Reizen

Yosemite - Tuolumne-weiden, grote weide in de hooglanden van Tioga Road

Pin
Send
Share
Send
Send


Lembert Dome in Tuolumne Meadows of Yosemite National Park

In onze reis naar Yosemite National ParkIn Californië hebben we niet alleen de mogelijkheid om de Yosemite Valley te bezoeken, het meest bekende en populaire gebied voor toeristen, waar de beroemde El Capitan rotsachtige berg.

De optie om de route te reizen, niet te druk bezocht, bekend als Tioga Roadvoor de Yosemite Highlands, maakt het mogelijk om een ‚Äč‚Äčandere visie op dit nationale park te hebben.

Hierin Tioga Road-route, en als we de oostelijke uitgang van naderen Yosemite, is gevonden Tuolumne weiden, een grote weide in de hooglanden die de bezoeker een prachtig landschap van het nationale park laat zien, dat in het voorjaar erg bloemrijk is.

Tuolumne Meadows ligt op 90 kilometer afstand van Yosemite Valley, die anderhalf uur duurt Tioga Road. Deze grote weide van de hooglanden van Yosemite is 2.600 meter hoog, dus het is alleen open voor bezoekers van half mei tot de eerste sneeuw van november, zoals het geval is op de hele route van Tioga Road.

De grote weide van Tuolumne weiden Het wordt doorkruist door de rivier de Tuolumme en is omgeven door grote toppen met een hoogte van meer dan 4.000 meter. Toen we aankwamen in Tuolumne Meadows vonden we een camping, een bezoekerscentrum en enkele winkels en restaurants. Deze weide is ook in de winter toegankelijk voor het beoefenen van Nordic skiën.

HANDIGE DIENSTEN voor uw REIS

<>

Video: Yosemite National Park Vacation Travel Guide. Expedia (Juli- 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send