Reizen

Jerez-wijnaudiocata's op de San Miguel-markt

Pin
Send
Share
Send
Send


Audio-proeverijen van Jerez-wijnen op de San Miguel-markt in Madrid

Een van de meest trendy gastronomische plaatsen in de afgelopen jaren in Madrid is de San Miguel-marktin de buurt van de Mayo-pleinr, dat zelfs al deel uitmaakt van de toeristische routes door het historische centrum van de stad.

Een van de grote attracties van San Miguel-markt Het zijn de nieuwe gastronomische aanbiedingen die je kunt vinden als je tapas bezoekt of bezoekt.

Dit is het geval met de Jerez wijn audiocata dat is gelanceerd De Sherry Corner, oprichting van de Mercado de San Miguel gewijd aan een van de meest traditionele wijnen van Spanje.

Met deze audiocata kunt u proef 6 glazen verschillende Jerez-specialiteiten (Fino, Palo Cortado, Oloroso, Amontillado, Moscatel en Pedro Ximénez), van hoge kwaliteit, in zijn varianten van het type VOR en VORS, met 20 en 30 jaar veroudering in het vat.

Als je op deze originele manier de beste wijnen van Jerez wilt leren kennen, in De Sherry Corner ze geven je een dienblad met de 6 glazen Jerez-wijnen.

Je hebt ook een audiogids (30/40 minuten) waardoor ervaren wijnmakers de geschiedenis, uitwerking en kenmerken van de verschillende wijnen van Jerez zullen toelichten.

Vanaf daar ben je al vrij om rond de te bewegen San Miguel-markt, waar u met elk van de wijnen een van de tapas kunt proeven die experts aanbevelen om ze te vergezellen.

Dit origineel gastronomische activiteit heeft een prijs 39 euro per persoon, en omvat de audiogidsdienst, de zes wijnen en tapas.

de audiocats schema Het is elke dag van de week, van 10.00 tot 21.00 uur.

In deze link ziet u een korte video waarin wordt uitgelegd hoe de Jerez-wijnaudiocata werkt op de San Miguel-markt in Madrid.

<>

Pin
Send
Share
Send
Send