Reizen

Death Valley - Rhyolite, spookstad naast Death Valley

Pin
Send
Share
Send
Send


Rhyoliet-spookstad naast Death Valley

In jouwreis langs de westkust van de Verenigde Staten, als u van plan bent om het nationale park van te naderenDeath Valley Om over de woestijnwegen te reizen, krijgt u de gelegenheid om de spooksteden die in het gebied blijven, wat het voorbeeld is van een sterk mijnverleden.

de spookstad Het hoogtepunt van Death Valley is Ryoliet, bevolking die aan het begin van de vorige eeuw tot 10.000 mensen kwam huisvesten, waardoor het de grootste stad in het hele gebied was.

Ryoliet je vindt het echtten noordoosten van Death Valley, buiten de marges van het nationale park, 52 kilometer van het bezoekerscentrum van Oven kreek, dat dicht bij de verbinding met Route 95 ligt, al in de staat Nevada.


Rhyoliet-spookstad naast Death Valley

Rhyolite's verhaal

Ryoliet Het werd geboren in 1904, na de ontdekking van een kwartsmijn.

Terwijl mijnbouwactiviteiten zich over het gebied verspreidden, breidde Rhyolite zich uit met winkels, hotels, scholen en banken. In het bijzonder was het hoogste gebouw dat op drie verdiepingen stond, de zetel van een bank.

De stad had twee kerken en 50 kamers.

In april 1907 bereikte elektriciteit Ryoliet, maar de financiële crisis die datzelfde jaar uitbrak, was het begin van het einde van de boom in deze stad. De economische activiteit daalde dramatisch en in 1910 had Rhyolite al 600 inwoners.

In 1911 werd de hoofdmijn in het gebied gesloten, Montgomery Shoshoneen in 1916 werd de elektriciteitsvoorziening naar de stad onderbroken.


Rhyoliet-spookstad naast Death Valley

Momenteel in de spookstad van Rhyoliteaan de poorten van Death Valley, vindt u alleen overblijfselen van enkele gebouwen, waarvan het meest opvallende het gebouw met drie verdiepingen was dat ooit de stadsbank huisvestte, evenals de oude gevangenis.

Hoe naar Rhyolite te komen


uitzicht Rhyolite in Death Valley - Verenigde Staten op een grotere kaart

HANDIGE DIENSTEN voor uw REIS

<>

Video: Rhyolite Ghost Town - Verlaten Spookstad in Death Valley, Nevada, USA (Juli- 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send