Reizen

Hoe bezoek je het Koninklijk Paleis en de tuinen van de boerderij van San Ildefonso in Segovia

Pin
Send
Share
Send
Send


Tuinen van het Koninklijk Paleis van La Granja in Segovia

vanMadrid, een van de traditionele excursies naar deprovincie Segovia zou je er naartoe moeten brengenDe boerderij van San Ildefonsoaan de voet van deSierra de Guadarrama, heel dicht bij de hoofdstad.

De grote monumentale focus van dit bezoek is ongetwijfeld deKoninklijk Paleis, met als hoofdattractieslenter door de tuinen genieten van het spectaculaire monumentale fonteinen Ze zitten erin.

Natuurlijk moet je weten dat je dat alleen kunt zie de bronnen in werking op een bepaalde tijd van het jaar, in het algemeen, vanaf Heilige week tot het einde van de zomer, en werk alleen in één keer op drie specifieke datums van het jaar, elke 30 mei, 25 juli en 25 augustus.


Fontein de baden van Diana in het Koninklijk Paleis van de boerderij in Segovia

Alle informatie in detail

  • Geschiedenis La Granja Palace
  • Hoe het Koninklijk Paleis van La Granja te bezoeken
  • Hoe de tuinen van La Granja te bezoeken
  • ORGANISEER UW REIS
  • Hoe de bronnen van La Granja in werking te zien
  • Schema's bezoeken het Koninklijk Paleis van La Granja
  • Royal Palace La Granja ticketprijzen
  • NUTTIGE TIPS voor uw REIS

Geschiedenis La Granja Palace

Toen in 1721 deKoning Philip V in opdracht van de bouw van eenklein paleis waar met pensioen te gaan naast het historische jachtgebied, werd deze gebouwdVersailles in barokstijl.

Ik bedoel, deKoninklijk paleis van de boerderij van San Ildefonso is geïnspireerd door de beroemdePaleis van Versailles, in de buurt van Parijs.

Aangezien het belangrijkste kenmerk van het Franse paleis de enorme en zeer goed onderhouden tuinen zijn,Valsaín Het leek een ideale plek om niet alleen te jagen, maar ook om er een paar te ontwerpengrote tuinen.

deTuinen van het Koninklijk Paleis van de boerderij van San Ildefonsoze zijn momenteel een van de beste voorbeelden die bewaard zijn gebleven 18e eeuwse tuinen.


Koninklijk paleis van La Granja de San Ildefonso in Segovia

Frans ontworpenRené Carlier, ze strekken zich uit over zes kilometer en 146 hectare met het ontwerp van eenklassieke franse tuin van die tijd.

Hoe het Koninklijk Paleis van La Granja te bezoeken

Het paleis is eigenlijk een reeks U-vormige gebouwen, waarin twee binnenplaatsen zijn gerangschikt en die de omvatten Royal Collegiate of the Holy Trinity, voormalige kapel van Koning Philip Ven waar hij begraven ligt in een crypte achter het hoofdaltaar.

Met een interieur in barokstijl, zult u tijdens uw bezoek zien dat de enorme glazen lampen van de Koninklijke glasfabriek van La Granja, en de plafonds en lijstwerk van polychroom hout in goud.

Hoe de tuinen van La Granja te bezoeken

Als wat je ertoe brengt bezoek La Granja de San Ildefonso is om door de tuinen te lopen en de fonteinen van de te zienKoninklijk paleisU heeft geen toegang tot het paleisgebouw nodig.


Fontein van de kikkers in het Palacio de la Granja in Segovia

Als je voor de gevel van hetzelfde aankomt, moet je naar de ingang naar de tuinen dat is rechts van de paleisgevel, waar het loket zich bevindt waar u kaartjes kunt kopen.

Tijdens uw loop door de tuinen van het Koninklijk Paleis van La Granja U kunt bloembedden, boomuitlijningen, graslandgebieden en vegetatiemuren zien, hoewel wat daarin opvalt hun zijn26 bronnen.

Verspreid over het gehele oppervlak van de tuinen, in veel gevallen zijn de bronnen dat grote monumentale sets Ze bevatten talloze sculpturen.

Deze sculpturen werden in lood gebouwd, hoewel ze in brons zijn geverfd om een ​​grotere versiering te geven.

U moet weten dat op dit moment deboerderij paleis fonteinenze houden het besturingssysteem vanaf het moment vanIsabel II, zodat het water naar elk van hen afdaalt en profiteert van de helling van de heuvel en de wet van de zwaartekracht.


Fontein van de kikkers in het Koninklijk Paleis van de boerderij in Segovia

In het hoogste deel van deGardens of the Farm Palaceeen groot reservoir, genaamd De zee, waar het water wordt opgeslagen.

Hierdoor wordt het aantal dagen waarop de bronnen het hele jaar door kunnen werken, bepaald door de grotere of kleinere beschikbaarheid van water in het reservoir.

Rekening houdend met de neerslag van elk jaar, beginnen ze meestal te werken Heilige week, of in de eerste weken van april om te stoppen met werken op de vakantie van 25 augustus, en er zijn zelfs jaren waarin ze werken tot 12 oktober.

Omdat de grootste schoonheid van deze tuinen wordt weerspiegeld wanneer de fonteinen actief zijn, is het belangrijk om de te kennenschema en dagen van werking van de bronnen van de boerderij Want zoals eerder heb ik gereageerd om je bezoek te matchen met die dagen.

Hoe de bronnen van La Granja in werking te zien

De dagen dat de fonteinen in gebruik worden genomen vanaf de lente, woensdag, zaterdag, zondag en feestdagen, de Tuinen van het koninklijk paleis van de boerderij Ze openen om 13.00 uur voor bezoekers.


Koninklijk paleis van de boerderij in Segovia

Hoe laat werken La Granja-bronnen?

De eerste fontein begint om 17.30 uur te werken, hoewel het handig is om ruim van tevoren aan te komen om te kunnen lopen waar het zich bevindt, in het bovenste gedeelte van de tuinen.

Op zondag starten de fonteinen om 13.00 uur in plaats van in de middag.

Boek een hotel voor uw reis op Booking.com

De bronnen die in gebruik worden genomen, variëren elke week wissel twee verschillende groepen bronnen af.

Ik herinner u eraan dat er slechts drie dagen van het jaar zijn waarin alle bronnen worden gelanceerd, de hiervoor genoemde 25 juli en 25 augustus (deze dag met gratis toegang) en 30 mei.

In het geval van het laatste bezoek had ik de gelegenheid om voor te zorgenzie in werking de fonteinen van het koninklijk paleis van de boerderij, degenen die werden gelanceerd waren Canastillo, kikkers, Diana's Baths en roem.


Canastillo-fontein in het Palacio de la Granja de San Ildefonso in Segovia

Canastillo-fontein in La Granja

de Canastillo-fontein Het bevindt zich in het bovenste gedeelte van de tuinen, aan de westkant ervan.

Het is een fontein met een grote centrale uitloop die het water verticaal tot 25 meter verhoogt en wordt aangevuld met acht uitlopen met een lagere hoogte en nog eens 32 aan de rand van de fontein.

Het waterspel is een van de mooiste die je kunt zien in La Granja.

Fontein van de kikkers in La Granja

De volgende bron die wordt gelanceerd en waar u met de rest van de bezoekers naartoe gaat, is de Fontein van de kikkers, dat een mythologisch verhaal vertegenwoordigt.


Fontein van de kikkers in het Koninklijk Paleis van de boerderij in Segovia

Met in totaal 64 jets richten verschillende van hen die in de vorm van kikkers zijn gesneden hun waterstralen naar het midden van de fontein.

Fontein Baños de Diana in La Granja

De derde bron van dit bezoek staat bekend als Diana's Baths, dat verder naar het westen ligt in de Gardens of the Farm Palace, en is de meest spectaculaire lettertypegroep.

Het is een monumentaal complex waarin de mythologische geschiedenis van Diana in de badkamer.

Het waterspel gesponsord door zijn 26 leveranciers is echt prachtig.


Bekendheidsfontein in Palacio DE La Granja in Segovia dichtbij Madrid

Fontein van roem in La Granja

De laatste bron die tijdens deze tour is bezocht, en ook die in de andere weken plaatsvindt, is de Bron van bekendheid.

Het is het dichtst bij de ingang van de tuinen en heeft een enkele straal die 47 meter hoog wordt.

Het is de enige bron die water rechtstreeks ontvangt uit het algemene reservoir in de bovenste tuin, dat bekend staat als De zee.

de Bron van bekendheid Het is het einde van het bezoek, en gezien de grote hoogte van zijn jet, het natte water voor degenen die er dichtbij zijn, voor de lol, vooral kinderen.


Koninklijk paleis van La Granja de San Ildefonso in Segovia

De route die wordt afgewisseld met de beschreven route begint met de Paardenracefontein, gelegen in het centrale deel van de tuinen. De 106 leveranciers configureren een van de meest opvallende waterspellen.

De volgende bron is de Nieuwe waterval, wat echt drie bronnen zijn, Vijver van Amphitrite, waterval en de Fontein van de drie gratiën, met in totaal 33 leveranciers.

En voordat u de bereikt Bron van bekendheid, op deze tour kunt u zien hoe de Fontein van de acht straten, wat eigenlijk acht bronnen zijn met in totaal 65 leveranciers.


Canastillo-fontein in de tuinen van het Koninklijk Paleis van La Granja in Segovia

Schema's bezoeken het Koninklijk Paleis van La Granja

de openingstijden van het Koninklijk Paleis van La Granja de San Ildefonso ze zijn, van april tot september, van dinsdag tot zondag, van 10.00 tot 20.00 uur, met de laatste toegang om 19.00 uur, en van oktober tot maart, van 10.00 uur tot 18.00 uur (laatste toegang om 17.00 uur) en op maandag Als sluitingsdag.

de openingstijden van de Jardines de La Granja Ze zijn van maandag tot zondag om 10.00 uur, met sluiting tussen 18.00 en 21.00 uur, afhankelijk van de tijd van het jaar.

Royal Palace La Granja ticketprijzen

de Ticketprijzen voor een bezoek aan het Koninklijk Paleis van La Granja (2019) zijn over het algemeen 9 euro; verminderd, 4 euro, waarvan kinderen van 5 tot 16 jaar profiteren, studenten tot 25 jaar en senioren +65; en gratis toegang voor kinderen jonger dan 5 jaar, mensen met een handicap en op bepaalde data van het jaar.

Hier heb je de informatie over hoe het Koninklijk Paleis van La Granja gratis te bezoeken.

<>

Video: Hoe is het leven van de prinsessen? (Juli- 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send