Reizen

Dat zijn de theatrale bezoeken aan het historische centrum van Buitrago del Lozoya

Pin
Send
Share
Send
Send


Theatrale beelden van Buitrago de Lozoya in de Sierra de Madrid

Het is steeds gebruikelijker om aan deel te nemen theatrale bezoeken van monumenten of historische centra van steden en dorpen.

In het geval van populaties vanomgeving van Madrid, en specifiek in de sierra, heeft u de mogelijkheid om de middeleeuwse stad te bezoekenBuitrago del Lozoya.

Buitrago Het is een stad van Sierra Norte van Madrid, die u 75 kilometer van de hoofdstad vindt door A1, die de De belangrijkste ommuurde behuizing van Madrid.


Theatrale beelden van Buitrago de Lozoya in de Sierra de Madrid

De bekende oorsprong ervan dateert uit de tijd van de moslims waarin de muur is opgetrokken,

In de veertiende eeuw de Mendoza-kasteel en in het laatste deel van de vijftiende eeuwGier van Lozoya is de hoofdpersoon van de gebeurtenissen van de Successieoorlog van de Troon van Castilië,onder de volgers van de bekend als Juana la Beltraneja en dan Isabel de katholiek.

Theatraal bezoek van Buitrago de Lozoya

Het is precies dit historische feit dat dient als een complot om het theatraal bezoek Theater in de straten van het middeleeuwse dorp Buitrago de Lozoya.

Het bezoek wordt geleid door het karakter van Iñigo López de Mendoza, Graaf van Tendilla, die zal bewaken in 1465 a Juana la Beltranejadochter van Koning Henry IVin het bovengenoemde Buitrago kasteel.

In het bijzonder is het werk tijdens de rondleiding door de straten en muren vertegenwoordigd «De prinses van Buitrago», geschreven door Isabel Fernandezen geïnterpreteerd door Laura Cabrera, Alejandro Tormo en Samuel tekenen.


Theatrale beelden van Buitrago de Lozoya in de Sierra de Madrid

Zoals ik kon zien in de voorstelling die ik bijwoonde, worden historische taferelen op een zeer aangename manier gecombineerd met toeristische informatie die ons in staat stelt de Buitrago erfgoed attracties.

In dit verband, het bovengenoemde Mendoza-kasteel (sinds mei 2016 gesloten voor restauratiewerkzaamheden), de wand, de tuinen van hetzelfde of het Kerk van Santa María del Castillo.

Datums en schema's theatrale bezoeken van Buitrago

de data en tijden van de theatrale bezoeken van Buitrago del Lozoyain dit jaar 2017 Het zijn zaterdagochtend, om 12.30 uur, van mei tot juli en van 9 september tot november.


Theatrale beelden van Buitrago de Lozoya in de Sierra de Madrid

de prijzen van theatrale bezoeken Ze zijn 8 euro voor volwassenen, met een gereduceerde prijs van 6 euro voor kinderen van 8 tot 12 jaar en senioren +65.

Vooraf kunt u online tickets kopen en voor informatie kunt u per e-mail ([email protected]) of per telefoon (tel. 918681615) contact opnemen met de VVV kantoor van Buitrago del Lozoya (Tahona-straat 19, achter het stadhuis).

<>

Video: Van Gogh op school - introductie theatrale rondleiding 'Famillie van Camille' (Juni- 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send