Reizen

Coast to Coast (9) - Bezoek van de Amish-gemeenschap in Lancaster County

Pin
Send
Share
Send
Send


Amish-gemeenschap in Lancaster County in Pennsylvania - Foto: Salvador Samaranch

Onze volgende fase van kust tot kust reizen door de Verenigde Staten en Canada brengt ons van Edison naar de Lancaster County, al in Pennsylvania, met als doel het bezoeken van de Amish gemeenschap.

We hebben bereikt Lancaster rond 13.00 uur en na een korte stop bij het motel hebben we verschillende plaatsen in de omgeving bezocht, zoals lokale ambachtelijke centra, zoals Amish ambachten en cultuur.

de Amish Ze zijn een christelijke religieuze groep van anaptistische doctrine die vooral bekend staat om hun eenvoudige levensstijl, hun bescheiden en traditionele kleding en hun weerstand tegen het aannemen van moderne gemakken. In totaal zijn er ongeveer 230.000 mensen, verdeeld over 22 nederzettingen in de Verenigde Staten en Canada.


Vogel in de hand in Lancaster County in Pennsylvania - Foto: Salvador Samaranch

In onze bezoek aan Lancaster County We woonden een interessante show bij, tussen theater en bioscoop, die ongeveer 40 minuten duurde en die het Amish-generatieprobleem aanpakte.

Natuurlijk hebben we de kleine wegen afgelegd die slingeren tussen een groot aantal boerderijen, de meeste van Amish. De omgeving is even idyllisch; groene landschappen, boerderijen, wegen met auto's, plaatsen waar de tijd niet voorbij lijkt te zijn, hoewel een beetje te toeristisch.


Boerderij in Amish County van Lancaster in Pennsylvania - Foto: Salvador Samaranch

de amish Ze leven op boerderijen verspreid in een omgeving, niet alleen Amish. Ze leven naast de rest van de samenleving, maar ze hebben hun eigen scholen en hun eigen kerken.

Ze zijn pacifisten en hebben een sterk en diepgeworteld gemeenschapsgevoel, met een grote solidariteit tussen hen. Ze volgen zeer strikte gedragscodes, religie, gebruiken en kleding en gebruiken geen voor ons vanzelfsprekend element van vooruitgang, zoals elektriciteit, tv, radio, ritsen, tractoren, auto's, enz.


Amish in Lancaster County in Pennsylvania - Foto: Salvador Samaranch

Maar beetje bij beetje, misschien heel langzaam, de strenge amish cultuur Het wordt geabsorbeerd door de omgeving.

Ze beginnen Amish-mensen te zien werken als afhankelijken in het bedrijfsleven, sommigen beginnen modieuze sneakers te dragen, hun producten te verkopen en ook hun auto's te huren voor een rondleiding door het gebied.


Sticker ter nagedachtenis van Amerikaanse troepen - Foto: Salvador Samaranch

VERGEET UW REISVERZEKERING NIET

Organiseert u uw reis naar de Verenigde Staten? Ga niet zonder huur eerst uw reisverzekeringen hier we leggen uit waarom. Als je hem bij ons inhuurt, heb je een 5% korting.

We hebben deze twee dagen van verblijf in de VS kunnen verifiëren groot patriottisme van het volk, wat bijvoorbeeld wordt getoond met Amerikaanse vlaggen op huizen of stickers op auto's ter nagedachtenis van de troepen.

Het Amerikaanse volk is zich ervan bewust dat ze momenteel in oorlog zijn (VS is in oorlog, zeggen ze) en dat hun kinderen vechten. Ze missen geen enkele gelegenheid om het te onthouden en hun trots te tonen!

DOWNLOAD HET EBOOKBOEK van ROAD TRIP COSTA naar COSTA

Naast het volgen van de verschillende stadia van de road trip van kust naar kust reis door de Verenigde Staten en Canada, kunt u alle informatie in één enkel document laten samenstellen. Download hiertoe de ebook boek "18118 kilometer door de Verenigde Staten en Canada".

INSCHRIJVEN VOOR GIDSEN REIS NAAR DE VERENIGDE STATEN

Ik nodig je uit om de kroniek van deze grote te volgen road trip kust tot kust reis door de Verenigde Staten en Canada dat Salvador de komende weken en maanden zal publiceren.

Als u zich abonneert op Reisgidsen naar de Verenigde Staten, ontvangt u elk hoofdstuk in uw e-mail op de dagen waarop ze worden gepubliceerd.

U hoeft alleen uw e-mailadres in het bijgevoegde formulier op te nemen en u ontvangt onmiddellijk een verificatie-e-mail waarmee u het abonnement kunt activeren.

Ontvang GIDSEN REIS naar VERENIGDE STATEN per e-mail

HANDIGE DIENSTEN voor uw REIS

<>

Video: AMAZING PULL! - 1819 O-Pee-Chee Canadian Tire Coast To Coast Hockey Box Break - 48 Packs! (Juni- 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send