Reizen

Plaza Mayor en andere plaatsen om te zien in Chinchón, mooie stad in Madrid

Pin
Send
Share
Send
Send


Plaza Mayor de Chinchón in de buurt van Madrid

Ik wilde teruggaan naar bezoek Chinchón, die beroemd is vanwege het hebben van een van de middeleeuwse pleinen met meer charme die we in Spanje kunnen vinden.

Zodanig dat ik je kan verzekeren dat het een van de mooiste dorpen is die je in ons land kunt bezoeken.

Deze gezellige stad is erg dicht bij Madrid, op slechts 45 kilometer ten zuidoosten van de hoofdstad en in de zogenaamde regio van Las Vegas, en is een van de meest typische geworden excursies vanuit de hoofdstad.

Alle informatie in detail

  • Chinchón geschiedenis
  • Het beste om te zien en te doen in Chinchón
  • ORGANISEER UW REIS
  • NUTTIGE TIPS voor uw REIS

Chinchón geschiedenis

De bevolking van Chinchón werd gesticht door de Arabieren in de elfde eeuw en was gedurende drie en een halve eeuw onder islamitische overheersing, hoewel er nog overblijfselen zijn sinds de neolithische periode.

Het eerste stadhuis werd opgericht onder het bewind van de Katholieke koningen in 1499, die de stad verschillende keren bezocht.

In 1739 Philip V verleend aan Chinchón de titel van 'Zeer nobel en zeer loyaal'Dat verschijnt op het wapen van de stad, vanwege haar loyaliteit aan de Bourbons tijdens de Successieoorlog.


Hoek van de Plaza Mayor de Chinchón in Madrid

Tijdens de Onafhankelijkheidsoorlog Er waren veel belangrijke gebeurtenissen, zoals de executie van meer dan 50 inwoners door het Franse leger.

Alfonso XIII verleende hem in 1916 de titel van stad voor de belangrijke ontwikkeling van de landbouw, maar vooral voor de steun aan monarchie.

CONCURRENTIE 7 LANDELIJKE WONDERS IN SPANJE

Wil je deelnemen aan de wedstrijd die je belt HomeAway om de te kiezen 7 Rural Wonders 2019 in Spanje?

U hoeft slechts een van de 20 kandidaat-dorpen te kiezen waaronder Chinchón.

Met uw deelname kunt u een van de drie prijzen van maximaal 500 euro winnen voor een verblijf op het platteland in het HomeAway-netwerk.

Hier ga je alle informatie om deel te nemen aan de wedstrijd, waaraan u tot 17 oktober om 10 uur kunt deelnemen.

Het beste om te zien en te doen in Chinchón

De as van jouw bezoek van Chinchón het wordt jouw enkelvoud middeleeuws plein, van waar u te voet toegang heeft tot de meeste van de belangrijkste gebouwen in de stad.

Dus wandelen door de geplaveide straten wordt een van de geneugten die je niet mag missen tijdens je excursie naar deze stad in Madrid.


Hoek van de Plaza Mayor de Chinchón in Madrid

Hoofdplein van Chinchón

de Hoofdplein van Chinchón Het is geconfigureerd als een grote behuizing met vier toegangen.

Tijdens uw bezoek zult u zien dat het een gebouw van drie verdiepingen heeft, bijna cirkelvormig en met arcades, waarop meer dan 200 houten balkons te zien zijn duidelijk.

Deze balkons hebben de bijzonderheid dat ze niet behoren tot de woningen die eraan voorafgaan, omdat ze in het bezit kunnen zijn van een andere eigenaar, en sommige worden verhuurd wanneer er evenementen zijn.

Andere balkons worden gebruikt door restaurants, wat het gemakkelijker maakt om te genieten van een maaltijd met een mooi uitzicht op het plein.


Restaurant in de Plaza Mayor van Chinchón

Door de geschiedenis heen, de Hoofdplein van Chinchón Het heeft verschillende toepassingen gehad, waarvan de belangrijkste het stierenvechten zijn, sacramentele auto's en hoe comedy corral.

Ook daarin worden ze elk jaar gevierd De carnavals, evenals de Middeleeuwse marktl ter herdenking van een van de bezoeken van de Katholieke koningen.

de Hartstocht van Christus in Heilige week Het is een andere culturele trekpleister.

Om erop te wijzen dat zowel de gemeentehuis zoals de VVV-kantoor Ze staan ​​op hetzelfde plein.


Clock Tower in Chinchón in de buurt van Madrid

Klokkentoren in Chinchón

Onder een van de mooiste bogen van het plein, kunt u tijdens uw bezoek naar deClock Tower, dat is de rest van de oudste kerk in Chinchón, die van Onze Lieve Vrouw van Genade van de veertiende eeuw, die werd verwoest tijdens de Onafhankelijkheidsoorlog.

Als nieuwsgierigheid is er een gezegde dat verwijst naar de esthetiek van de mensen: “Chinchón heeft een toren zonder kerk en een kerk zonder toren”.

Vanaf hetzelfde vierkant kun je de waarheid van dit gezegde verifiëren.

Lope de Vega Theater

Naast de Clock Tower u zult de vinden Lope de Vega Theater, gebouwd op de overblijfselen van het oude Paleis van de graven van Chinchón verdwenen tijdens de Spaanse Successieoorlog.


Lope de Vega-theater in Chinchón in de buurt van Madrid

de Harvester Society Het werd in 1891 gebouwd om het te bouwen.

Het is een heel gezellig theater waarin een prachtig canvas met afbeeldingen van de stad wordt gebruikt als gordijn en dat is het werk van Luis Muriel.

Ze zeggen dat het theater zijn naam te danken heeft aan het werk Het blazoen van de Chaves van Villalba die schreef en ondertekende Lope de Vega tijdens uw verblijf in het bovengenoemde Paleis van de graven.

De acteur José María Sacristán, Hij is geboren in Chinchón en organiseert jaarlijks een theaterwedstrijd.

Aan de voet van het theater is in steen, op de grond, de schild van de stad Chinchón.

En vanaf die plek kun je uitkijken op een uitkijkpunt vanwaar je een geweldig uitzicht hebt over de stad, evenals de Gravensteen domineert het hele landschap.


Goya schilderij in de kerk van de veronderstelling in Chinchón

Kerk van de veronderstelling in Chinchón

de Kerk van Onze Lieve Vrouw van de Assumptie Het bevindt zich hieronder en is de huidige parochiekerk van de stad.

De constructie begon in 1534, hoewel het pas in 1626 was voltooid, wat wordt weerspiegeld in de verschillende stijlen die het interieur omlijsten, van de gotisch en plateresketot Renaissance en barok.

Tijdens de Onafhankelijkheidsoorlog de kerk heeft veel schade opgelopen, vooral op sierniveau, en het dak is zwaar beschadigd.


Rincon de Chinchón in Madrid

Een van de belangrijkste artistieke werken die het interieur herbergt, is in de hoofdaltaar en het is het canvas De veronderstelling van de Maagd dat Goya uitgevoerd in 1812 op verzoek van zijn broer camilo, wat de was aalmoezenier van de kerk en van de Graven van Chinchón.

Als nieuwsgierigheid wordt gezegd dat het gezicht van de Maagd het is dat van een meid die voor werkte Goyaen waarmee hij blijkbaar een affaire had.

De beelden van de engelen die haar vergezellen, zeggen dat zij die zijn van kinderen van de stad waarin de schilder werd geïnspireerd.

Om te benadrukken dat de kruisiging die zich net boven het canvas bevindt indruk maakt door zijn drie meter hoge.


Bakkerij in Chinchón

Je kunt teruggaan naar het plein en er doorheen zuilengangga door de VVV-kantoor en voor hem gemeentehuis die naast elkaar staan; Het is de moeite waard om naar deze veranda te kijken om een ​​oude was te zien die zeer goed bewaard is gebleven.

Wanneer je aan een andere kant van het plein vertrekt, kun je een foto maken van het prachtige uitzicht dat je hebt vanaf de zuilengang die voor staan de kerk en de Clock Tower.

House of the Chains in Chinchón

Tijdens uw wandeling bereikt u deHouse of the Chains, dat dateert uit het einde van de 17e eeuw en was de plaats waar Philip V hij bleef tijdens zijn bezoek aan Chinchon.


House of the Chains in Chinchón bij Madrid

Het is een prachtig gebouw barok met een gevel van drie lichamen en een deur adintelada.

Voor die deur vind je een dikke ketting die werd gebruikt om aan te geven dat er een belangrijke persoon in het huis was en die nu niet wordt gebruikt.

Kapel van de rozenkrans in Chinchón

Een andere prominente hoek in Chinchón is de Hermitage of Our Lady of the Rosary, een stijlgebouw barok wiens interieur een enkel schip met zijkapellen heeft.

Behoorde tot Klooster van San Agustín en tijdens de Spaanse burgeroorlog deze kapellen werden gebruikt als cellen voor gevangenen.


Kapel van de rozenkrans in Chinchón in de buurt van Madrid

Het is nieuwsgierig een tralievenster dat we vinden in de kapel die het dichtst bij de hoofdaltaar, van waaruit de gevangenen naar de religieuze ambten konden luisteren.

Ze vestigen de aandacht op enkele fresco's op de cruise met zuilen en sproeten van kleurrijk leven. 

Toerisme Inn in het Augustijnse klooster

Naast die kapel staat de huidige Chinchón Tourism Hostel, die het oude gebouw in beslag neemt Augustijns klooster.

Opgericht door Graven van Chinchón in de 17e eeuw had hij als illustere gast de Aartshertog Carlos tijdens de Successieoorlogen later was het een centrum van humanistische vorming totdat het een rechtbank van de gerechtelijke partij werd.


Chinchón Tourism Hostel in de buurt van Madrid

De plaats waar de monniken ooit woonden, is wat de geciteerde vandaag inneemt herbergen de huidige Rozenkrans Hermitage Het was de oude kloosterkerk.

Kasteel van de graven van Chinchón

Een laatste belangrijke hoek in Chinchón is de Gravensteen waarvan de bouw dateert uit de late vijftiende eeuw, maar werd vernietigd door een gemeenschappelijke aanval in 1520.

Vervolgens de derde Graaf van Chinchón besloot om het huidige fort te bouwen op de overblijfselen van de initiaal, maar tijdens het bovengenoemde Successieoorlog, de drie dagen van belegering waaraan de stad leed, liet hem vernietigd.


Kasteel van de graven van Chinchón

De materialen werden vervolgens gebruikt om vele huizen, wegen en hekken te herbouwen, en het laatste gebruik dat aan het kasteel werd gegeven was als slijterij.

Tegenwoordig wordt het interieur niet bezocht, omdat het privébezit is.

Ten slotte moet worden toegevoegd dat u bezoek van Chinchón het zal onvolledig zijn als je het niet beëindigt met een maaltijd in een van de restaurants op het centrale plein, zeer bezocht op feestelijke data om de traditionele Castiliaanse keuken te proeven.

Inhoud gesponsord door HomeAway

NUTTIGE TIPS voor uw REIS

<>

Pin
Send
Share
Send
Send