hiertoe de ebook boek "18118 kilometer door de Verenigde Staten en Canada".

INSCHRIJVEN VOOR GIDSEN REIS NAAR DE VERENIGDE STATEN

Ik nodig je uit om de kroniek van deze grote te volgen road trip kust tot kust reis door de Verenigde Staten en Canada dat Salvador de komende weken en maanden zal publiceren.

Als u zich abonneert op Reisgidsen naar de Verenigde Staten, ontvangt u elk hoofdstuk in uw e-mail op de dagen waarop ze worden gepubliceerd.

U hoeft alleen uw e-mailadres in het bijgevoegde formulier op te nemen en u ontvangt onmiddellijk een verificatie-e-mail waarmee u het abonnement kunt activeren.

Ontvang GIDSEN REIS naar VERENIGDE STATEN per e-mail

Boek een hotel voor uw reis op Booking.com

HANDIGE DIENSTEN voor uw REIS

<>

Video: The Choice is Ours 2016 Official Full Version (Juni- 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send