Reizen

Coast to Coast (46) - Monument Valley Wildcat Trail Trekking Tour

Pin
Send
Share
Send
Send


Landschappen in de Monument Valley in Arizona

Na een eerste bezoek aan Monument Valley, waar we konden genieten van de prachtige zonsondergang in deze prachtige landschappen, was ons plan om de volgende dag terug te keren een rondleiding volgen in dit park van de Navajo Nation.

Dus na het ontbijt in stijl in het restaurant Holiday Inn, waar we verbleven, en na het laden van de auto met koffers, gingen we terug naar de Monument Valley.

Toen we deze plek voor de tweede keer naderden, stopten we om foto's in de verte te maken en daarna dichterbij.

Het gevoel dat hij ons gisteren verliet tijdens ons bezoek was zo fantastisch, dat we op deze tweede dag een speciale illusie hadden om terug te keren; We voelden ons een heel speciale magneet.


Landsporen in de Monumentenvallei in Arizona

Nadat we de auto hadden geparkeerd, keerden we terug om het uitzicht op de te bewonderen en te fotograferen tafels natuurlijk. Net als de dag ervoor hebben we in ons gesprek met de Navajo-indianen (zonder in mijn ogen te kijken) geen overeenstemming bereikt over een mogelijke rondleiding die we vandaag kunnen nemen. De reden: ze vroegen ons om veel geld.

Wandelen in Monument Valley

Daarom hebben we besloten om wat te doen trekking en volg een parcours van ongeveer vier uur Wildcat-pad.

Gezegend was de tijd dat we dachten dat de tour duur was van betaling dat de lokale gidsen ons hebben voorgesteld !!


Landschap van de monumentenvallei in Arizona

Onze tour was echt mooi, heel moeilijk uit te leggen met woorden. Alle sterren hebben ons in het gelijk gesteld. Namelijk: zonnige dag, warmte, zeer blauwe lucht, roodachtige aarde, omhullende atmosfeer, vrije geuren, transparante en heldere atmosfeer, levende flora, ...

Kortom, een geweldige wandeling langs de paden rond de monolieten of stenen goden. Die hebben we ook met tientallen foto's kunnen bewonderen tafels natuurlijk van heel dichtbij en besef, nog meer, van zijn onmetelijkheid, en de vrede en harmonie die ze overbrengen.


Indische cabines in de Monumentenvallei in Arizona

Aan het einde van de bijna vier uur durende tour, keren we weer terug naar de uitkijkpunt Bezoekerscentrum, waar we terugkwamen om te genieten van het indrukwekkende Panoramische landschappen van de Monument Valley.

We konden ook de zien traditionele lemen huizen van de Navajos-indianen, en we konden zien hoe ze werden gebouwd. Al terug in de auto zagen we een paar Navajo's hun typische dansen verslaan. Interessant.


Landschappen dichtbij Monumentenvallei in Arizona

VERGEET UW REISVERZEKERING NIET

Organiseert u uw reis naar de Verenigde Staten? Ga niet zonder huur eerst uw reisverzekeringen hier we leggen uit waarom. Als je hem bij ons inhuurt, heb je een 5% korting.

Na vertrek Monument Valley, en voordat we onze volgende opnieuw nemen kust-naar-kust reis door de Verenigde Staten, We reden rond het park, waar we nieuwe landschappen zagen met de karakteristieke roodachtige landen die als decor voor films hebben gediend.

Deze landen worden nu gedeeld met de wooncentra van de Navajos, die vrij verspreid over de vlakte wonen, in kleine huizen of in caravans.

DOWNLOAD HET EBOOKBOEK van ROAD TRIP COSTA naar COSTA

Naast het volgen van de verschillende stadia van de road trip van kust naar kust reis door de Verenigde Staten en Canada, kunt u alle informatie in één enkel document laten samenstellen. Download hiertoe de ebook boek "18118 kilometer door de Verenigde Staten en Canada".

VOLG DE VERSCHILLENDE Fasen van de COSTA naar COSTA-REIS

Ik nodig je uit om de kroniek van deze grote te volgen road trip kust tot kust reis door de Verenigde Staten en Canada.

Als u zich abonneert op Reisgidsen naar de Verenigde Staten, ontvangt u in uw e-mail alle nieuwe onderwerpen die we over de Verenigde Staten publiceren.

U hoeft alleen uw e-mailadres in het bijgevoegde formulier op te nemen en u ontvangt onmiddellijk een verificatie-e-mail waarmee u het abonnement kunt activeren.

Ontvang REIZEN NAAR VERENIGDE STATEN per e-mail

HANDIGE DIENSTEN voor uw REIS

<>

Video: Monongahela National Forest in 4K. Autumn Backpacking, Hiking, and Camping the Tea Creek Trail (Juli- 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send