Reizen

Aranjuez - Dit is het bezoek van het museum van Royal Falúas in de tuinen van de Prins

Pin
Send
Share
Send
Send


Royal Pier in de Prince's Gardens in Aranjuez

Een van de meest interessante bezoeken in de omgeving van Madridzijn de Aranjuez-tuinen, en een interessante hoek die u kunt zien tijdens uw tour door dit natuurgebied, met name de Prince's Garden, is de Royal Falluas museum.

Direct naast de Steiger van de rivier de Taag, plaats die werd gebruikt door de Koning Ferdinand VII Als uitgangspunt voor uw wandelingen over de rivier, vindt u een klein en modern gebouw dat dit zeer nieuwsgierige museum herbergt dat een bezoek waard is.

¿Wat is een nep? Dit is de naam van de kleine zeilboten, met een capaciteit van maximaal twaalf personen, met de mast van het zeil gekanteld naar de boeg, die gebruikelijk zijn in het Midden-Oosten en Noord-Afrika.

Denk aan het karakteristieke beeld van een falúa die langs de rivier de Nijl vaart.

Wat te zien in Falúas Reales museum

Hierin museum van Aranjuez Je kunt verschillende boten uit verschillende tijdperken zien, die door koningen van Spanje werden gebruikt om niet alleen langs de rivier de Taag te navigeren, maar ook door andere plaatsen zoals de vijver van de Garden of the Good Retreat in Madrid.

Wat zal je aandacht het meest trekken echte fallussen Het is de vaak barokke decoratie, waaronder zelfs Pompeiaanse fresco's.


Royal Pier in de Prince's Gardens in Aranjuez

Je zult deze schilderijen zien in de falúa van de vroege negentiende eeuw die hij gebruikte Maria Cristina de Bourbonechtgenote van Koning Ferdinand VII, met een paviljoen in de vorm van een tempel, versierd met gouden slingers, en dat in zijn achtersteven figuren van zeemeerminnen draagt ​​die het koninklijke schild ondersteunen.

Aan het binnenplafond van dit paviljoen kunt u de eerder genoemde schilderijen in Pompeiaanse stijl waarderen.

echter, de oudste en meest spectaculaire van de falúas die je gaat zien is degene die werd gebruikt door Philip IV in de 17e eeuw

Gebouwd in Napels, gevaren door de bovengenoemde Pond of the Good Retreat, en sinds 1724 was hij in de Farm Palace. Deze falúa heeft een gouden decoratie, zeer barok.

In de Royal Falluas museum je hebt ook een schip uit het begin van de negentiende eeuw, behorend tot Charles IVen vervaardigd in Cartagena. Of een fout van Isabel II, 15 meter lang, met een paviljoen met opvallende gordijnen en het interieur versierd met mahoniehout.

Tot slot wijs ik op de falúa van Alfonso XII, gegeven door El Ferrol in 1879. Met 14 riemen gebruikte de koning het tijdens zijn zomers in San Sebastian.

Openingstijden van het museum Falúas Reales Aranjuez

de Openingstijden van het museum van Royal Falúas de Aranjuez ze zijn elke dag, van april tot september, van 10.00 tot 20.00 uur, en van oktober tot maart, van 10.00 tot 18.00 uur. Op maandag sluit het museum.

de ticketprijzen Ze zijn 9 euro de basis, en 4 euro de gereduceerde. Maar met dit item kunt u ook de bezoeken Koninklijk paleis van Aranjuezde rechtbank museum en de Labrador huis.

Bovendien moet je de kaartjes van het museum van Falúas kopen in de loketten van het Koninklijk Paleis. Hier kun je controleren of je recht hebt op verminderde of gratis toegang.

<>

Pin
Send
Share
Send
Send