Reizen

Dat geldt ook voor de motels langs de weg in de Verenigde Staten

Pin
Send
Share
Send
Send


Tweepersoonskamer in een motel langs de weg in de Verenigde Staten

In een kust tot kust reizen in de Verenigde Statenof in een westkust reisHet beste alternatief voor accommodatie zijn zonder twijfel de motels langs de weg.

Maar wathoe zijn de motels Wat vinden we op de route?

de motels We vinden ze meestal in de servicegebieden van de wegen of de toegangen tot de verschillende populaties. In elk van hen is er meestal meer dan één motel met verschillende ketens, met verschillende niveaus van servicekwaliteit.


Roadside motels in de Verenigde Staten

Hoe zijn motels in de Verenigde Staten

Road motels zijn over het algemeen gebruikelijktweepersoonskamers met twee grote bedden Kingsize (groot huwelijk), die meestal schoon en in goede staat zijn.

Kortom, het zijn fatsoenlijke kamers die een redelijk serviceniveau bieden, met voldoende apparatuur, waaronder handdoeken in de badkamers, televisie en zelfs een koffiezetapparaat, en voor een prijs van tussen de 40 en 80 dollar de kamer.

de motelketens goedkoper bieden geen ontbijt aan, of je hebt alleen koffie, dus we moeten ontbijten in een restaurant in de buurt van het motel.

Hiermee moet rekening worden gehouden bij het berekenen van de prijzen, omdat dit de hele prijs duurder kan maken.

In onze reizen door de Verenigde StatenWe hebben altijd gezocht naar hotels met wifi, met twee grote bedden koningin (individu) of een koning (huwelijk), met gratis parkeren (meestal aan de rand van stedelijke centra is dat), met ontbijt inbegrepen in de prijs, met televisie en, indien mogelijk, met een koelkast.

Onze kamer we hebben er normaal gesproken om gevraagd in de begane grond.


Motels in de Verenigde Staten

Op deze manier hoefden we geen bagage naar de eerste verdieping te dragen (bijna alle motels hebben alleen begane grond en eerste verdieping), en dus konden we de auto recht voor de kamer parkeren.

Voor de locatie hebben we de verschillende gebruikt toeristische websites bestaand voor de motel reservering.

Over het algemeen verbleven we in motels Ramada, Days Inn, Super 8, Travelodge, Knights inn en Howard Johnson

Eens, zoals in Monument Valley, moesten we naar een Holiday Inn Veel duurder maar alleen etablissement beschikbaar in het gebied.

Zijn er andere hotelketenszoals Motel 6, die goedkoper zijn, maar vaak niet hadden internet of het moest apart worden betaald.


Motels in de Verenigde Staten

Tijdens onze reis controleren we dat in Canada dezelfde hotels zijn ongeveer 25 procent duurder dan in de Verenigde Staten.

Wanneer en hoe een motel te boeken

Wanneer moet u het motel boeken tijdens een autorit door de Verenigde Staten?

Mijn eerste aanbeveling ten tijde van plan de reis zelf dit is boek hotels of motels online In de steden.

Het is ook raadzaam om het motel te boeken op de plaatsen waar we heel duidelijk de specifieke datum hebben waarop we aankomen.

In het algemeen wordt het ten zeerste aanbevolen om uw verblijf (in motels of hotels) in steden zoals te boeken New York, Washington, Las Vegas, Los Angeles of San Francisco


Seligman Motel op Route 66 van Arizona

VERGEET UW REISVERZEKERING NIET

Organiseert u uw reis naar de Verenigde Staten? Ga niet zonder huur eerst uw reisverzekeringen hier we leggen uit waarom. Als je hem bij ons inhuurt, heb je een 5% korting.

En in bepaalde gebieden van de Verenigde Staten, zoalsArizona of Utah (vooral in Monument Valley en de Grand Canyon), aangezien er een lager aanbod van motels is, wordt het ten zeerste aanbevolen om de kamer zo vroeg mogelijk te boeken.

Ongeacht of we bepaalde verblijven op vaste data boeken, is het echter raadzaam om tussentijdse dagen op de route te verlaten zonder voorafgaande reservering.

Dit zal ons meer geven reisflexibiliteit, rekening houdend met het feit dat het over het algemeen gemakkelijk is om meteen een kamer in een motel te vinden.

Als we onze route en de datums van ons verblijf hebben bepaald,boek door internet Hiermee kunnen we de kamer in een motel beveiligen en bovendien is de prijs goedkoper.

Logischerwijs is het nodig om een ​​creditcard te hebben voor reserveringen via internet.

Als we op zoek zijn naar een motel, is het aan te bevelendoorzoek de kamer uiterlijk 18.00 uur of 19.00 uur.

Boek een hotel voor uw reis op Booking.com

In ons geval hadden we de kamers altijd drie dagen van tevoren geboekt.

HANDIGE DIENSTEN voor uw REIS

<>

Video: Westkust Amerika vakantie MCWAY FALLS hamburgers van Inn N Out Burger (Juni- 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send