Reizen

Gouden Eeuwse Markt in Alcalá de Henares, 21-24 april

Pin
Send
Share
Send
Send


Gouden Eeuwse Markt in Alcalá de Henares

Er zijn tal van feesten en evenementen die dit jaar 2016 plaatsvinden ter gelegenheid van de herdenking van de 400e verjaardag van het overlijden van Cervantes.

En natuurlijk zijn veel van hen gevestigd in Alcala de Henares, Madrid stad waar de grote schrijver van de Gouden eeuw.

Onder deze evenementen, precies van donderdag 21 tot en met zondag 24 april, de I Gouden Eeuwse Markt, die een grote thematische markt en verschillende shows combineert, allemaal geconcentreerd in de arena van Alcala de Henares en de omliggende straten.


Slag om Don Quichot op de Gouden Eeuw-markt in Alcalá de Henares

Gedurende die vier dagen kun je tot 25 dagelijkse voorstellingen bekijken die de markt verkennen met meer dan honderd eet- en ambachtelijke kraampjes, evenals workshops met oude ambachten.

In de verschillende shows die plaatsvinden tijdens de Gouden Eeuwse Markt Vijftig kunstenaars uit verschillende theater-, muziek- en dansgezelschappen doen mee.

De slag om Don Quichot

De belangrijkste show die wordt gehouden is de theatrale actie «De slag om Don Quichot«, die plaatsvindt op het zand van de arena voor stierengevechten De student.

Tien specialisten tussen renners en wereldkampioenen schermen de strijd tussen de beroemde schildknaap en de denkbeeldige reuzen, evenals de manteo van Sancho Panza of andere duels weerspiegeld in het werk van Cervantine.


Gouden Eeuwse Markt in Alcalá de Henares

Deze show wordt gespeeld op zondag 24 met schema om 13 en 18 uur. de ticketprijs Het is 5 euro voor volwassenen en 3 euro voor kinderen van 3 tot 9 jaar. Je kunt ze inkopen Vang het en aan de kassa.

de Gouden Eeuwse Markt opent voor het publiek op donderdag 21 om 17.00 uur en de proclamatie van Don Quichot en Sancho Panza Het vindt plaats op vrijdag 22 om 12.00 uur in de arena.

Zei vrijdag vanaf 20.00 uur De begrafenis van Cervantes, begrafenisceremonie die vanaf de arena door de markt loopt.

Van zijn kant, het grote liefdadigheidsgala The Comedy Corral De bovengenoemde vrijdag vindt plaats om 22.00 uur, ook in de arena. Met tickets voor 10 euro worden verschillende monologen gepresenteerd en een concert van de rockband Alcalaina Route 57.


Gouden Eeuwse Markt in Alcalá de Henares

Het gebied van Gouden Eeuwse Markt Het brengt meer dan honderd straatkraampjes samen waar een selectie van traditionele gerechten uit verschillende Spaanse en Portugese regio's wordt aangeboden, van conventual snoepjes tot worstjes, honing of uitgebreide gedistilleerde dranken.

Op de markt zie je ook ambachtslieden die producten aanbieden die zijn gemaakt met voorouderlijke technieken, zoals keramiek, tegellampen, stalen fotoafdrukken of smeedijzeren en houten voorwerpen.

Kortom, een evenement dat een nieuw excuus is om het historische te bezoeken Universiteitsstad Alcalá de Henares.


Gouden Eeuwse Markt in Alcalá de Henares

<>

Pin
Send
Share
Send
Send