Reizen

Casa del Labrador, koninklijk paviljoen in de tuinen van de Prins van Aranjuez

Pin
Send
Share
Send
Send


Labrador House in de Prinsentuinen van Aranjuez

In jouw bezoek aan de tuinen van Aranjuezin de omgeving van Madrid, er is een hoek niet zo bekend dat, als je tijd hebt, het je aandacht verdient.

Heb je gehoord van de Labrador huis?

Het gaat over jacht- of recreatiepaviljoen waar vind je in Prince's Gardens, die van grotere extensies tussen de bekende zoals tuinen van Aranjuez.


Labrador House in de Prinsentuinen van Aranjuez

de Prince's Gardens ze strekken zich uit ten oosten van Koninklijk paleis van Aranjuez, parallel aan Taag.

In het midden van dit grote groene oppervlak bevindt zich de Royal Labrador House.

Het is een neoklassiek gebouw dat werd gebouwd door de koninklijke architect Juan de Villanueva, aan het einde van de 18e eeuw, in opdracht van de Koning Carlos IV, die een groot deel van het jaar in het bovengenoemde paleis woonde.

Als u beslist bezoek het Labrador House, vindt u een paleis dat de originele decoratie heeft behouden, en waarmee u de sfeer na de jachtdagen van de Koninklijke familie door deze bossen in de buurt van de Koninklijk paleis van Aranjuez.


Labrador House in de Prinsentuinen van Aranjuez

Alle informatie in detail

  • Hoe het Labrador House te bezoeken
  • Wat te zien tijdens het bezoek van de Casa del Labrador
  • ORGANISEER UW REIS
  • Schema's Casa del Labrador in Aranjuez
  • Hoe bereik je Casa del Labrador
  • NUTTIGE TIPS voor uw REIS

Hoe het Labrador House te bezoeken

Je kunt dit paleis alleen bekijken door je aan te melden voorofficiële rondleidingen, dus je moet vooraf reserveren door te bellen naar 918910305.

Groepen vertrekken elk uur met niet meer dan 10 personen en het bezoek duurt ongeveer 35 minuten.

Wanneer je het bezoek begint, is het eerste wat je moet doen een paar slofjes dragen die de originele vloeren beschermen, wat je zult doen in de zogenaamde Beeldengalerij.

Wat te zien tijdens het bezoek van de Casa del Labrador

Er zijn verschillende sculpturen, dat zijn de originelen die ooit op de buitengevels stonden.


Labrador House in de Prinsentuinen van Aranjuez

Vanaf daar gaat u een trap op met een vergulde bronzen leuning en gaat u door een opeenvolging van grote kamers waar u misschien verrast bent om geen slaapkamers te vinden, omdat ik u eraan herinner dat de Labrador huis Het was slechts een recreatieruimte.

In de verschillende kamers ziet u de originele vloer met porseleinen of marmeren tegels, neoklassieke meubels, mahonie houten deuren, muren bekleed met met de hand geborduurde zijde en plafonds beschilderd met Pompeiaanse motieven.

U gaat bijvoorbeeld door de Biljartkamer, waar een grote lamp staat Boerderij glas, uit het einde van de 18e eeuw, of een klok uit 1804 afgewerkt in mahonie, brons en goud.

In de Great HallMet zijn zijden muren zijn 97 verschillende landschappen gerangschikt.

Het gewelfde plafond toont een schilderij met een allegorie van Spanje en de continenten. In het midden staat een tafel met een groot midden.


Labrador House in de Prinsentuinen van Aranjuez

De rijkste ingerichte kamer in de Labrador huis wordt genoemd Platina kast, Hij was een geweldige kleedkamer.

Daarin wordt u verrast door de mahoniehouten muren, versierd met goud, brons en platina.

In de verschillende kamers ziet u Italiaanse schilderijen Francisco Brambila, met scènes uit de verschillende koninklijke paleizen, zoals De boerderij of Riofrio, evenals tuinen en fonteinen.

Merk ook op dat u met de hand gesneden marmeren vloeren ziet, die tapijten nabootsen.

En als een nieuwsgierigheid, in de eerste van de kolommen van de buitenste binnenplaats heb je de tekens van de hoogte die de bereikte grote overstromingen van de rivier de Taag die plaatsvond in 1916 en 1924.


Labrador House in de Prinsentuinen van Aranjuez

Schema's Casa del Labrador in Aranjuez

de openingstijden van het Casa del Labrador in Aranjuez ze zijn van dinsdag tot zondag van 10.00 tot 20.00 uur (van oktober tot maart, van 10.00 tot 18.00 uur).

Ticketprijzen Labrador House

de Ticketprijzen voor rondleidingen door het Casa del Labrador Ze zijn 5 euro en je moet ze kopen bij de loketten van het Koninklijk Paleis.

Boek een hotel voor uw reis op Booking.com

Er is een gereduceerde toegang van 4 euro voor kinderen jonger dan 5 tot 16 jaar, gepensioneerden, gepensioneerden, 65-plussers en gehandicapten.


Labrador House in de Prinsentuinen van Aranjuez

De toegang is gratis voor kinderen jonger dan 5 jaar.

Hoe bereik je Casa del Labrador

naar rijden naar het Labrador House, je moet de nemen Queen's Street, weg die begint vanaf de grote rotonde bij de ingang naar Aranjuez (Rotonde Rusiñol), voor het bovengenoemde paleis, en dat onder een bos loopt evenwijdig aan het hek van de Prince's Gardens.

Na iets minder dan drie kilometer te hebben afgelegd, komt u op een klein plein waar u links enkele toegangsdeuren naar de tuinen ziet, van waaruit u al direct bij het paleis aankomt.

Als je geen auto hebt, heb je slechts twee alternatieven: aan de ene kant wandelen tijdens een wandeling door het binnenland van de Prinsentuinen, die u tussen 20 en 30 minuten per enkele reis kunnen nemen;

En als tweede optie kunt u de toeristentrein dat vertrekt elk uur van de Hoofdplein, tegenover het Koninklijk Paleis, en het kost je 5 euro.

<>

Video: Baby Born Annabelle y el payaso. Serie de juegos para cuidar a beb├ęs. (Juni- 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send