Reizen

Kaart met wijnmakerijen om te bezoeken in de Napa-vallei in Californië

Pin
Send
Share
Send
Send


Landschappen van wijngaarden in de Napa-vallei in de buurt van San Francisco in Californië

Als je gepassioneerd bent wijn toerismein jouw toeristische reis naar San Francisco je hebt een must op de zogenaamde Wine Country (Wijnland).

Inderdaad, iets meer dan een uur naar het noordwesten van San Francisco heb je de Valleien van Napa en Sonoma, die de reputatie hebben het beste te produceren Californische wijnen.

De wijnproductie in Californië strekt zich uit over 1.100 kilometer en bereikt andere gebieden met goede wijnfaam tot in het zuiden Santa Ynez-vallei.


De wijnkelder van Californië in de Napa-Vallei dichtbij San Francisco

Maar de zogenaamde Wine Countrywaar zijn de bijna parallelle valleien van Napa en Sonoma, concentreer de meest prestigieuze Californische wijnmerken.

In het geval van Napa Valley, de toeristische attractie is uitsluitend in het bezoek van een wijnmakerij om zijn beroemde wijnen te proeven.

In recente tijden, naar de recente mode van wijntoerisme in Californië, de Napa Valley ontvangt elk jaar 4,5 miljoen bezoekers.

Napa Valley wijngeschiedenis

De oorsprong van wijnproductie in de Napa-vallei van Californië Het dateert uit het midden van de 19e eeuw, toen de eerste wijnplantages werden opgericht.

Aan het einde van de eeuw waren er 140 wijnhuizen.


Napa Valley in Californië

In de eerste decennia van de twintigste eeuw, de phylloxera, de Droge wet en de Grote depressie, veroorzaakte de sluiting van velen wijnkelders in de Napa-vallei, wat in de praktijk een recessie in de wijnproductie betekende.

Maar sinds de jaren 60 van de vorige eeuw, na de introductie van nieuwe wijnproductietechnieken, nam het aanzienlijk toe en kwamen nieuwe wijnhuizen terug.

De grote onderscheiding voor hem kwam uit Californië Het werd geproduceerd in 1976, toen wijnen met druivensoorten van Chardonnay en Cabernet Sauvignon werden toegekend in een Internationale beurs in Parijs, overtreft de prestigieuze Franse wijnen.

Excursie van San Francisco naar Napa en Sonoma

Op dit moment in de Napa-vallei zijn er 450 wijnhuizen Ze produceren wijnen van verschillende druivensoorten.


Californië wijnkelder in Napa Valley

Van San Francisco ze organiseren rondleidingen in het Spaans om enkele van zijn meest prestigieuze wijnhuizen te bezoeken, zoals deze excursie naar Napa en Sonoma Het duurt 7 uur.

Wat wijnmakerij te bezoeken in de Napa-vallei

Als u nu alleen wilt gaan in een huurauto, is dit erg handig interactieve kaart van de Napa-vallei Op zoek naar een wijnmakerij om Californische wijnen te proeven.

In het vak aan de rechterkant van de kaart kunt u de verschillende beschikbare informatie selecteren, niet alleen de wijnhuizen, maar ook andere attracties, winkels, enz ...

Met de zoom van de navigatiebesturing links van de kaart kunt u de verschillende gebieden naderen en als u op de namen van de wijnhuizen klikt, gaat u naar de website van elk van hen, waar u uitgebreide informatie over hen hebt.

HANDIGE DIENSTEN voor uw REIS

<>

Pin
Send
Share
Send
Send