Reizen

The Big House en andere hoeken van Hearst Castle in Californië

Pin
Send
Share
Send
Send


Groot huis in Hearst Castle in Californië

Een van de grote verrassingen die u kunt meenemen reis langs de westkust van de Verenigde Staten is ongetwijfeld de Hearst Castle.

Wat nu een waarheid is geworden themapark, in feite is het de enorme reeks herenhuizen die in de vroege twintigste eeuw William Randolph Hearst het werd gebouwd in de Californische kust.

Degene die een geweldige tycoon van de was sensationele pers in de Verenigde Staten noemde deze enclave de “Ranch van de betoverde helling”.


De tempelpool van Neptunus bij Hearst-Kasteel in Californië

Hoewel het misschien een extravagante hoek lijkt, verzeker ik je dat het de moeite waard is om een ​​fase in je te doen route langs de Californische kust en tour het zogenaamde kasteel.

gelegen dichtbij San Simontussen San Francisco en Los Angeles, Ik verwacht dat Bezoek Hearst Castle die je zeker leuk zult vinden, hoewel je in gedachten moet houden dat het vanwege zijn speciale eigenschappen tot vier uur kan duren.

Alle informatie in detail

  • Wat te zien in Hearst Castle
  • ORGANISEER UW REIS
  • Foto's Kasteel van Hearst
  • HANDIGE DIENSTEN voor uw REIS

Wat te zien in Hearst Castle

Als een voorschot, hieronder ga ik vooruit wat ga je zien op Hearst Castle, wiens afmetingen u zullen dienen het feit dat in de vier woongebouwen er 56 kamers en 19 kamers zijn.


Groot huis in Hearst Castle in Californië

Hearst Castle Big House

Om het hele gebouwencomplex te bouwen dat de residentie van de bovengenoemde magnaat was, huurde hij de beroemde architect van die tijd in Julia Morgan.

De betrokkenheid bij de werken was zo groot van de kant van Hearst, wat leidde tot voortdurende wijzigingen en resulteerde in het kenmerk mix van bouwstijlen dat maakt hem een museum van extravagantie.

Natuurlijk, met onschatbare voorbeelden van Europese historische kunst, is de beste steekproef de zogenaamde Groot huis, het grootste gebouw van de ranch.

Het eerste verrassende aan dit gebouw zijn de twee hoge torens die volledig zijn geïnspireerd door de Kathedraal van Sevilla. De gevel van het Groot huis Het is een duidelijk voorbeeld van architecturale diversiteit.


Groot huis in Hearst Castle in Californië

Maar tijdens uw bezoek zult u verrast zijn om toegang te krijgen tot de gebouw interieur.

Voor een buitenkant in Spaanse stijl, met de witte kleur van Andalusië, ingelijst in een tuin die heel goed mediterraan kan zijn, wanneer u de Groot huis u bevindt zich in een sierlijke decoratie typisch voor een middeleeuws Engels kasteel.

De grote hoofdzaal toont ons naast de muur een kraampjes van een koor van een gotische kathedraal, en in het midden daarvan een enorme stenen open haard.

Deze middeleeuwse decoratie wordt versterkt als je door de verschillende kamers loopt, zoals de Biljartkamer of vooral de grote eetkamer.


Groot huis in Hearst Castle in Californië

VERGEET UW REISVERZEKERING NIET

Organiseert u uw reis naar de Verenigde Staten? Ga niet zonder huur eerst uw reisverzekeringen hier we leggen uit waarom. Als je hem bij ons inhuurt, heb je een 5% korting.

Dit is geconfigureerd met een lange tafel, versierd met de gerechten uit die tijd, geschikt voor tientallen diners, gelegen in een schip van hoge plafonds versierd met hout in middeleeuwse stijl, en waarin de middeleeuwse vlaggen niet ontbreken.

Gasthuizen in Hearst Castle

Een ander hoogtepunt van uw bezoek zullen de drie huizen zijn Hearst Hij bouwde voor de woning van zijn gasten op de ranch.


Casa del Monte bij Hearst Castle in Californië

Onder hen, de Huis van de zee, bouwen dat gericht op de Stille Oceaan, mochten tycoon-gasten genieten van ongelooflijke uitzichten.

Het heeft een oppervlakte van 1.800 vierkante meter met zes slaapkamers met bijbehorende kleedkamers en toiletten. Verschillende delen van het gebouw tonen een stijl geïnspireerd door de Alhambra van Granada.

Een ander gebouw wordt genoemd Casa del Monte.


Casa del Mar in Hearst Castle in Californië

Hearst kasteelzwembaden

Afgezien van het bovengenoemde Groot huis, zonder twijfel bij het bezoek van het kasteel Hearst zullen ze u niet onverschillig laten van hun spectaculaire zwembaden.

De buitenkant staat bekend als Neptunus-tempel, een indrukwekkend zwembad dat een klassieke tempel emuleert, met zijn colonnades, onder reliëfs en sculpturen, allemaal gebouwd met wit marmer.

Deze pool werd gebouwd in 1924, maar werd twee keer herbouwd, de laatste in 1936.


De tempelpool van Neptunus bij Hearst-Kasteel in Californië

De ligging op de top van de heuvel, aan de voet van de tuin met een prachtig uitzicht op de Stille Oceaanmaak er ongetwijfeld een van de juwelen van het kasteel Hearst.

U zult ook worden getroffen door het indrukwekkende binnenzwembad genaamd Romeins zwembad, met zijn stijl vergelijkbaar met badkamers warmwaterbronnen van Caracalla.

De mozaïeken zijn geïnspireerd op de originelen uit de 5e eeuw van Mausoleum van Gala Placidia, uit de Italiaanse stad Ravena, en de beelden zijn kopieën van oude Griekse en Romeinse beelden.

Boek een hotel voor uw reis op Booking.com

Het eerste zwembad is de eerste fase van uw ranchbezoek, terwijl het binnenzwembad de laatste fase is voordat de bus terug naar de Bezoekerscentrum.


Roman binnenzwembad bij Hearst Castle in Californië

Tot slot raad ik u aan om deze informatie te lezen Tips voor het bezoeken van Hearst Castle.

Foto's Kasteel van Hearst

Hier heb je meer Foto's van Hearst Castle in Californië.


HANDIGE DIENSTEN voor uw REIS

<>

Pin
Send
Share
Send
Send