Reizen

Beste tips om de kunsttuin El Capricho in Madrid te bezoeken

Pin
Send
Share
Send
Send


Reed House in Pond of the English garden of El Capricho

Een van de grote verrassingen die u kunnen brengentoeristische reis naar Madrid is de El Capricho-parkeen mooie artistieke tuin.

En als je leeft Madrid, is het heel goed mogelijk dat je het nog niet hebt bezocht gezien de speciale locatie ver van het stadscentrum, en omdat het een weinig bekende hoek van de hoofdstad is.

Dat kan ik je misschien vertellen El Capricho is de mooiste tuin in Madrid.


Franse tuin in El Capricho in Madrid

Het is geen park te gebruiken, zoals de retraite of die van West.

Het is een artistieke tuin waarvan de oorsprong teruggaat tot het einde van de 18e eeuw, toen Hertogen van Osuna ze besloten een woning aan de rand van te bouwen Madrid.

De prachtige configuratie is een voorbeeld dat ooit het toneel was van het filmen van de film Dr. Zhivago, en momenteel zijn ze gepland in de zomerconcerten en dansshows in het park El Capricho.

Alle informatie in detail

  • Wat te zien tijdens het bezoek van El Capricho Park
  • ORGANISEER UW REIS
  • Schema's bezoeken El Capricho park
  • NUTTIGE TIPS voor uw REIS

Waar is het El Capricho-park

de El Capricho-park is in de Osuna Mallnaast Juan Carlos I park, niet ver van Barajas luchthaven.


Templete de Abejero in de Engelse tuin van El Capricho

In de 14 hectare die zich uitstrekken naast die buiten paleis huis van de hertogen van Osuna Met neoklassieke bouwstijl vindt u twee duidelijk gedefinieerde gebieden, met een tuin in franse stijl en nog een Engelse stijl tuin.

In beide gebieden zijn er tal van en nieuwsgierige hoeken, waarvan velen bekend staan ​​als «grillen ».

Het is een park dat gratis toegankelijk is voor het publiek, maar met beperkte openingstijden in het weekend en op feestdagen.

Gezien de speciale kenmerken en de nieuwsgierigheid van de hoeken, als ik naast wandelen de historische en artistieke kennis van deze tuin wilt verdiepen, raad ik u aan om het te bezoeken in een van de rondleidingen die in de lente en herfst presteert Carpetania Madrid.

Wat te zien tijdens het bezoek van El Capricho Park

Met een geschatte duur van twee en een kwart uurtijdens de rondleiding Je zult de geschiedenis van deze pittoreske tuin leren kennen, en je zult de verschillende hoeken ontdekken die je tijdens je wandeling zult vinden.


Paleis van de hertogen van Osuna in El Capricho-tuin

De bezoeken beginnen aan de deur van het park en beginnen vervolgens aan de rondleiding door de franse tuin.

Franse tuin van El Capricho

In deze eerste tuin van de 18e eeuw, in een neoklassieke stijl en met geometrische vormen, weet u de betekenis van de Kolommen van de duelisten.

Dan komt u bij de Keizerspleinwaar zie je de Exedra en je gaat voorbij labyrint voor aankomst om neoklassiek paleis van de hertogen van Osuna.

Burgeroorlogbunker in El Capricho

Terwijl u de Engelse stijl tuin, je zult de schoorstenen van een grote zien bunker van de Burgeroorlog Het strekt zich ongeveer 400 vierkante meter onder het oppervlak uit.


Keizersplein in de Franse tuin van El Capricho

Engelse tuin van El Capricho

Na het ontdekken van de Tempel van de Abejero, ontmoet je de grillen van de overblijfselen van de Romaanse kerk en de pillendoosje, Kasteel in Italiaanse stijl, gebouwd voor het plezier van kinderen.

Je zult ook het raadselachtige kennen zwart liefdesboom verhaal, net voor aankomst om vijver, met de hoek van de Cañas House, oude pier van falúas naast een nieuwsgierige ijzeren brug en het grafmonument.

Tijdens het bezoek ontdekt u de Byzantijnse Hermitage, en het verhaal van de kluizenaar die erin leefde, net voordat hij de Tempel van Dans.


Templete del Baile in de Engelse tuin van El Capricho

Oud huis in El Capricho

Al bij de uitgang van El Capricho-park, je zult nieuwsgierigen ontmoeten Oud huis en zijn tuin.

En ten slotte zult u weten wat er met deze residentie en tuinen is gebeurd na de ondergang van een van de afstammelingen van de Hertogen van Osuna, voordat ze in 1975 werden overgenomen door de Stadhuis van Madrid.


Engelse tuin van El Capricho in Madrid

Schema's bezoeken El Capricho park

Als je besluit om alleen te gaan bij El Capricho-park, moet u weten dat het alleen op zaterdag, zondag en feestdagen geopend is met schema van 9.00 tot 21.00 uur, van april tot september, en van 9.00 tot 18.30 uur, van oktober tot maart.

Boek een hotel voor uw reis op Booking.com

de toegang is gratis hoewel er een limiet is voor het aantal mensen dat gedurende een dag toegang heeft om drukte te vermijden.

Rondleidingen door El Capricho Garden

de rondleidingen door El Capricho Garden met Carpetania Madrid Ze worden gehouden op zaterdag of zondag om 11.00 uur en om te boeken, moet u zich vooraf registreren op hun website.

de rondleiding prijzen Ze zijn 10 euro, met kortingen met kaarten YOUNG, ISIC, Cultureel reizigerspaspoort, AFAIJ, Fnac Club en medewerkers

<>

Video: Tips voor de tuin: deel 3a - Het snoeien van rozen (Juli- 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send