Reizen

Virginia City, hoe de stad van de tv-serie Bonanza te bezoeken

Pin
Send
Share
Send
Send


Historische gebouwen in de mijnstad Virginia, Nevada

wanneer reizen naar de westkust van de Verenigde Staten, het zal zeker uw aandacht trekken bezoek een typisch westers stadje.

Een van de beste voorbeelden die u kunt vinden is Virginia City, voormalig mijnstad gelegen ten noordwesten van Nevada, wiens naam je mogelijk identificeert als die van de stad in de buurt van de boerderij La Ponderosa, van het historische televisieserie welvaart.

Virginia City, een stad die ten noordwesten van Nevada ligt, naast de Lake Tahoe, is geen typische spookstad,


Historisch gebouw in de mijnstad Virginia, Nevada

Het heeft momenteel een bevolking van ongeveer 1.000 inwoners en is ook groot geworden toeristische attractie met elk jaar meer dan twee miljoen bezoekers.

Dat moet je weten Virginia City Het is ook bekend als de geboorteplaats van de schrijver in 1863 Samuel Clemens, wereldwijd bekend als Mark Twain.

Wat te zien en te doen in Virginia City

Virginia City Het is een van de oudste steden in Nevada en werd, net als veel andere westerse steden, geboren ter gelegenheid van de ontdekking van enkele zilvermijnen in 1859.

Hierdoor mijnkoortstijdens zijn hoogtepunt Virginia City Het bereikte 30.000 inwoners, maar toen in 1898 de zilverwinning eindigde, daalde de bevolking plotseling.


Historisch gebouw in de mijnstad Virginia, Nevada

in Virginia City de straten en veel huizen uit de periode van zijn grootste bloei zijn bewaard gebleven.

En in feite kun je enkele van die huizen bezoeken, zoals de Vierde Ward School Museum, uit 1876, waar u een voorbeeld kunt zien van de geschiedenis van Virginia City.

Of ook de Mark Twain Museum in het voormalige hoofdkantoor van Territoriale onderneming, de krant waar hij werkte.

U kunt ook een stoomtreintocht door het historische maken Comstock mijngebied, in de buurt van Virginia City.

Natuurlijk, als je doel is bezoek de ranch La Ponderosa, hoofdpersoon van de beroemde serie welvaartIk zal je vertellen dat het, nadat het in de jaren zeventig een themapark was geworden, in december 2004 werd gesloten nadat het door een miljardair was overgenomen.

En zo blijft het vandaag (2018).


Historisch gebouw in de mijnstad Virginia, Nevada

Op de officiële website van Virginia City heb je uitgebreide informatie over alle toeristische attracties hiervan historische mijnstad Nevada.

Hoe naar Virginia City te komen

Als je interesse hebt in bezoek Virginia City, u vindt het halverwege met de auto op de route die zich verenigt San Francisco en Salt Lake City, zodra je de staat Nevada binnenkomt, een half uur ten zuiden van rendier.

HANDIGE DIENSTEN voor uw REIS

<>

Video: White Feather Western Movie, Cowboys & Indians, Full Length, English free full westerns (Juni- 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send