Reizen

Kust tot kust (16) - In wat voor soort restaurants je onderweg eet

Pin
Send
Share
Send
Send


Cracker Barrel nederzetting op de weg naar Nashville

Voor onze kust tot kust reizen in de Verenigde Staten, bij het organiseren van de dagelijkse gewoonten, we hadden de selectie restaurant Met een bepaalde naam. Maar er is nog een dubbel aspect om te overwegen.

Eerst moesten we beslissen wat de optie was restaurants die we het meest zouden gebruiken, als we naar vestigingen gaan waar we de bestelling moeten maken en ophalen aan een loket, zoals het type Taco Bell, metro of McDonalds, of kies om te zitten zoals sommigen De heren en wacht tot ze ons komen dienen.

Over het algemeen geven we de voorkeur aan het laatste type restaurant, hoe gaat het Dennys, vrijdagen of Applebees.

Vergeet in het laatste geval niet om een ​​fooi achter te laten, die tussen 10 en 20 procent van de rekening is, afhankelijk van het niveau van de ontvangen service, die over het algemeen erg goed en vriendelijk is.

Een kenmerk hiervan restaurants in de Verenigde Staten is dat, ga gewoon aan tafel zitten, ze serveren u een groot glas vers water met ijs voor elk, wat in het zomerseizoen zeer wordt gewaardeerd.

Een andere bijzonderheid is dat je in de meeste instellingen alleen betaalt voor het eerste glas frisdrank (Coca Cola, Fanta ...) dat je drinkt; De anderen die u dienen (of uzelf dienen) zijn gratis.

Tweede aspect om te overwegen: we moeten beslissen of we willen een biertje drinken of niet

In dit opzicht sluit de ventilator en op veel plaatsen waar je stopt om te eten, moet je genoegen nemen met wat frisdrank gevuld met ijs.

De beste manier om te weten of ze verkopen bier in het etablissement is het om te kijken in de gebrandschilderde ramen die uitkijken over de straat: als ze bieren serveren, ziet u lichtgevende borden die merken van bier aankondigen, zoals kiem, kroon of Coors.

Logisch. Ierse pubs serveren bier (Guinness en Murphy's, de meeste inwoners) en enkele anderen restaurantketens ook als vrijdagen en Dennys in Canada, maar niet in de Verenigde Staten.

DOWNLOAD HET EBOOKBOEK van ROAD TRIP COSTA naar COSTA

Naast het volgen van de verschillende stadia van de road trip van kust naar kust reis door de Verenigde Staten en Canada, kunt u alle informatie in één enkel document laten samenstellen. Download hiertoe de ebook boek "18118 kilometer door de Verenigde Staten en Canada".

INSCHRIJVEN VOOR GIDSEN REIS NAAR DE VERENIGDE STATEN

Ik nodig je uit om de kroniek van deze grote te volgen road trip kust tot kust reis door de Verenigde Staten en Canada dat Salvador de komende weken en maanden zal publiceren.

Als u zich abonneert op Reisgidsen naar de Verenigde Staten, ontvangt u elk hoofdstuk in uw e-mail op de dagen waarop ze worden gepubliceerd.

U hoeft alleen uw e-mailadres in het bijgevoegde formulier op te nemen en u ontvangt onmiddellijk een verificatie-e-mail waarmee u het abonnement kunt activeren.

Ontvang GUIDES TRAVEL naar VERENIGDE STATEN per e-mail

HANDIGE DIENSTEN voor uw REIS

<>

Video: Vlaanderen Vakantieland: Met de camper langs de westkust in Frankrijk 5 (Juni- 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send