Reizen

Coast to Coast (7) - Asbury Park en de Stone Pony van Bruce Springsteen

Pin
Send
Share
Send
Send


The Stone Pony, Bruce Springsteen-pictogrambalk in Asbury Park in New Jersey

In dit begin van onze kust tot kust reizen in de Verenigde Statenen daarna bezoek philadelphia In de ochtend hebben we ons gericht Asbury park, op 125 km afstand, relatief dichtbij New York.

Asbury park is een kustbevolking in de Atlantische Oceaan, in Nieuwe jersey, met een vrij aantrekkelijke houten promenade en met een breed strand. Omdat we een gingen doen kust tot kustWe denken dat we de Atlantische Oceaan moeten zien en aanraken, om hetzelfde te doen in de Stille Oceaan.

Op dit moment wisten we niet dat we aan het einde van onze reis, ten noorden van Boston, een tour van zes uur zouden maken om walvissen te zien.

In de eerste helft van de twintigste eeuw Asbury park Hij had zijn prachtjaren met theaters, pretparken, zomergebied, enz. Omdat het in de buurt van New York is.


Promenade bij Asbury Park in New Jersey

Ook hier is de Stenen pony, een kleine plaats, disco / cocktailbar, waar 40 jaar lang live muziek en concerten worden gehouden.

Hier onze schat Bruce springsteen Hij begon zijn carrière. In feite heeft hij bijna altijd in dit gebied gewoond en zelfs vandaag lijkt hij verrassend, van tijd tot tijd, door de Stenen pony om een ​​biertje te drinken, een concert te geven of lid te worden van de band die op dit moment speelt.

Na een bezoek Asbury park In het jaar 2000 was ik zeer aangenaam verrast door de grote verbeteringen in deze stad: tegenover een algemene staat van verlatenheid, nu heeft het een gerenoveerde promenade, is het strand schoongemaakt waar voldoende mensen waren (het is een strand betaling: $ 5 toegang), veel bars, winkels, sommige hotels, etc. zijn geïnstalleerd.


Homovriendelijk strand in Asbury Park in New Jersey

We wilden een rockconcert bijgewoond hebben Stenen pony, maar precies de twee dagen dat we in de buurt waren, waren geen geplande concerten.

In onze loop rond Asbury Park, net zoals we erin hadden gezien PhiladelphiaOp verschillende plaatsen, zoals bars en winkels, werd de homovlag getoond die aangeeft dat het etablissement dat is gay vriendelijk. Het is een eufemisme dat respect en acceptatie probeert te tonen aan deze gemeenschap, maar ook met een belangrijk economisch aspect.

Voordat we Asbury Park verlieten, deden we een rijden door de woonwijken. We hielden echt van de set, met huizen in Amerikaanse stijl, ruim, groot, veel houten, sommige oud en veel met de Amerikaanse vlag zwaaiend op de terrassen.


Woonhuis in Asbury Park in New Jersey

Er waren er meerdere kanalen met mooie huizen op zijn oevers. We stopten ook bij een grote supermarkt in een winkelcentrum, waar we producten voor het avondeten verzamelden in de hotelkamer.

Kortom, een aangenaam bezoek, met een zonnige dag die onze gevoelens nog meer heeft versterkt.

DOWNLOAD HET EBOOKBOEK van ROAD TRIP COSTA naar COSTA

Naast het volgen van de verschillende stadia van de road trip van kust naar kust reis door de Verenigde Staten en Canada, kunt u alle informatie in één enkel document laten samenstellen. Download hiertoe de ebook boek "18118 kilometer door de Verenigde Staten en Canada".

INSCHRIJVEN VOOR GIDSEN REIS NAAR DE VERENIGDE STATEN

Ik nodig je uit om de kroniek van deze grote te volgen road trip kust tot kust reis door de Verenigde Staten en Canada dat Salvador de komende weken en maanden zal publiceren.

Als u zich abonneert op Reisgidsen naar de Verenigde Staten, ontvangt u elk hoofdstuk in uw e-mail op de dagen waarop ze worden gepubliceerd.

U hoeft alleen uw e-mailadres in het bijgevoegde formulier op te nemen en u ontvangt onmiddellijk een verificatie-e-mail waarmee u het abonnement kunt activeren.

Ontvang GIDSEN REIS naar VERENIGDE STATEN per e-mail

HANDIGE DIENSTEN voor uw REIS

<>

Video: Bill Chinnock: The Roots of Asbury Park (Juni- 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send