Reizen

Excursies vanuit Monterey om walvissen en dolfijnen te zien

Pin
Send
Share
Send
Send


Excursies vanuit Monterey om walvissen en dolfijnen te zien

In jouwreis langs de kust van Californiëde westelijke Verenigde Staten, een aanbevolen fase is de Baai van Monterey.

Dit gebied onderscheidt zich als een natuurgebied met zandstranden en rotsachtige landtongen, gelegen aan de kustroute van de snelweg 1

Maar een grote attractie van de Californische stad Monterey het richt zich op de Fisherman's Wharfof Vissershaven.


Monterey Pier in Californië

Deze oude vissershaven is nu een drukke recreatiehaven geworden van waaruit dagelijks vertrekken boottochten om walvissen en dolfijnen in vrijheid te bekijken.

Excursies om walvissen te zien

Het aanbod van bedrijven die dit soort excursies organiseren is breed.

Het gebruikelijke is dat in de zomer de boottocht om walvissen te zien Het wordt 's ochtends vanaf 9 uur gedaan en volgens het gecontracteerde bedrijf kan het tussen de vier of vijf uur duren.

In het zomerseizoen worden ook excursies aangeboden die vertrekken rond 14.00 uur en meestal ongeveer drie uur duren.

In de winter zijn er meestal alleen excursies in de ochtend en duren deze ook niet langer dan drie of vier uur.


Excursies vanuit Monterey om walvissen en dolfijnen te zien

Deze excursies worden erin ingehuurd Fisherman's Wharf van Monterey, hoewel er ook bedrijven zijn die deze service aanbieden vanuit andere plaatsen in de Baai van Monterey, hoe kan de stad van Moss Landing, gelegen ten noorden van Monterey, een half uur langs de kust.

Afhankelijk van de tijd van het jaar, en afhankelijk van de migraties, kunnen verschillende soorten walvissen worden waargenomen, de meest voorkomende Bultruggenen de grijze walvissen.

Je kunt ook zien dolfijnen en orka's.

Je moet niet vergeten dat het bij deze excursies niet altijd gemakkelijk is om de walvissen te spotten. Het kan gebeuren dat je vier uur vaart en pas in het laatste uur je walvissen kunt zien.

Een andere factor om te overwegen is of je gevoelig bent voor mogelijke duizeligheid, zoals mijn geval.

Deze excursies worden gedaan in kleine vissersboten, in groepen van niet meer dan 30 of 40 personen, en gezien de lengte van de excursie, kun je duizelig worden. Dus ik adviseer je om het te voorkomen met de juiste pillen.


Monterey Pier in Californië

Tot slot, als eindelijk in uwbezoek aan Monterey u besluit om een ​​boottocht te maken om walvissen te bekijken, u moet het beschouwen als een aangename ochtend van navigatie waarin u, naast dolfijnen, walvissen kunt zien.

Prijsexcursie om walvissen te zien in Monterey

de prijzen van excursies voor observeren walvissen in Monterey Bay (2017) is meestal $ 55 voor volwassenen, in het geval van een excursie van 3-3,5 uur, en $ 45 voor volwassenen op de excursie van 2-2,5 uur.

Bedrijven die excursies organiseren om walvissen te zien

Hoe vanuit San Francisco naar Monterey te komen

Monterey Het ligt 190 kilometer ten zuiden van San Francisco, reis van twee uur over de weg, hoewel het bij zwaar verkeer tot twee uur en drie kwartier kan duren.

Om Monterey te bereiken, moet u Highway 101 in zuidelijke richting nemen en bij de afrit naar Highway 156 West afslaan Castroville, om uiteindelijk Highway 1 richting Monterey te nemen.

Als u zich liever aanmeldt voor een excursie vanuit San Francisco in een georganiseerde groep met een gids in het Spaans, hier is de informatie Monterey en Carmel Tour.


uitzicht Monterey - Californië op een grotere kaart

HANDIGE DIENSTEN voor uw REIS

<>

Video: Dolfijnen bij de Azoren (Juni- 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send