Reizen

De beste excursies vanuit San Francisco rond

Pin
Send
Share
Send
Send


Yosemite Nationaal Park in Californië

een reis langs de westkust van de Verenigde Staten Het heeft als een essentiële bestemming de San Francisco stad, in Californië.

Maar afgezien van de bezoeken in San Francisco die je gaat doen, kun je overwegen om de stad als basis te nemen om wat te doenexcursies rond.

De opties zijn talrijk en divers, en u kunt ze combineren op basis van wat u meer wilt weten.


El Capitan in het nationale park van Yosemite in Californië

Om de planning van uw reis naar die stad en het omliggende gebied van Californië te vergemakkelijken, stellen wij de 5 beste excursies vanuit San Francisco.

Alle informatie in detail

  • ORGANISEER UW REIS
  • HANDIGE DIENSTEN voor uw REIS

Yosemite-excursie vanuit San Francisco

Misschien is een van de meest interessante de overstap naar Yosemite Nationaal park, een van de meest bezochte in de Verenigde Staten.

Daar ontdekt u het bos van gigantische sequoia bomen, wat de grootste bomen ter wereld zijn, op de route dwars door oude steden in het oude westen, en je ziet prachtige watervallen, enclaves zo beroemd als El Capitan en onvergetelijke landschappen.

Houd er rekening mee dat de beste tijd om het park te bezoeken is van mei tot oktober, omdat het meestal sneeuwt in de winter.

Je reist met de bus met wifi en hoewel de tour in het Engels is, heb je audiogids in het Spaans.

Deze tour duurt 14 uur vanaf het moment dat je wordt opgehaald en weer bij je hotel wordt achtergelaten.

Hier heb je alle informatie over de Yosemite-tour vanuit San Francisco.


Napa Valley in Californië

Excursie naar Napa en zosoort kanker

Een andere reden waarom Californië bekend staat, is om zijn wijnen en in de Valleien van Napa en Sonoma er zijn twee van de belangrijkste wijngebieden in de regio.

Tijdens de excursie die we voorstellen, kunt u, naast het genieten van deze prachtige wijnvalleien, de boerderijen van de regio zien met hun productie van allerlei soorten zuivel en kaas.

Deze tour duurt 7 uur en transfers zijn per minibus met een Spaanse gids.

Controleer de details van de Napa en Sonoma valleien tour vanuit San Francisco.

Excursie naar Muir Woods en de wijngaarden van Californië

Een ander alternatief om het te kennen wijngaarden in de valleien van Sodom en Napa en hun wijnen proeven, is het combineren van de excursie met de Bezoek Muir Woods om de gigantische sequoia-bomen te zien.

Deze indrukwekkende bomen kunnen tot 150 meter hoog worden en 4.000 jaar oud worden.


Mammoetboom in Californië

Dit prachtige bos van 295 hectare kennen dat dichtbij is San FranciscoHet is belangrijk om te weten dat je niet met het openbaar vervoer aankomt, dus je kunt een auto huren om alleen te gaan of je aanmelden voor een excursie als deze.

Deze gecombineerde excursie van wijn toerisme en de bos sequoia bezoeken Het duurt 9 uur, en hoewel het wordt uitgevoerd met een Engelse gids, kun je het hebben als je wilt Spaanse audiogids.

Hier heb je alle informatie over de Muir Woods en California wijnen tour.

Excursie naar Muir Woods en Sausalito

Ja om het te zien gigantische sequoia bomen door Muir Words u zich liever aanmeldt voor een eenvoudigere excursie naast Spaanse gids, heb je deze optie die het bezoek van het bos combineert met dat van Sausalito.

In deze kleine woonstad tegenover het schiereiland van San Francisco kunt u de typische zien woonboten die grenzen aan de kust, en je hebt een prachtig panoramisch uitzicht op de Californische stad.


Sausalito in de baai van San Francisco

VERGEET UW REISVERZEKERING NIET

Organiseert u uw reis naar de Verenigde Staten? Ga niet zonder huur eerst uw reisverzekeringen hier we leggen uit waarom. Als je hem bij ons inhuurt, heb je een 5% korting.

Sausalito is een van de plaatsen die door veel beroemdheden wordt gekozen als gewone verblijfplaats.

Deze excursie heeft een duur van 4 uur en, zoals we hebben opgemerkt, gebeurt dit met het gezelschap van een gids in het Spaans.

Alle informatie die u moet weten over de excursie naar Muir Woods en Sausalito.

Excursie naar Lake Tahoe vanuit San Francisco

Een van de mooiste plekken die je kunt overwegen om in de buurt van San Francisco te leren kennen, is de Lake Tahoe.

Boek een hotel voor uw reis op Booking.com

Het is een groot zoetwatermeer dat in de bergen van ligt Sierra Nevada, tussen Nevada en Californië, dat ook het hoogst gelegen is in Noord-Amerika.

Hiervoor Lake Tahoe-excursie je hebt twee dagen nodig, en tijdens dit zul je de mijnstad van kennen placerville, zul je de delta van oversteken Sacramento rivier en de El Dorado National Forest.

Veel reizigers kwamen in dit gebied aan op het moment van de goudkoorts.

Al in de Lake Tahoe u kunt genieten van het brede scala aan activiteiten dat hierdoor wordt aangeboden toevlucht berg.

De tour is in het Engels en je hebt een aantal optionele excursies zoals naar de Emerald Bay State Park.

Hier kunt u alle details hiervan controleren 2 daagse excursie naar Lake Tahoe.


Carmel in Californië

Excursie naar Carmel en Monterrey

Niet ver van San Francisco zijn er twee sprookjesachtige steden die je misschien leuk vindt om te ontmoeten, Carmel en Monterrey.

Op de excursie die u vanuit San Francisco naar hen brengt, moet u de snelweg 1, bekend als de Pacific Coast Highway, wat een van de mooiste en populairste wegen in de Verenigde Staten is, met een prachtig uitzicht op de Stille Oceaan en zijn steile kliffen.

Carmel Het is een stad die lijkt uit een verhaal waarin kunstenaars zich hebben gevestigd met meer dan 100 galerijen verspreid over het.

Hier zult u het kennen Missie van San Carlos Borromeo, plaats waar de overblijfselen van zijn Fray Junipero Serra, die de oprichter was van de Alta California-missies.

en Monterrey Het is een andere mooie stad beroemd om zijn herenhuizen en waar u de beroemde ontmoet Cannery rij, dat is de nieuwe promenade waar veel gebouwen die oude sardienenverpakkingsmachines waren, zijn gerestaureerd als restaurants, winkels, galerijen en een aquarium.

De tour duurt 10 uur per minibus en wordt gedaan met een Spaanse gids.

Controleer de informatie op de excursie naar Carmel en Monterrey vanuit San Francisco.

HANDIGE DIENSTEN voor uw REIS

<>

Video: Beroemde kabeltram van San Francisco (Juli- 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send