Reizen

Rumson en Freehold, het pad van Bruce Springsteen volgend in New Jersey

Pin
Send
Share
Send
Send


Woonwijk in Freehold in New Jersey

na bezoek Asbury Parken de Stenen pony, aan het begin van onze kust naar kust road trip door de Verenigde Staten en Canada, we volgen het pad van Bruce springsteen door Nieuwe jersey en we gaan naar Rumson, ongeveer 45/50 kilometer van het bovengenoemde Asbury Park.

Waarom precies om Rumson? In dit gebied woont de onuitsprekelijke Bruce, hoewel niemand zeker weet waar zijn woonplaats is.

Er wordt gezegd dat de baas heeft verschillende herenhuizen door Nieuwe jersey, maar dat om veiligheidsredenen niet alleen bekend is wie ze zijn, noch waarin ze kunnen zijn.


Woonwijk in Freehold in New Jersey

Rumson Het is een grote woonwijk in de buurt New York, met huizen (betere herenhuizen) echt ruim, de meeste met de vlag (niet te missen!), omgeven door veel vegetatie en groene gebieden.

De meerderheid zonder hekken en zonder scheiding van de tuinen met de buren. Prachtige omgeving om te wonen.

van Rumson we gaan naar Freehold, plaats waar hij opgroeide Bruce springsteen. Oude arbeidersstad, heeft zich ontwikkeld tot een stad typisch Amerikaans, residentieel en erg leuk om te verblijven.


Gedenkteken in Freehold in New Jersey

We liepen door de stad en zagen een soldaten gedenkteken Stadsbewoners die zijn omgekomen in de verschillende races waarbij de Verenigde Staten zijn betrokken.

in Freehold we hadden ook een paar biertjes Budweiser (Buds) in de pizzeria Federici, wiens eigenaars het gezin van de overledene zijn Danny Federici, lid van de E Street Band.

We kwamen rond 9 uur aan in het hotel, na een half uur gemist te hebben op een van de vele snelwegen. De GPS is soms helemaal niet helemaal duidelijk en we begrijpen het niet helemaal.


Pizzeria Federici in Freehold in New Jersey

We hebben de stem gedoopt die ons vanaf de GPS aanwijzingen geeft Maggie. Uiteindelijk zullen we er echt vrienden mee worden Maggie en alle initiële misverstanden werden gelukkig overwonnen en we begonnen elkaar perfect te begrijpen.

We hebben ook gedoopt onze auto als Potomac en bekend noemen we hem Poto.

We zijn echt uitgeput bij het hotel aangekomen. We dineerden in de kamer, verbonden met internet en boekten de Washington hotel voor een paar dagen later.

DOWNLOAD HET EBOOKBOEK van ROAD TRIP COSTA naar COSTA

Naast het feit dat je via de blog de fasen van de roadtrip kust-naar-kustreis door de Verenigde Staten en Canada kunt lezen, heb je de mogelijkheid om alle informatie in één document te verzamelen. Download hiertoe de ebook boek "18118 kilometer door de Verenigde Staten en Canada".

HANDIGE DIENSTEN voor uw REIS

<>

Video: Jimmy's 2nd TD of the Day (Juni- 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send