Reizen

5 plaatsen om te zien en te bezoeken op je Sedona-route in Arizona

Pin
Send
Share
Send
Send


OaK Creek Canyon in Sedona in Arizona

In jouw reis naar de westkust van de Verenigde Statenwanneer je gaat naar Arizona om het essentiële bezoek van te makenGrand Canyon van de Colorado, hebt u de mogelijkheid om een bezoek aan de regio Sedona.

Sedona Het is een klein vakantiestadje aan het einde van een vallei, in een prachtig landschap waar weelderige vegetatie wordt gemengd Rotsachtige bergen van roodachtige aarde.

Deze landschappen zullen u aan velen herinneren westerse films omdat het destijds de scène was die werd gekozen om enkele van de beroemdste titels van dit genre te filmen.

OaK Creek Canyon in Sedona in Arizona

Om u te begeleiden en deze optie te overwegen tijdens uw reis door Arizona, Sedona Het ligt ten zuiden van de Route 66 en ten noorden van Phoenix (160 kilometer, twee uur).

Alle informatie in detail

  • Wat te zien in Sedona
  • ORGANISEER UW REIS
  • HANDIGE DIENSTEN voor uw REIS

Wat te zien in Sedona

Specifiek van Williams, een van de meest aanbevolen plaatsen op deze route, en de stad van waaruit u de route neemt die u naar het noorden naar de Grand Canyon brengt, bereikt u Sedona in iets meer dan een uur.

Sedona is het gebied dat na de Grand Canyon, ontvangt jaarlijks meer bezoekers in heel Arizona.

Dan zal ik aanbevelen vijf essentiële bezoeken als u besluit om een bezoek aan Sedona.

Bell Rock in Sedona in Arizona

Oak Creek Canyon

Naar beneden gaan van Flagstaff tot Sedona je zal de canyon van toeren Oak Creek Canyon, een vallei waardoor de weg langs de rivier loopt en u enkele van de mooiste landschappen in dit gebied kunt zien.

Het is in dit gebied waar u de "filmlandschappen" kunt zien die de regio Sedona kenmerken, en dat zoveel bezoekers aantrekken.

Je gaat over een bochtige weg tussen weelderige bossen en roodachtige bergen.

Rotskathedraal en Bell Rock

Van de stad Sedona, een route bekend als Red Rock Scenic Byway, die u mogelijk naar de twee grote rotsachtige bergen leiden die het meest bekend zijn in de regio, Rotskathedraal en Bell Rock.

Deze bergen zijn iconen van de regio Sedona en in de omgeving kunt u een wandeltocht maken.

Kapel van het Heilige Kruis in Sedona in Arizona

Kapel van het Heilige Kruis

In een van de omliggende bergen Sedona, heel dicht bij de stad, vind je een nieuwsgierige enclave, de Kapel van het Heilige Kruis.

Het is een gebouw gebouwd op de zijkant van een rotsachtige berg, waarvan je de beste hebt panoramisch uitzicht op Sedona en zijn vallei

Deze kleine katholieke kapel Met een originele moderne architectuur, die is ingebed in de roodachtige berg, werd het gebouwd in 1956 en toont zijn grootste pracht tijdens de zonsondergang.

De kruisvormige voorkant heeft een groot raam waardoor grote hoeveelheden licht naar binnen kunnen.

deKapel van het Heilige Kruis Het ligt heel dicht bij deSedona stad.

Jerome in Sedona in Arizona

VERGEET UW REISVERZEKERING NIET

Organiseert u uw reis naar de Verenigde Staten? Ga niet zonder huur eerst uw reisverzekeringen hier we leggen uit waarom. Als je hem bij ons inhuurt, heb je een 5% korting.

Als u met 89 uit het noorden naar Sedona aankomt, moet u voordat u de stad binnengaat linksaf slaan op de 179, en ongeveer vier kilometer moeten we de weg nemenChapel Road Dat brengt u naar de parkeerplaats.

Vanaf daar moet u een korte wandeling maken om het platform te bereiken waar de kapel zich bevindt.

Jerome, typische westerse mijnstad

47 kilometer verderop ten zuiden van Sedona je vindt Jerome, een oude mijnstad daterend uit 1876.

Gelegen aan de zijkant van een berg, behoudt de hoofdstraat de sfeer van een typische westerse stad.

Jerome Het werd gebouwd in 1899 vanuit een oud mijnkamp en werd van groot belang in Arizona totdat in 1953 de kopermijn die de economische bloei veroorzaakte werd gesloten.

Na een tijd van achteruitgang te hebben doorgebracht, Jerome vandaag is het een geworden kunstenaarsgemeenschap.

De vulkaan van de zonsondergangkrater in Arizona

Zonsondergang krater vulkaan

Hoewel het niet in de Sedona Valley, op weg van het noorden naar het, specifiek, slechts 30 kilometer ten noorden van vlaggestok, je kunt een nieuwsgierige bezoeken vulkanische berg beschouwd als een nationaal monument,

Het gaat overZonsondergang krater vulkaan, waar u een volledig vulkanisch landschap kunt overwegen.

Boek een hotel voor uw reis op Booking.com

In dit natuurlijke landschap valt het contrast van roodachtige kleuren sulfide en geoxideerd ijzer op, waarbij het zwart van lava-as het grootste deel van het terrein rondom de berg bedekt.

deuitbarstingendat leidde tot dit landschap Ze vonden plaats tussen 1040 en 1100.

Sinds 1974 is het niet langer mogelijk om naar de top van de vulkanische kegel van deze kleine berg van 300 meter helling te stijgen, hoewel het een totale hoogte van 2.447 meter heeft.

Bij uw bezoek aanZonsondergang krater vulkaan (Na het betalen van 5 dollar / persoon voor de ingang), kunnen we langs verschillende paden lopen die langs de overblijfselen van de lavarivieren lopen.

Natuurlijk, als je de gelegenheid hebt gehad om Las Cañadas del Teide of Timanfaya op Lanzarote te bezoeken, zal het landschap je niet verbazen.

HANDIGE DIENSTEN voor uw REIS

<>

Video: Rondreis West Amerika - Nationale Parken Route (Juni- 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send