Reizen

Dalí-tentoonstelling in het Reina Sofía museum, verlengde openingstijden tot 2 september

Pin
Send
Share
Send
Send


Salvador Dali geopoliticus

Er zijn nog maar enkele dagen over, alleen tot 2 september, om de grote evenementen van de te zien tentoonstellingsseizoen in Madrid, opgedragen aan Salvador Dalí, die u kunt bezoeken in de Reina Sofia museum.

En er is zoveel vraag geweest, dat is er de laatste dagen wel langere tijd om de tentoonstelling van Dalí te bezoeken, op weekdagen om 23.00 uur en op 30 en 31 augustus zelfs om 01.00 uur.

Dalí Hij is een grote hoofdrolspeler geworden in de lente en zomer van Madrid met deze tentoonstelling waarin ze worden getoond meer dan 200 werken van belangrijke instellingen en privécollecties.

Onder hen zijn de drie belangrijkste instellingen die de erfenis van de Empordà-kunstenaar behouden, de Gala-Salvador Dalí Foundation van Figueras, de Salvador Dalí-museum in St. Petersburg uit Florida, en het Reina Sofía Museum zelf.

Het motto van de Dalí's tentoonstelling in Reina Sofía dit is Alle poëtische suggesties en alle plastic mogelijkheden, en je kunt het zien op de derde verdieping van het Sabatini-gebouw van het museum van Madrid.

Betreed de tentoongestelde werken, val op Persistentie van geheugen, hoffelijkheid van hem New York MOMAof de Narcissen metamofosevan de Tate Modern Londen.

Het monster heeft als hoofdkern de Dalí's surrealistische podium, hoewel werken uit zijn eerste tijdperk worden tentoongesteld, zoals de Portret van mijn vader en Meisje bij het raam, gemaakt in 1925.

U kunt ook de iconische zien Buñuel's portret of de Neocubistische Academie.

Van zijn grote surrealistische fase, met zijn paranoïde-kritische methode, beroemde werken zoals De grote Masturbator, Persistentie van geheugenof William Tell.


De grote masturbator van Salvador Dali

de bezoekuren van de tentoonstelling van Dalí in het Reina Sofía-museum in Madrid (c / Santa Isabel 52) zijn nu in deze laatste dagen, maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag, van 10 tot 23 uur, en op zondag van 10 tot 19 uur. Houd er rekening mee dat het Reina Sofía-museum elke dinsdag van het jaar sluit, ook op feestdagen.

de ticketprijzen ze zijn, al was het maar om de Dalí-tentoonstelling en andere tijdelijke, 8 euro te bezoeken, en als je ook de hele museumcollectie wilt zien, 10 euro.

de toegang is gratis tot het Reina Sofía museum, Maandag, woensdag, donderdag en zaterdag van 19.00 uur tot 21.00 uur; Vrijdag, van 19.00 uur tot 23.00 uur; en op zondag van 15.00 tot 19.00 uur. Gratis tickets kunnen vanaf een half uur voor de geplande tijd worden afgehaald aan de kassa

Aan de andere kant kunnen ze op elk moment gratis toegang krijgen met accreditatie, studenten jonger dan 18 jaar en universitaire studenten, burgers van de Europese Unie en Ibero-Amerikaanse landen ouder dan 65, gepensioneerden, werkloze, jonge of gehandicapte kaarthouders.

<>

Pin
Send
Share
Send
Send