Reizen

Bethlehem van het stadhuis met Kerstmis 2010, in de Crystal Gallery van het Palacio de Cibeles

Pin
Send
Share
Send
Send


Bethlehem van de gemeenteraad van Madrid met Kerstmis 2010 in de Crystal Gallery van het Palacio de Cibeles

Een van de meest bezochte kerststallen in Madrid tijdens de Kerstfeestjes is de Bethlehem stadhuis, dat de afgelopen jaren is tentoongesteld in het Colon Tourism Center.

In deze echter Kerstfeestjes 2010 in Madrid De tentoonstelling van het Bethlehem van de gemeenteraad vindt plaats in het Crystal Gallery of the Cibeles Palace.

de Crystal Gallery Het voormalige communicatiepaleis van de Plaza de Cibeles is gebouwd in het kader van de renovatie van dit paleis, nadat het het nieuwe hoofdkwartier van de gemeenteraad van Madrid werd.

de Bethlehem van de gemeenteraad van Madrid het wordt gebouwd sinds 2003 door de belenista leraar José Luis Mayo. Maar de collectie bestaande uit 151 figuren en constructies deze kerst 2010 wordt aangevuld met meer dan 600 figuren uit de persoonlijke collectie van Enrique Haro, verantwoordelijk voor het ontwerp van de tentoonstelling.


Ingang van het Bethlehem van de gemeenteraad van Madrid met Kerstmis 2010 in Palacio de Cibeles

Op deze manier wordt de Bethlehem van de gemeenteraad van Madrid 2010, die u al kunt bezoeken in de bovengenoemde Crystal Gallery, presenteert bijna 800 figuren en constructies die worden tentoongesteld in drie verschillende scènes en omgevingen: de Portal, met de Birth and the Magi; de vlucht naar Egypte, met de recreatie van woestijnlandschappen; en de stad Nazareth.

De toegang is gratis en Bezoekuren van de Bethlehem van Kerstmis 2010 van de gemeenteraad van Madrid Ze zijn elke dag, van 10.00 tot 21.00 uur, tot 5 januari. De schema's variëren op bepaalde data: 22, 24, 31 en 5 januari van 10.00 tot 16.00 uur; op 13 en 16 december, van 10.00 tot 19.00 uur

Meer informatie over het Bethlehem van de gemeenteraad van Madrid

<>

Video: Restauratie Geboortekerk Bethlehem (Juli- 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send