Reizen

Hotels in Kayenta om de Monument Valley te bezoeken

Pin
Send
Share
Send
Send


Kayenta in Arizona dichtbij de Monumentenvallei

Op uw reis in de westkust van de Verenigde Staten, bezoek aan de nationale parken, er is niet zoveel hotelaanbieding Waar te verblijven alsof je langs de kust reist, waar je geen problemen zult ondervinden.

Daarom ten tijde van plan uw reis door Arizona en Utah, is het belangrijk dat u de mogelijke locaties plant waar u gaat verblijven.

En als u in het hoogseizoen reist, is het raadzaam om dat te doen hotelreservering vooraf.

In het geval van Valley Monument bezoek, het park met de indrukwekkende landschappen van de westerse films, gelegen in het grote reservaat van de Navajo Indianen, precies op de limiet van Arizona en Utah, twee zijn de aanbevolen locaties om accommodatie te bieden: Kayenta en Mexicaanse hoed.


Kayenta in Arizona dichtbij de Monumentenvallei

Kayenta is in Arizona, 50 mijl ten zuiden van Monument Valley. Het is ideaal om te verblijven voordat u aankomt Monument Valley van de Grand Canyon, op weg 160, en sla linksaf op 163. Of, integendeel, als u na een bezoek aan het park naar het zuiden gaat.

De rondleiding hiervan snelwegen uit het noorden van Arizona Je doet het op grote halfwoestijnvlaktes, met lange lijnen.


Kleine Navajo-nederzetting in Kayenta, in de buurt van de Monument Valley

Wanneer je komt Kayenta Verwacht geen geweldige stad te vinden. Je zult zien dat het een kleine stad is met minder dan 5000 inwoners, gevormd door verschillende groepen huizen verspreid over de vlakte.

Maar een goed voorbeeld van het goede Kayenta's strategische situatie is dat het een kleine luchthaven heeft, en ook het servicegebied waar u zult vinden de hotels.


Kleine Navajo-nederzetting in Kayenta, in de buurt van de Monument Valley

de vier hotels in Kayenta Ze zijn van het moteltype, van gemiddeld niveau, en de prijzen zijn hoger dan in hotels met vergelijkbare kenmerken, iets logisch gezien het tekort aan accommodaties in dit gebied van Arizona.

Naast een van de hotels, de Hampton Inn Kayenta, kunt u de emulatie van een kleine bezoeken Navajo Indisch dorp, met een klein fort en een paar Indiase huizen gebouwd met land, in de traditionele stijl van de Navajo.

HANDIGE DIENSTEN voor uw REIS

<>

Video: Herb, Native American, speelt fluit in Monument Valley (Juni- 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send