Reizen

Kroniek van een reis van kust naar kust door de Verenigde Staten en Canada

Pin
Send
Share
Send
Send


Salvador en Aurora in Monument Valley in Arizona - Foto: Salvador Samaranch

Ik ben verheugd dat aan te kondigen in Reisgidsen naar de Verenigde Statens begint met de publicatie van de kroniek van een grote kust naar kust reis door Verenigde Staten en Canada, heen en terug

Om dit te doen, verwelkom ik mijn vriend Salvador Samaranchwie in zomer 2010 heeft deze reis gemaakt met een duur van 64 dagen, kruising meer dan 18.000 kilometer Voor beide landen.

Als gevolg van deze uitzonderlijke reis, legt Salvador de laatste hand aan de editie van een boek dat verzamelt de kroniek van zijn reis, met hun dagelijkse ervaringen, informatie over de gemaakte bezoeken en hun reflecties daarop.

Salvador heeft deze reis gemaakt samen met zijn vrouw Aurora en de zijne reiskroniek van kust tot kust Het wordt een zeer nuttige informatiebron als u van plan bent om een ​​vakantiereis vanuit de Verenigde Staten te maken, beide naar de oostkust over de westkusten essentieel als u van plan bent om een kust tot kust route.


Aurora, halte onderweg naar Nashville - Foto: Salvador Samaranch

In dit nieuwe gedeelte van Reisgidsen naar de Verenigde Statengerechtigd Costa Coast-reis, Salvador gaat chronologisch een kroniek publiceren met fragmenten uit zijn boek, met nuttige en interessante informatie die je kunnen helpen bij het plannen van je eigen reis.

Samen met hem reisverhaal van kust tot kust, je zult er ook veel zien fotogalerijen genomen door Salvador zelf, met afbeeldingen die een essentiële grafische aanvulling vormen om het te illustreren.

Deze reis van kust naar kust, type road trip, het begint met de aankomst om New York, vanwaar, na het nemen van de eerder gehuurde auto, Salvador en Aurora de oostkust bezoeken om te bezoeken Philadelphiade Lancaster County en Washington.

Dan gaat de reis binnen verder voor Nashville, Texas, New Mexico, Arizona (Alburquerque en Phoenix, aankomend op Monument Valleyen ga dan naar beneden Grand Canyon), Las Vegas, tot uiteindelijk de westkust bereikt, in Los Angeles.


Salvador in de Niagara Falls - Foto: Salvador Samaranch

Vervolgens gaat de route van Salvador en Aurora omhoog Nationaal park Sequoia tot dan ga naar San Francisco. Van daaruit blijven ze omhoog gaan Portland en Seattleom in te voeren Canada en ga naar Vancouver. Vervolgens gaat de route door het binnenland van dit geweldige land naar de Rotsachtige Bergenomhoog Calgary.

Langs de grote snelweg Transcanadian Highway 1, Salvador en Aurora komen aan Moose Jaw, in het Canadese Midwesten, ga dan opnieuw naar binnen Verenigde Staten door North Dakotago Minneopolisin Minnesotaen vervolgens naar Wisconsin.

De volgende fase van dit geweldig heen en terug reis van kust naar kust dit is Chicago, ga dan naar Clevelandin Ohio. Van daar naar Niagara Fallsen voer vervolgens opnieuw in Canada en ga naar Toronto.

In Canada gaat de reis door Ottawa, Montreal en Quebec keer dan terug naar de Verenigde Staten Boston en uiteindelijk bezoeken New York. In totaal werden 18.118 kilometer afgelegd in de 64 reisdagen.

DOWNLOAD HET EBOOKBOEK van ROAD TRIP COSTA naar COSTA

Naast het volgen van de verschillende stadia van de road trip van kust naar kust reis door de Verenigde Staten en Canada, kunt u alle informatie in één enkel document laten samenstellen. Download hiertoe de ebook boek "18118 kilometer door de Verenigde Staten en Canada".

INSCHRIJVEN VOOR GIDSEN REIS NAAR DE VERENIGDE STATEN

Ik nodig je uit om de te volgen kronieken van deze geweldige reis van kust naar kust dat Salvador de komende weken en maanden zal publiceren.

Als jij abonneren op Guias Travel naar Verenigde Staten, ontvangt u elk hoofdstuk in uw e-mail op de dagen waarop ze worden gepubliceerd.

U hoeft alleen uw e-mailadres in het bijgevoegde formulier op te nemen en u ontvangt onmiddellijk een verificatie-e-mail waarmee u het abonnement kunt activeren.

Ontvang REIZEN NAAR VERENIGDE STATEN per e-mail

HANDIGE DIENSTEN voor uw REIS

<>

Video: Geography Now! ISRAEL (Juni- 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send