Reizen

Dit is het bezoek van Nashville, de tempel van de country muziek

Pin
Send
Share
Send
Send


Country-muzieksfeer in Nashville in Tennessee

In onze kust tot kust reizen in de Verenigde Staten we komen aan Nashville, hoofdstad van de staat Tennessee, hoewel de meest bevolkte is Memphis.

Nashville Het ligt aan de oevers vanCumberland rivier en het is meestal bekend als Muziek stad (City of Music) omdat het altijd een sterke muzikale implantatie heeft gehad, samen met een belangrijke platenindustrie.

Het wordt ook al lang genoemdZuid-Athene, vanwege zijn onderwijsinstellingen en zijn neoklassieke architectuur.


Country Music Museum in Nashville op de reis van kust naar kust door de Verenigde Staten

We beginnen onze reis naar binnen Nashville een bezoek aan de Country muziek museum (Country Music Hall of Fame & Museum).

Country muziek museum

Het is een museum geheel gewijd aan dit soort muziek, waarvan Nashville een van de pioniersteden is en momenteel een van de centrale kernen.

Zeer compleet, zeer goed ontworpen en met veel informatie, na een bezoek aan en hoor hetOmdat een museum gewijd aan muziek het voor ons gemakkelijker zou moeten maken om ernaar te luisteren, krijg je een beter begrip van het belang van deze muziek, zowel in Nashville als in de Verenigde Staten.

In de museumwinkel hebben we verschillende CD's gekocht, van country muziek, wat we tijdens de reis vele malen hebben gehoord. Geweldige reisgenootmuziek, ten zeerste aanbevolen !!


Moderne gebouwen in Nashville in Tennessee

Daarna hebben we een lange wandeling door het centrum gemaakt (downtown) van de stad, in het bijzonder door Broadway Avenue, bezoeken buiten de Tennessee State Capitol Building, gebouw waarin de parlement van de staat.

Aan de oevers van Cumberland rivier we hebben een historische stoomboot gezien die ons eraan deed denken Tom Sawyer.

We zagen ook het stadion van de Titans van Amerikaans voetbal, en we gingen naar de Militair museum van Tennessee (gratis toegang), evenals in het museum gewijd aan lokale zangeres Charlie Daniels, dat zich aan de onderkant van een muziekwinkel bevond.

Als een geweldige vertegenwoordiger van country muziek, Nashville Het heeft veel plaatsen waar de hele dag livemuziek wordt gespeeld, van 's morgens vroeg tot het ochtendgloren. De meeste daarvan vind je aan de overkant van de straat Broadway met de 2e Avenue.


Oude stoomboot in Nashville in Tennessee

Veel country muziek, veel cowboylaarzen, veel Hank Williams (geweldige driver en maker van deze muziek in de eerste helft van de 20e eeuw), Dolly Parton, enz ...

De plaatsen waar muzikanten optreden zijn pubbars waar ze fastfood serveren, zoals broodjes, hamburgers of kip tegen redelijke prijzen. Een biertje kost $ 4 en is genoeg om te zitten en te luisteren naar de groepen die optreden.

Om ook de te markeren geweldige kwaliteit van de muzikants, die zowel country muziek, rock of country / rock interpreteren.

In verschillende van deze bars dansen mensen tussen de tafels, en soms zijn er meiden van het publiek die dansen via landstappen en choreografieën, wat een nieuwe aantrekkingskracht op de muziek zelf toevoegt.


Country-muzieksfeer in Nashville in Tennessee

VERGEET UW REISVERZEKERING NIET

Organiseert u uw reis naar de Verenigde Staten? Ga niet zonder huur eerst uw reisverzekeringen hier we leggen uit waarom. Als je hem bij ons inhuurt, heb je een 5% korting.

We bezochten vier van deze plaatsen in de middag en nog een paar 's nachts, na het diner in een van die muziekbars. Geweldige ervaring. Als je van muziek houdt, zul je ervan genieten.

De zeer warme dag, waarin de zon ons 45º gaf bij het ophalen van de auto vanaf de parkeerplaats.

Kort gezegd Nashville Het is een prachtige stad met een benijdenswaardige achternaam: Muziek stad.

Nashville Afbeeldingen

Hier heb je meer foto's van de stad Nashville en het country muziekmuseum.
HANDIGE DIENSTEN voor uw REIS

<>

Video: Spotlight Country on Vevo TV Nashville Promo (Juni- 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send