Reizen

Coast to Coast (30) - Dit was het bezoek van Dallas en het JFK-moordmuseum

Pin
Send
Share
Send
Send


Sixt Floor Museum van Dallas in Texas

In onze nieuwe dag vankust tot kust reizen in de Verenigde Staten, na het ontbijt gingen we meteen naar downtown van Dallas, waar we de auto de hele dag op een parkeerplaats buiten konden parkeren voor $ 1,75.

Dallas Het is de derde grootste stad in Texas, na Houston en San Antonio. maar het grootstedelijk gebied, met 6,2 miljoen inwoners, is het grootste in de staat en het vierde in het land.

Dallas stad Het is vooral bekend om de moord op president John F. Kennedy, die plaatsvond in november 1963, en dit zal ons bezoek aan de stad markeren.


De wolkenkrabbers van de binnenstad van Dallas in Texas

Aanvankelijk liepen we ongeveer vier uur door het stedelijke centrum downtown van de stad Van grote omvang is het vooral een gebied van kantoren en restaurants. In veel gebouwen van een bepaalde grootte zijn er in de kelder cateringdiensten, meestal met een Voedselkuurt.

We maken van de gelegenheid gebruik om op een van deze plaatsen te eten alonti, gelegen in de kelder van Bank of America wolkenkrabbers. Deze plaats is gespecialiseerd in salades van alle soorten, met wraps en dergelijke, allemaal van goede kwaliteit.

We hebben ook de bezocht Dallas Holocaust Museum die herinnert aan de Joodse holocaust van de Tweede Wereldoorlog. Het bezoek was interessant, maar hard en gevoelig.


Sixt Floor Museum van Dallas in Texas

Toen was het tijd om de Sixt Floor Museum - JFK en de herinnering aan een natie, dat is hoe de Museum van de moord op president JFK, John F Kennedy.

Gevestigd in 499 van Elm st, het is het gebouw van waar, volgens de Warren CommissionOm 12.30 uur op 22 november 1963 werd president Kennedy neergeschoten. In die tijd was het gebouw een bibliotheek.

De naam van het museum geeft al aan dat het zich in de zesde verdieping van het gebouw, midden in de ruimte van waaruit de drie opnamen zijn gemaakt. De faciliteiten van de tentoonstelling gewijd aan JFK strekken zich ook uit tot de zevende verdieping, en alles is zeer goed gedocumenteerd en gepresenteerd.


Dallas Holocaust Museum in Texas

Het bezoek wordt uitgevoerd met audiogids, zodat u geleidelijk de ontvangt progressieve uitleg van alle aspecten van de moord, vanaf de verkiezingscampagne van 1960 die JFK won - eerste katholieke president en de jongste in de geschiedenis - tot de moord op Lee Harvey Oswald en de dood van Jack Ruby, in 1967, in de gevangenis voor kanker.

Het bewijs en het bewijs en de conclusies van de Warren Commission. Na het zo vaak op televisie of in films te hebben gezien, is het nu echt opwindend om goed te zien wat zichtbaar was vanuit dat raam en de exacte plaats te zien waar het vuurgevecht zich bevond.


Monument opgedragen aan JFK in Dallas in Texas

VERGEET UW REISVERZEKERING NIET

Organiseert u uw reis naar de Verenigde Staten? Ga niet zonder huur eerst uw reisverzekeringen hier we leggen uit waarom. Als je hem bij ons inhuurt, heb je een 5% korting.

Na een bezoek aan het museum hebben we benaderd waar president JFK was toen de schoten hem troffen. Er is een X op de weg op de exacte plaats.

Kort gezegd Dallas We vonden het een schone stad, waar we ontdekten dat, zoals in veel Amerikaanse steden, er de tram is als transportmiddel, en waar we, om ons bezoek te beëindigen, ook een eenvoudige maar originele gedenkteken opgedragen aan president Kennedy.

DOWNLOAD HET EBOOKBOEK van ROAD TRIP COSTA naar COSTA

Naast het kunnen volgen via de blog de verschillende fasen van de road trip Coast to coast reizen door de Verenigde Staten en Canada, u heeft de mogelijkheid om alle informatie in één document samen te brengen. Download hiertoe de ebook boek "18118 kilometer door de Verenigde Staten en Canada".

HANDIGE DIENSTEN voor uw REIS

<>

Video: Chris Langan Interview - Coast to Coast AM 12282012 - TIMESTAMPS in the Description (Juni- 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send