Reizen

Coast to Coast (2) - Organisatie en dagelijkse gewoontes tijdens onze reis

Pin
Send
Share
Send
Send


Huurauto voor een motel tijdens de kust-tot-kustreis van de Verenigde Staten

Wanneer u geconfronteerd wordt met een reis van de kenmerken van degene gemaakt door Verenigde Staten en Canadaeen lange road trip van kust tot kust en terug, de organisatie is erg belangrijk in het ontwikkelingstype van onze reisdagen.

In dit verband zal ik enkele overwegingen maken hoe we ons organiseren en wat waren onze belangrijkste dagelijkse gewoonten tijdens onze reizen door de Verenigde Staten.

Hoe en waar te eten

Om de dag te beginnen, in de overgrote meerderheid van hotels de kamerprijs is al inclusief een ontbijt Niet erg geavanceerd maar genoeg. Soms hebben ze wafels Wat kunt u zelf doen? Aurora werd een expert in het gebruik van speciale broodroosters waar deze producten worden bereid.

'S Middags, we gingen bijna altijd naar een vestiging van talloze en gevarieerde Amerikaanse restauratiekettingen, en nooit in min of meer geselecteerde restaurants, zowel om economische redenen als om hun eigen filosofie.

Dus we aten meestal bij Dennys, vrijdagen, Applebees, grizzlys, Ierse pubs, Taco Bell, Subways, McDonaldsenz. Houd er natuurlijk rekening mee dat de overgrote meerderheid geen alcohol schenkt, inclusief bier.

Na een lange toeristische dag, op de weg of wandelen, wat is er beter dan een Budweiser vers of een Coors, dus om ervan te genieten, moest je op zoek gaan naar vestigingen die met heldere neon-buitenkanten reclame maken voor biermerken.

de diners We dronken ze meestal in de hotelkamer, met salades en snacks vergezeld van bierblikjes. Hiervoor zochten we naar hotels met koelkasten in de kamer, afgezien van het feit dat de meeste zowel frisdranken als ijsautomaten hebben.

Wasserij

Om te voorkomen dat we tijd verspillen aan openbare wasserijen, besloten we onze kleren dagelijks in de hotelkamer te wassen. Bovendien konden we de omvang van de bagage eerder verkleinen.

Bezoeken aan musea en toeristische attracties

Om economische en tijdsredenen moet je natuurlijk ruim van tevoren selecteren welke musea en bezoeken je moet doen, wat betekent dat je talloze plaatsen moet opgeven.

Auto rijdt

In steden en dorpen maakten we graag een autorit door het centrum (Downtown) van de stad, waar je de grote wolkenkrabbers kunt zien die de vormen horizon.

We vinden het ook erg leuk verdwalen met de auto door de verschillende woonwijken om uit de eerste hand te zien hoe de huizen en buurten zijn waar de inwoners van dit land wonen.

Nacht vertrek

Over het algemeen hebben we geen nachtreizen gemaakt. Alleen in sommige steden (Nashville, Memphis, Williams, Las Vegas, San Francisco, Niagara, Montreal en New York) We gingen uit eten of om live concerten te zien.

Foto's en dagelijkse notities

Om later te kunnen schrijven a reiskroniek in boekformaat, en ook op de site publiceren, besteedden we elke dag tijd aan het maken van notities die als een samenvatting van de dag zouden dienen, terwijl we veel foto's namen.

DOWNLOAD HET EBOOKBOEK van ROAD TRIP COSTA naar COSTA

Boek een hotel voor uw reis op Booking.com

Naast het volgen van de verschillende stadia van de road trip van kust naar kust reis door de Verenigde Staten en Canada, kunt u alle informatie in één enkel document laten samenstellen. Download hiertoe de ebook boek "18118 kilometer door de Verenigde Staten en Canada".

INSCHRIJVEN VOOR GIDSEN REIS NAAR DE VERENIGDE STATEN

Ik nodig je uit om de kroniek van deze grote te volgen road trip kust tot kust reis door de Verenigde Staten en Canada dat Salvador de komende weken en maanden zal publiceren.

Als u zich abonneert op Reisgidsen naar de Verenigde Staten, ontvangt u elk hoofdstuk in uw e-mail op de dagen waarop ze worden gepubliceerd.

U hoeft alleen uw e-mailadres in het bijgevoegde formulier op te nemen en u ontvangt onmiddellijk een verificatie-e-mail waarmee u het abonnement kunt activeren.

Ontvang GIDSEN REIS naar VERENIGDE STATEN per e-mail

HANDIGE DIENSTEN voor uw REIS

<>

Video: Through the Eyes of Spurgeon - Official Documentary (Juni- 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send