Reizen

Zeeleeuwen zien op het strand van Piedras Blancas in Californië

Pin
Send
Share
Send
Send


Zeeleeuwen op het strand van Piedras Blancas in Californië

In jouw route langs de kust tussen San Francisco en Los Angelesof omgekeerd in Californiëhet is ook mogelijk zie zeeleeuwen in volledige vrijheid.

Net ten zuiden van de klippen bekend als Grote sur, aan de kust naast de Interstate 1, en een paar kilometer ten noorden van de Hearst Castle en van San Simeon, vindt u een gezichtspunt van waaruit u een kunt overwegen kolonie van zeeleeuwen in vrijheid

Het gaat om de strand van Witte stenennu een natuurreservaat, waar in november 1990 enkele tientallen zeeleeuwen arriveerden, die de basis vormden van de huidige kolonie.

Zeeleeuwen op het strand van Piedras Blancas in Californië

Zeeleeuwen bij het strand van Piedras Blancas

Het is tussen de maanden december en april wanneer het strand wordt bevolkt duizenden zeeleeuwen, en naar schatting kan deze kolonie nu 8.000 exemplaren bereiken.

In de rest van het jaar migreren ze naar andere gebieden, hoewel het altijd mogelijk is om enkele groepen zeeleeuwen te overwegen in de Piedras Blancas strand, die momenteel volledig beschermd is.

Het is heel gemakkelijk om ze te zien, omdat je op de weg een bord tegenkomt dat de plaats aangeeft (Point View) en er zijn altijd auto's in het aangrenzende terrein dat wordt gebruikt als parkeerplaats.

Na het verlaten van de auto, moet je een paar meter lopen om dicht bij het strand te komen en dus in staat te zijn zie zeeleeuwenJe zult ze zeker liggen zonnebaden op het strand.

Zeeleeuwen op het strand van Piedras Blancas in Californië

Geen twijfel zie zeeleeuwen Het is een van de attracties van reizen langs de kust van Californiëen in Witte stenen je vindt ze

Ik zal je ook vertellen dat je ook exemplaren van deze soort kunt zien in de Pier 39 van het Fisherman's Wharf-gebied van San Francisco, of in de plaats van de Baai van Monterey bekend als 17 Mile Drive.

Hoe bereik je Piedras Blancas

de Piedras Blancas strand je vindt het in de interstate 1, bijna aan de voet van Hearst Castle, en slechts 7 mijl afstand ten noorden van San Simeón.

HANDIGE DIENSTEN voor uw REIS

<>

Pin
Send
Share
Send
Send