Reizen

Coast to Coast (15) - Onderweg over de weg van Washington naar Nashville

Pin
Send
Share
Send
Send


Weg naar Nashville op de reis van kust naar kust van de Verenigde Staten

Vandaag verlieten we het hotel heel snel, rond 7 uur 's ochtends, omdat we bijna hadden 1.100 kilometer vooruit tot u Nashville bereiktin onze kust tot kust reizen door de Verenigde Staten en Canada.

'S Morgens, met al de zon op ons, moesten we verschillende keren stoppen voor een wandeling, wat koffie en / of Coca Cola drinken, en zelfs een tijdje slapen, omdat ik slaperig was.

De waarheid is dat mijn ogen gesloten waren, en omdat Aurora niet het origineel van haar rijbewijs droeg, essentieel voor de internationaal rijbewijs geldig zijn, geven we er de voorkeur aan haar niet te laten rijden en hebben we besloten om af en toe te stoppen.

De wegen zijn fantastisch, goed aangegeven, waar het erg moeilijk is om te verdwalen, en Maggie (de GPS) en ik ken elkaar al en we zijn goed op elkaar afgestemd na een week van het delen van het reisschema.


Weg naar Nashville op de reis van kust naar kust van de Verenigde Staten

de informatie posters op de snelwegen (interstates) zijn ze zeer compleet, bij elke afrit wordt u geïnformeerd over de beschikbare benzinestations, accommodatie en bestaande restaurants, van nabijgelegen toeristische plaatsen ...

Belangrijk: de benzine prijs Het is ongeveer de helft van dat in Spanje.

Gewoonlijk verbergen politieauto's zich onder bruggen, in de ruimte tussen de twee rijrichtingen op de snelweg.

We zijn ons al begonnen te realiseren dat de lange wegen essentieel maken fixatief van snelheid in de auto. Op deze manier kunnen de voeten grotendeels rusten.

Onderweg we stoppen om te eten in een etablissement genaamd Quaker Barrel, die we al bij een andere gelegenheid hadden bezocht.

Het is een keten die je naast de snelwegen vindt, met een groot overwicht in het oosten en zuiden van de Verenigde Staten, in wiens gebouwen de kwaliteitssouvenirwinkel wordt gecombineerd, met een cateringservice die een traditionele, smakelijke en zelfgemaakte keuken biedt .


Cracker Barrel nederzetting op de weg naar Nashville

De serveersters zijn dames van een bepaalde leeftijd, erg vriendelijk en behulpzaam. We hebben die zelfgemaakte lekkernijen natuurlijk heel goed gegeten, zonder bier. Echt de Quaker Barrel We vonden ze erg leuk en we zijn altijd gestopt waar we ze hebben gezien, al was het maar om de winkel te bezoeken.

Tot Tennessee de maximale snelheid was 65 mijl per uur, maar in die toestand steeg het tot 70 mijl. Het lijkt erop dat elke staat zijn autonomie heeft met betrekking tot snelheidslimieten.

Na een zeer lange dag op de weg komen we aan bij het hotel naast Nashville rond 21:00 uur, maar omdat de centrale tijd in deze stad wordt toegepast, hebben we een uur verdiend, dus het is eigenlijk 20:00 uur

We hebben in het hotel gegeten wat we in de supermarkt hebben gekocht, vergezeld van de kiem (of beter, de Bud s), die glorie kennen na de lange dag van overgang.

Het was een zware dag, heel moeilijk, en dat hebben we besloten meer dan 700 kilometer per dag reizen is overdreven.

DOWNLOAD HET EBOOKBOEK van ROAD TRIP COSTA naar COSTA

Naast het volgen van de verschillende stadia van de road trip van kust naar kust reis door de Verenigde Staten en Canada, kunt u alle informatie in één enkel document laten samenstellen. Download hiertoe de ebook boek "18118 kilometer door de Verenigde Staten en Canada".

INSCHRIJVEN VOOR GIDSEN REIS NAAR DE VERENIGDE STATEN

Ik nodig je uit om de kroniek van deze grote te volgen road trip kust tot kust reis door de Verenigde Staten en Canada dat Salvador de komende weken en maanden zal publiceren.

Als u zich abonneert op Reisgidsen naar de Verenigde Staten, ontvangt u elk hoofdstuk in uw e-mail op de dagen waarop ze worden gepubliceerd.

U hoeft alleen uw e-mailadres in het bijgevoegde formulier op te nemen en u ontvangt onmiddellijk een verificatie-e-mail waarmee u het abonnement kunt activeren.

Ontvang GUIDES TRAVEL naar VERENIGDE STATEN per e-mail

HANDIGE DIENSTEN voor uw REIS

<>

Video: Die Hard 2: Die Harder (Juni- 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send